- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telomanikus
senior tag
válasz
saltrocksurf #25949 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a stílusod...de amiket írtál -szerintem- teljesíti: a Nokia 5800
-
saltrocksurf
csendes tag
Köszönöm, a samsungnál az a bajom, hogy nincs szabvány csatlakozó...
egyébként tetszik.
Esetleg más mit ajánlana, az előzőleg leírt elvárásaim alapján? Lehet új, és használt telefon is.
-
Manitou
veterán
válasz
Telomanikus #25946 üzenetére
Nekem most nokiám van, de előtte SE volt, szóval mindkét táborral van tapasztalatom.
Nekem az SE-vel se volt gondom, meg a mostanival SE.A W395 nem nekem lenne, hanem rokonnak. Először én is azt preferáltam, de mivel szétcsúsztatható így szerintem kevésbé tartós darab mint a hagyományos vonalat képviselő 5130. Ráadásul az 5130-hoz 3,5-es jack bemenet is van. Amúgy kb ugyanazt tudják. Papíron a nokia kijelzője is jobb felbontású, de élőben egyiket se láttam még.
-
Telomanikus
senior tag
-
Manitou
veterán
válasz
Telomanikus #25936 üzenetére
Nekem ilyen van. Ha nincs szükséged wifire, akkor jó választás lehet. Árához képest elég sokat tud, szép a kijelzője is, okostelefon
Fényképezője szerintem nem valami jó képeket csinál. Viszont a videofelvétel elég korrekt.Hogy én is kérdezzek:
Nokia 5130 vs SE W395
Ki melyiket venné? Kb hasonló tudásúak. -
saltrocksurf
csendes tag
Hát nem tudok sajnos választani mobilok közül. Néztem már nokia 6303-at, az negyon megtetszett, régen az n73 tetszett, itt a fórumon pedig egyik kolléga ajánlotta az n82-t, ami szintén tetszik csak nem tudom mennyi az ára, de gondolom hogy nem 25-30 ezer. vagy tévedek? illetve néztem még samsung telót is, s5230-ast, meg lg gs290 -et, tetszenek ezek az érintőkijelzős telefonok is.
Ami számomra most fontos az az hogy a készülékben szabvány csatlakozók( 3.5 mm-es jack, microUSB), memóriabővíthetőség, lehetőleg minél nagyobb méretű és minőségű kijelző, akár érintős is, minőségí, jó multimédia (zenelejátszó, rádió, stb.) szerepeljenek, kb olyan kamerája legyen mint a mostani telómnak (k800i) esetleg jobb, de nem feltétel illetve, hogy jól testreszabható legyen a készülék.
Kérlek segítsetek, kíváncsi vagyok mindenki tapasztalatára, ill. véleményére! -
.Benett
tag
válasz
Telomanikus #25936 üzenetére
Szió!
Engem érdekelne ,hogy akkor már miért nem 5800 ? -
Telomanikus
senior tag
Nokia 5230..megtetszett...de ez okostelefon?
és egy okostelefon mitől okostelefon?valószínű, hogy ilyet fogok venni, de esetleg vélemények? tapasztalatok?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Milyen telefont ismertek, ami konvertálás nélkül visz filmet, annak eredeti állapotában?
-
chubii
senior tag
-
D@niel
addikt
Nagyjából azonos üzemidővel rendelkeznek ilyen ár kategóriában a mobilok, nincs olyan, hogy "ez", vagy "az" 2x annyit bírna, mint a többi.
Képek alapján neked kell döntened melyik a szimpatikus külsőre. Mondhatom, hogy nekem melyik tetszik, neked nem biztos hogy fog
(és fordítva).
Nokiát választanék mindenféleképp.
-
zsero
aktív tag
Milyen alap telefont ajánlanátok a T-Mobil előfizetéses kínálatából, olyan 15 ezer alatt (12 hónapos előfizetéses árban), ami nem tud semmi spécit de normálisan néz ki, és sokáig bírja akkuról?
Alapvetően olcsóbb Nokiákat néztem, esetleg Samsungokat, de bármilyen megbízható, sokáig nem lemerülő készülék jó lehet. Melyik kicsi Nokia bírja sokáig? Semmi extra nem szükséges, csak egy jó kijelző esetleg USB. -
Bavid
senior tag
válasz
Szépíkee #25920 üzenetére
W880i szerintem elég jó kis teló volt, anno kb utsó SE amivel nem volt gáz (legalábbis van 2 későbbi W szériás tulajdonos ismerősöm és pl w910 egy katasztrófa, de ez nem ide tartozik) Szóval nem tudom mi volt vele neked a gáz, de mostani arénám mellett néha visszasírom.
-
PrinczA
őstag
Sziasztok!
Olyan legegyszerűbb mobiltelefont keresek ami:
- a vékony Nokia töltőről töltődik, esetleg MicroUSB-ről
- nagyon hosszú az készenléti és beszélgetési ideje
- gyakorlatilag korlátlan telefonkönyv bejegyzések és mezőkkel rendelkezik
- lehet monokróm kijelzős is
- semmi más nem fontos, sőt minél egyszerűbb lenne a jóElőre is köszi a segítséget.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
.Benett #25914 üzenetére
személyes tapasztalatom is van mindkét telefonnal...
A tesztképeknél az a gond, hogy nem azonos fényviszonyoknál készültek ráadásul az egyik téli, a másik nyári felvétel így a színek közötti különbségek sem jönnek ki annyira (az arena erősebben adja vissza egyébként a természetes színeket de ugyanakkor hajlamos is a beégésre)...de ennek ellenére te sem látsz érdemleges különbséget (3,2 - 5 MP) itt a gond.
De ami biztos: Pl.: egy N82-vel készített kép mind a kettőnél lényegesen szebb de akár mondhatnám ezt az egyébként szoftverileg botrányos K850i-t is...
Magyarul az Arena az 5MP-sek között gyenge.
Mellesleg Stryker kollégának igaza van, ha nem csak egy pillanatot szeretnél megörökíteni, hanem szép minőségű részletes fotót akarsz akkor egy kompakt digit. gépre van szükséged
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
.Benett #25914 üzenetére
Hát azért lehet mégis kéne az a szemüveg. Tisztán kivehető, hogy az Arena képe lényegesen természetesebb, sokkal jobban tele van természetes színekkel és nem azért mert azon már zöld lombja van a fáknak. Én aszondom az Arena képe sokkal jobb. Bár mindkettő zajos. DE ezek telefonok, nem fényképezők! (Bakker, 16k egy k.rva Samsung digitális fényképező fukaréknál, nem értem mi a f.sznak eröltetitek a telefonnal való fényképezést.
)
-
.Benett
tag
válasz
zkn.28 #25908 üzenetére
Szió!
Én is pont ez előtt a döntés előtt állok.
5800(esetleg5530) Vs Arena.
Előnyöket már tudunk rengeteget szóval:
Az arenát azért nem merem megvenni mert a szoftvere állítólag botrány.
Az 5800 pedig olyan, mint egy szappantartó és csak 3,2 MP kamera
Kiváncsi vagyok te melyiket választod és ezen nézőpont szerint a többiek mit ajánlanak!? -
zkn.28
csendes tag
Nokia 5800 szép képeket csinál?
-
D@niel
addikt
válasz
F e Z o #25903 üzenetére
Ilyen ár kategóriában Nokiát választanék. 20-30ezer között nem komolyak a mobilok, inkább a design ami miatt el lehet őket adni.
Ha nagyon kedvezményesen jutnál hozzá, akkor van értelme az ilyesminek. Vaterán, és hasonló helyeken nem tudom mennyire vesznek mezei mobilokat, talán egy gsm üzletbe kellene megpróbálni.
-
D@niel
addikt
válasz
Telomanikus #25904 üzenetére
Ilyen flip szerű megoldás nem hiszem, hogy lesz a közel jőben. Új SE walkman mobilokról amikről tudok, az a Spiro, ill. Zylo. Slide-osak.
-
Telomanikus
senior tag
Sony Ericsson mániás vagyok, mindenképp olyat szeretnék.
A W350i tetszett meg. MERT FLIP.De kicsi a kijelzője és a kamerája se az igazi.
A SE nem dob ki valami hasonlót? Csak kicsit jobbat?
Nagyon jó lenne.
Valaki nem tud valamit? -
F e Z o
veterán
Tanácsra lenne szükségem, most jár le a hűségem a pannon-nál, 2 évre megint aláirok, milyen akciós telefont vegyem meg 20-30k között, amit azonnal el tudok adni némi haszonnal.
-
zkn.28
csendes tag
Hello!
Szerintetek mék telefont vegyem meg?
Lg arena vagy Nokia 5800?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest