- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemart
csendes tag
Már elég régen megvettem az OKI-t ezért írok most néhány sort. Nos eleinte nekem is csinálta azt a bizonyos villógos dolgot.
DE mint megtudtam le lehet tölteni egy kis szoftvert, ami pontosan kiírja, hogy mikor ki történik a nyomtatóval, tehát egy állapotjelzőről van szó, ami éppen olyan mintha saját lcd-je lenne a nyomtatónak. (szerintem nem rossz, hiszen egy lcd-s új nyomtatóért jóval többet kell kipengetni, de ez áthidalja a dolgot és ugyanolyan jó megoldás.)
nos, ezáltal mindig kiderül, hogy mi a gond. mondom, nekem csak eleinte volt vele gondom, akkor mindig azt irta ki, hogy kimerült a toner. (persze azt is kiírja ha kifogy a papír. de tényleg akkor amikor kifogy.) De mivel találkoztam már régi hp lj 5-sel, így tudom, hogy ki kell venni jól megrázogatni és menni fog szépen a dolog. Így is tettem, s valószínű először egyszerűen csak rosszul lehetett benne a toner, mert azóta szépen működik. kb 1000 oldalt nyomtattam már vele gond nélkül. minőség, gyorsaság perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Delta Force (2024)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest