Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Mar kertem 2 idopontot 2 kulonbozo cegtol akikrol jokat mondtak... de sajnos vagy sem tipikusan beleestunk abba a hibaba, h a foszezon elejen szeretnenk elinteztetni az egeszet. Hiaba, tavaly a koltozes utan meg nem derultek ki, h ilyen meleg lesz (vagy inkabb fogalmaznek ugy, h biztunk abban, h a szigeteles es a redony elegnek bizonyul
)
Szukitve a kort az ajanlott markakbol arra jutottam - de kerlek javitsatok ki ha tevednek - hogy a Daikin nem er fol a Panasonichoz es a Mitsubishihez. (nem, nem leszolni akarom a Daikint mielott v.ki felreertene) mint irtam inkabb legyen kicsit dragabb, de a halk mukodes a hosszutavu megbizhatosag jegyeben nem zavar ha a bekerulesi osszeg magasabb.
Viszont innentol mi alapjan valasszak a 2 marka kozul, ha az olyan dolgok, mint a design egyaltalan nem erdekel?
Amitol felek, h jon a szakember es nem feltetlenul azt fogja ajanlani amit mondjuk maganak is venne, hanem azt ami keszleten van vagy amire tobb jutalekot kap... Persze lehet teljesen alaptalan a feltevesem, de jobban szeretek konkret tervekkel eloallni, mert ha kijelentem, h marpedig nekem A vagy B marka kell es szamolja ki a szukseges teljesitmenyt akkor onnantol mar csak max a tipus az amit nekem kell eldonteni azt mag csak konnyebben kimatekozom, h milyen "extrakra" tartok igenyt es mikre nem.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 03.14. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest