- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Hunork #65160 üzenetére
A foto nem lett profi, sajnos a DSLR gepem lehalt, igy nem adja at azt, ahogy eloben, szabad szemmel mutat. Pluszban megint allo kep, de ezt a hazat csak ugy lehet fotozni. Szoval bocsanat a minosegert, termeszetes feny se sok van a szobaban.
Hatra gond nelkul befert 2db 420 -as radi(UT60 es Monsta, utobbi push-pull), es a millio kabel. A hazhoz adott gyari ventik borzalmasan hangosak, mint egy porszivo, szoval azok ki lesznek dobva hamarosan. Maga a haz jo minosegu, egyetlen egy dolog van, ami meg kifogasolhato, megpedig az uveglapokat tarto csavarok. A menetes resze a tobbsegnek ferdere sikerult, igy figyeni kell, hogy mikor betekered, ne huzd meg csontra, mert elkaphatja az uveg feluletet, es megkarcolja. Szemmel lathatoan is csalek, sajnos. Ertem en, hogy nem egy extrem draga hazrol beszelunk, de azert par csavart rendesen legyartani nem nagy ugy, es a jo minosegu venti sem kerulne sokkal tobbet.(vagy akkor ne adjanak hozza gyarilag semmit, bizzak a userre)[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
fogtunder
nagyúr
-
szazbolha
addikt
válasz Hunork #64251 üzenetére
OK, igazad van, de eleve abból indultam ki hogy VGA beszerzés után max 10-15 ezret költök házra.
(nem elég elitélhető módon nekem egy Akyga 006BK is megfelelne)Van még pár ventim, de talán abból is újakat veszek, legyen hát csendes a ház.
Szóval bőven a duplájára ment így is a ház költségvetés. A régiért meg ezrest sem adnak.
Tudom, megint 5-6 évre szóló beruházás, meg mihez képest sok a 30-40k?
A gép asztal alatt lesz, dizájn nem sokat számít, de ezért mégis csak ránéz az elejére az ember, meg ha "zug", akkor azt hallgatja bosszankodva. -
szazbolha
addikt
válasz Hunork #64249 üzenetére
Köszi a tippeket. Szinte mind hiányzik a listámból (kivéve Aero 800, Z9 Neo)
Az árakat arukeres-ön és Ip@n- on néztem, ha ott nincs a ház vagy 2 hét a rendelés nem is foglalkoztam vele.
Nálam az ODD feltétel volt, viszont csak 1 SSD + 1 HDD a felállás.Raidmax MONSTER II - 20K felett van sajnos, pedig jól néz ki
INWIN GT1 - 20K felett van
PHANTEKS Eclipse P400 - 20K felett van, kár mert ez nagyon jó ház lehet.BITFENIX Shinobi - Ez kimaradt, a 3,5" HDD keret miatt. Ez a régi dizájn. Inkább a VS-92 az 5,25" végig
ZALMAN Z11 Plus - Kicsivel 20K felett és csak 1 első ventije van
AZZA Photios 250 - Kicsivel 20K felett és felső I/O portos, de szép darab.COOLERMASTER MasterBox 5 - Kicsivel 20K felett, pedig favorit lenne
AZZA Titan 240X - Ez nem tudom miért maradt ki, szép és jó házikónak tűnik épp 20K alatt
NZXT Source 340 - Ez szép és jó ház, de nem megy bele ODDTHERMALTAKE Versa N27 - Ez bizony kimaradt, talán a felső I/O panel, meg az RGB fanok riasztottak el.
FRACTAL DESIGN Core 2500 - Ez is kimaradt, pedig mindene megvan ami nekem kell, csak az I/O fenti
LIAN LI PC-K5WX - 150mm CPU magasság miatt maradt ki.Ezekről teszteket sem néztem, de nagy meglepetések nem lehetnek. Elég nagy házak, megfelelő számú beépíthető ventillátorral.
Ha összeszámolom a +költséget 4 új venti kell mindegyikbe + PWM elosztó... az majdnem annyi mint a ház... de a felénél biztos több. Porszűrőket meg lehet oldani házi módszerekkel is, bár én csak a szívókra tennék. Elől meg a legtöbbjén van valami.Tényleg PWM elosztóra van tipp? Úgy gondoltam az alaplappal szabályoztatom a ventiket.
Kár hogy a VGA-val nem lehet, bár létezett olyan venti régen, aminek volt egy hőérzékelője és maga intézte a szabályozást. -
Zοltta
senior tag
válasz Hunork #64243 üzenetére
Én csak alternatívákat mutattam ,neki írtam is ,hogy ilyen vga meggondolatlan itxbe.
Én valahogy sosem értettem ,hogy minek az itx szabvány, gamereknek. Én úgy vagyok vele, hogy minél tágasabb , annál szellősebbCorsair is csak egy példa volt, hogy ,hogy fog elférni egy ekkora monstrum, ilyen kis környezetben.
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
tomaszka88
aktív tag
-
-
Cronerator
tag
válasz Hunork #62285 üzenetére
Látom neked is 480-ad van, csak xfx. Netezés közben /youtube,facebook/ passzívan marad a kártya? Elvileg 60 foknál kellene bekapcsolni a hűtésnek, de nekem 54-55ön kezdi.
Na van még egy jelölt, mégpedig a Fractal Design Define R5. Az a baj, hogy az összes tetszik. Letisztult, egyszerű formavilág. Lehet felírom őket papírfecnikre és zsákbamacskásat játszokAddig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #62285 üzenetére
mehet bele, de leginkább csak hátra. előre nem lehet szerelni a váz kialakítása miatt, a tetején pedig nincs kivágás az elülső ventinek, ami kellene egy 240-es kompakthoz, vissza fog csapódni a meleg a házba. ezért nem szoktam vízre ajánlani, amúgy elég jó ház, anno én is néztem, csak aztán másfelé vitt a sors.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #62212 üzenetére
szerintem nem jó a koncepció, egy NAS kell, amit eldugsz oda, ahol nem hallod, beleszórod a winyókat, aztán Gigabit LAN-on keresztül szépen eléred az adatokat. nálam a kliens gépekben nagyrészt már csak SSD-k vannak, a nagy mennyiségű adat központilag van tárolva és az összes gép + mobil eszköz bármikor hozzáfér.
-
Noninnyó
tag
válasz Hunork #62206 üzenetére
Én csak november felé tervezek új gépet építeni, de én is a Silent Base 800, Straight Power 10 és Shadow Rock Slim vonalon agyalok .
Értem, akkor beférne. Mondjuk ha nincs bent a felső kalicka, jobb a szellőzés is, való igaz. Jól néz ki, szép a narancs .
Remegve várjuk a cikket[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #61838 üzenetére
a BQ váza teljesen alkalmatlan a folyadék hűtésre, csak a hátsó helyre lehet értelmesen rakni, előre egyáltalán nem, fent pedig nincs szellőzés csak az egyik ventinek, ha ilyesmi a terv, akkor ez bukó.
az R5 egyetlen hibája (a táptakaró nem létét leszámítva), hogy nincs fent porszűrés, a Phanteks meg nem szigetelt és valamivel gyengébbek a ventik benne, mint a másik kettőben.
én amúgy Enthoo Prot vennék ebből a háromból.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #61783 üzenetére
azért az Enthoo Pro kb. év háza díjas cucc volt két éve, a 3500 se rossz, de nagyon hiányzik az a pár apróság, amit az Arc Midi-hez képest elspóroltak. de ha már 30K környékén járunk, akkor apróról NZXT H640 32-ért.
25K körül meg a V41, vagy az Aerocool Aero 1000, az rémlik, hogy nem rossz, de már rég néztem a tesztjét.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Hunork #61774 üzenetére
35-36k körül már pár helyen a méretes TT nagytesó, az F51 is, bár a kép itt sem jó. De ez valóban egy elég méretes ház. A régi CM elite ATX házamat egy az egyben bele tudom tenni.
fogutnder: tényleg szép az a NZXT H630 is, kár, hogy nem olyan kinyitható, mint a TT, pedig a design szerintem simán "megkövetelné" azokkal a vonalakkal, hogy sima előlapja legyen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Hunork #61772 üzenetére
Mondjuk ezzel is vitatkoznék, mert az Enthoo Pro Mnél 8db 3,5" helyet írtak, akkor kérem tőlük a maradék 6 db bővítő rack-et, amit nem adtak mellé.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Hunork #61770 üzenetére
Keverik a cikkszámokat szerintem a legtöbb hazai webshopban. Az ablakos Pro: PH-ES614P_BK, a titánium zöld a PH-ES614P_TG, a fehér a PH-ES614P_WT.
Amit te linkeltél az pedig a PH-ES614PC_BK.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #61766 üzenetére
hát a sok meghajtó kissé komplikálja a dolgot, én Thremaltake Core V41-et mondanék, az 26K-ból megvan. vagy egy Phanteks Enthoo Pro, csak az meg már 28. hirtelen aprón sem találtam semmit, úgyhogy szerintem Core V41
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Hunork #60819 üzenetére
Háát nem tudom, szerintem nem átlagos ház, jó nem NZXT de amire kéne arra szerintem jó, elrendezését tekintve szerintem jól szellőző ház.
Csak újonnan veszek, sosem tűtök meg semmiből használtat!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #60384 üzenetére
OK, hogy nem nagy az Aeneas, de azért kimondottan kicsinek sem mondanám.
(#60385) vendingo: a halkság nem feltétlenül hangszigetelés függvénye, egy normálisan szellőző, stabil ház, jó minőségű ventilátorokkal is lehet elég halk. persze, terhelésen azért fel tud pörögni minden, de a 60-65dB az már nagyon túlzás. ha tényleg néma gépet szeretnél, akkor lehet menni hangszigetelt irányba is, persze, de a választáshoz lényeges lenne, hogy milyen hűtőt akarsz bele rakni, mert pl. a H440 nem igazán ideális vízhez. levegőhöz jó a Silent Base 600, vagy a Define R4, ha van tervben víz, akkor ezekből az R5.
[ Szerkesztve ]
-
-
makoss
veterán
válasz Hunork #60085 üzenetére
Az eleje és a vége üres, nem zárt asztal, pont úgy fog hűteni mint ha az aztal tetején lenne
Elöl bemegy a levegő, hátul meg kimegy.
Igen, az oldalának tényleg semmi értelme átlátszónak lennie, sosem látok beleKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #60083 üzenetére
+1 a Fractal R4-re, az egyetlen igazi hibája, hogy az egyik hátlapi SSD felfogató csavarjai az alaplap alatt vannak, ha ezt kell cserélni, az azért kicsit szívás. szerintem a 37cm VGA clearance is bőven elég amúgy, a 32 feletti kártyák is nagyon ritkák, az átlagosak elé még egy kompakt víz is bőven befér a Corsairbe.
-
makoss
veterán
válasz Hunork #60058 üzenetére
Azt én is láttam.
(#60060) fogtunder: Az a helyzet, hogy ebben a méretben, ami beleférne ide, nem nagyon van. max 218mm széles
max 450mm magas helyre[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Hunork #59969 üzenetére
Ergonómiailag csak így néz ki szépen, meg az asztal neve is számítógép asztal, máshová tenném elvesztené a funkcióját
Még keresem az ideális házat ami max 215mm széles és max 450mm magas.
de egy 162mm magas hűtő beleférne.
Ha más nem kénytelen leszek megválni a hűtőtől, mert itt hangzott el korábban, hogy az NZXT S340 kategóriájában és méretét tekintve is az egyik legjobb.
Ami ettől jobb az már nem fér be ide.
A GTX 1070 videókártya miatt is vagyok kénytelen házcserére, mivel a mostani (Aeroengine II) házba nem férne bele
Ami meg a szellőzést illeti, az asztal hátulja is úgy néz ki mint az eleje, és többnyire az elöl hideglevegőt beszív, hátul meleg kifúj elrendezés lesz[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #59969 üzenetére
nekem is van ilyen lyuk az íróasztalban, a mélynyomó lakik benne, annak se a legjobb, hogy ott van és nem a földön, de inkább felraktam a házat az asztalra, ahol kap rendesen levegőt, meg legalább látom a belsejét is, ha már plexis oldallap, meg világítás, meg kiskutyafüle van.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Hunork #59918 üzenetére
igazából, elég az infó, mert az 5-ből 2 tetszik majd szétnézek
konkréten akkor :
NZXT Guardian
Phanteks Eclipse P400minőségre, anyaghasználatra melyik a jobb?
2 házat ismerek, a mostani TT commander MSI-met, ami tele megy porral, meg nyiklik nyeklik ha csak ránézek, és volt egy HAF X-em, alig bírtam megemelni üresen, abba van anyag, tehát a kettő közül HAF X szerű kellene, de gondolom ez megint egy új feltétel lesz
Xbox One: bandymnc
-
AngerFîsT
tag
válasz Hunork #59891 üzenetére
Ha annyira zavar ,hogy belóg nem egyszerűbb egy rövidebb usb kábelt rákötni a lapra?
jó ég neked is ilyen hosszú ? én a felső ventinél levezetném az alaplap aljáig és onnan ameddig kell ha nem kitalálok neked mást
[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
bandee0817
tag
válasz Hunork #59856 üzenetére
illeni leginkább a z9 neo illene mindenhez, árban is az lenne megfelelő, arra mondom egyből megkaptam hogy a z9 plus sokkal jobb. kinézetre ezek, még talán a z3 plus ami jól nézne ki számomra, ezek kerülnek most jelenleg szóba a felsoroltak közül. az nzxt phantom se rossz, de az ezekhez képest 6-7k-val drágább már. talán még a z11. persze hűtést dobhatok hozzá, de azt majd csak az új processzor vételnél szándékozom.
-
bandee0817
tag
válasz Hunork #59826 üzenetére
Köszönöm, viszont egyenlőre amint mondtam cpu hűtőt most nem is szándékozom venni mivel tökéletes a gyári, nincs a hőfokkal se bajom, egyenlőre csak a ház a cél. Majd ha valamikor új cpu lesz, ahhoz lesz vízhűtés, azonban a házvételnél már előre akarok gondolkozni. De erre a processzorra amíg nem szükséges, nem szándékozok komolyabb hűtést venni
-
bandee0817
tag
válasz Hunork #59811 üzenetére
Shellkratornál voltal ezek az értékek egy adott konfignál, hozzávetőlegesen a neo és a plus között 20 fok volt a processzor hőmérséklet különbség. Amúgy gyári hűtő van, azt tudom is hogy elég a 4460-ak,viszont úgy akarok házat venni hogy azt ne kelljen venni egy jó ideig fejlesztések mellett.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Hunork #59756 üzenetére
Ja, én már egy ideje megléptem a váltást hálózati tárolásra, a gépen csak a rendszert meg az aktuális 2-3 játékot tartom. Szerencsére 500as net van, ami nincs lent az gyorsan lekúszik, úgyhogy egy SSD és egy kis HDD bőven elég. Éppen most fontolgatom, hogy ezt is kiváltom egy 256os SSDre, mert igazából elég lenne.
-
Speeedfire
félisten
-
BiP
nagyúr
válasz Hunork #59271 üzenetére
Köszi.
Hogy ebbe az S340-be hogy nem szaladtam bele korábban?! Pedig néztem NZXT házakat is. Igaz, csak felületesen. De pont lefedi azt, amiről féltem, hogy nem létezik.
Ha ebből/ilyenből létezne fekete, nem plexis változat, azonnal venném. (Remélem nem kerül egy vagyonba, azt még nem is néztem , a fehérre 70$-t írnak, razer meg 100. )MicroATX az ilyen B megoldás lenne csak, ha minden kötél szakad.
(Bár vonz a dolog, sokszor kacérkodtam már a gondolattal, ahogy a cube házak is érdekesek, de gépválasztás szempontjából kompromisszumokat kéne kötni. alaplap,proci,vidkártya)[ Szerkesztve ]
-
AngerFîsT
tag
válasz Hunork #59168 üzenetére
Szia, Igen nekem is a SILENT BASE 800 jőn be csak, nem volt még mágnes ajtajú házam így nem tudom ,hogy mennyire fogja oda az ajtót .
Odd-t külsőt tervezek venni mivel csak akkor használnám amikor kell persze háztól függ ha tetszik egy odd nélküli akkor külsőst használok, amibe meg lehet rakni ott a mostanit használom akkor.Zsmester89 : Evol jól hűt ? olvastam valakitől ,hogy nem a legjobb. Fractal nem jön be Deja vu-t olvasva nem szimpi neki főleg mennyit költött rá.
Abridabri: Asus B150 PRO GAMING/AURA + I7 6700 am lesz ideiglenesen egy Be quiet! Pure Rock fog hűteni és a későbbiekben gondoltam két ventis vízhűtőt rá rakni. Típust nem írok, mert úgyis az akkori top vízhűtők közül fogok majd választani persze ha megéri a vízhűtő.Vízre mit tudsz ajánlani ami ablakos?
Táp egy DARK POWER PRO 11 | 650W lesz ( nem akarok szivárványos kábeles tápot.
[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hunork #59116 üzenetére
Videókarinál a hossz, és alapból a meghajtók száma ott van a weboldalán mindegyik háznak akkor lehet probléma, ha pl a kártya végéhez jönnek a tápcsatik..
+
A 3.5-ös helyre befér a vinyó is, hisz az is akkoraA videókon meg az látszik, hogy mi van merre, látszhat mi van útban stb.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hunork #59114 üzenetére
Ajánlom a youtube rewiev-eket bármelyik fentiről akár többfélét is.. Hisz több kép, több részlet.. meg beszélnek is róla, ha megy az angol...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chappy
tag
válasz Hunork #42939 üzenetére
Ennyi baj legyen vele összesen. Ráadásul nekem a 8 napos visszavétel is bukta, ugyanis az audio kábelt sikerült megégetni (a kis szar (AC97 a HD Audioról) véletlenül belelógott a vga hátlapjába, mivel az pont föld volt, lett egyy rövidzár és a szigetelés egy része leégett). Szerencsére semmi nem halt meg. Egyébként fasza ház, meg jó szellős.
-
PyCos
tag
válasz Hunork #42873 üzenetére
Sziasztok.
Kis ideje követem a fórumot, házcsere előtt álltam, majd hosszas keresgélés után a Z3 Plusfehér melett döntöttem.Ma érkezett hozzám meg a Merlintől a fehér Zalman Z3 Plus.
Este költözök.Belekerül: Asrock B75-Pro3 , i3 2100, 2x4 GB, 1 SSD , 1 HDD, 1 Sata fekte DVD , SB Audigy 4 hangkari és egy Gigabyte Geforce 560 Ti SOC ( ami elég nagy és meleg és ... szóval komoly gond volt amostani réges régi Codegen házikóban.)
Egy Groß Clock'ner CPU -t tervezek beleépíteni , 155mm-es , majd kiderül, mire megyek.
Kíváncsi vagyok rá én is, ugyanis fórumon annyit talátam hogy CM V8 (161mm) sikerült beleépíteni.Először beköltözök, utána tervezem fehér LED és fehér kábelharisnyás moddingot és némi hangcsillapítást.
Szerintem a Z3 Plus amolyan "Best Buy" vétel .
Címszavakban: fehér külső, és fekete előlapok, kabel managementtel, 4 venti, ventiszabályzók (Low - High , 2db gomb), alsó táp porszűrővel, fekete belső , 7 slot, 2db USB2.0 és 1db USB3.0 , SSD hely, 3db HDD hely 90 fokkal elfordítva, csavarmentes.
Elöl 1 120mm venti +1 opcionális, fellül 2 db 120mm venti, hátul 1db 120mm venti.
Hivatalos oldal: [link]
A beépítéssel és tapasztalataival később jelentkezem (akár képekkel).
[ Szerkesztve ]
A térerő legyen Veletek ... és a vizeskulacs!
-
-
cor
őstag
válasz Hunork #42642 üzenetére
SK tesztelte anno
de ha jól értem téged ez a rész fog legjobban érdekelni:
Ötletes megoldás, a 19 pines széles belső USB3 dugóra applikált USB2-es csatlakozó is. Így amennyiben olyan alaplappal rendelkezünk, melyen nem található 19 pines USB3 aljzat, abban az esetben is tudjuk használni a ház tetejére szerelt kék USB3-as foglalatokat, igaz csak USB2-es sebességűek lesznek...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest