- OLED TV topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Beköltöztem az új házamba! NZXT H440
Pár tapasztalatot megosztok, hogy ezzel is megköszönjem a fórumon lévőknek, hogy végül ez lett a választásom.Az igényeimnek megfelelően egy jól szellőző, csendes és minimalista házat kerestem, ami a nappali „dísze” is egyben. (ami csak nekem dísz, mert a páromnak hűtőszekrény)
A régi házikómat már kinőttem, melegedtek benn az alkatrészek. Látszik is, hogy szegény tápom szívta rendesen a jót.
H440 szerelése pofon egyszerű. A tető és előlap szépen lepattan, semmi feszegetés. Az erőből csavarozóknak csak a táp behelyezése után a keret rögzítésére kell figyelni. A csavar alatt hajlamos a festék leválni. Ami a legtöbb időt elvette az a kábelmanagement. Egyelőre az új ház örökölte a CHIEFTEC A-80 500W-os tápot, ami nem moduláris. Türelemmel szépen mindent ellehetett rendezni, a hely is megvan hozzá.
A proci felé még pluszba beraktam 2db 120-as ventit, amit az alaplapra kötöttem, így cpu hőfok függvényében vezérelt.Bekapcsolás után, ami elsőnek feltűnt az a csendesség. A régi Cooler Master Centurion 534 + hangosabb. Annak ellenére, hogy ott az összes ház venti vezérelt volt. Ami talán hiányossága a H440-nek, hogy maszek módon tudod a gyári ventiket szabályozni. De ennek ellenére halkabb, mint a régi házam.
Az idle hőfokok elképesztőek. Az összes hőfokom javult. Majd terhelés alatt is megnéztem: CPU 12°C-ot és a GPU 10°C-ot javult. És ami a legdurvább, hogy a tápom nem üvölt! Gyakorlatilag ugyan olyan csendes az egész gépház terhelve mint, ha idle működne. Akinek mást jelent a csendesség egy kis utána járással a többi venti is maszek módon szabályozható.Összességében nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. És még itt köszönöm Bändinak, hogy ezt lehetővé tette!
Ui.: Összerakás után bontottam ki a manualt. Szóval legó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest