- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz albert8 #23785 üzenetére
Az árával nincs gondom és mindenképpen szeretnék valami kábelmendzsmentes házat mostmár. Mikor tavaly a 6970el vettem a gépet akkor háznál csak annyi volt a szempont, hogy minél olcsóbb legyen, de mégse gagyi. Akkor egész gépet cseréltem Athlon X2ről I5-re szóval nem fért bele más a keretbe.
Ha azt mondod ebben sem férne el a felső HDD keret mellett a VGA az gáz, mert később nem tudnék bele még SSDt vagy új HDDt rakni, csak ha kivennék 1-et.
Így látatlanban szerintem elférne, bár nem értek hozzá de leírom miért gondolom ezt. Itt van a mostani CM370em (0 kábelrendezéssel, igazából lesz***am hogy néz ki belül, működik)[link]
Itt lehet látni hogy a 2 fémlaptól amik fogják a HDDket elfér ugye a kártya, ami gondot jelentene az ha oda is tennék HDDt felülre, ugyanis a ház elején lévő venti miatt (ha kiveszem sem segít, ott van egy fémrács a venti mögött) az első furatokat nem lehet használni. Csak ez a hátsó állsa lehetséges a HDDknek, ami rendesen belóg a gépbe, meg még a kábelek is arra néznek ugye. A képen ugyan még a 6970 van, de ez is 29,5 cm, ennél nemhiszem hogy hosszabb lesz a 7970.
A linkelt házban viszont a kábelek rendezése szempontjából is előnyösebben van a HDD tartó 90 fokkal elfogatva. Tehát nem lógna oda semmi a kártya felé, és talán beférne.Amit még néztem bár ez már más kategória: NZXT Phantom Big-Tower
Húzósabb ár és ez már Bigtower. Ebben gondolom a hellyel nem lenne semmi gond, sőt gondolom ezeket a méretű házakat már inkább vízhűtéshez tervezik, nem? (Az nem lesz nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest