Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Sziasztok!

    Új ház, illetve mod-alap vásárlása elött állok. Sikerült két házra szorítanom a lehetőségeket. Az egyik a Lancool K58, a másik a Chieftec egybeajtós szerverháza (BH-01, BH-02, CH-01 - csak az előlap változik). A Lancool el van látva minden földi jóval, a Chieftec viszont hihetetlenül masszív szerkezet, hála az 1-1,5mm-es minőségi acélnak.

    Úgy érzem, fontos megemlítenem az átalakítás mivoltát. A ház le lesz rövidítve, egészen pontosan a beltér hossza lesz 35cm-re redukálva. Ebből következik, hogy a 3,5 és 5,25"-os bővítőhelyek zöme röpül, a csavarmentes rögzítéssel együtt, valamint a Lancool esetén a tető-n levő hűtő-nyílások be lesznek foltozva, mivel a "nyomott" hosszirányú légáramlásnak csak ártana a megléte. Igy a K58-asnak már csak 2-3 előnye van, az alsó táp (ha ez az egyáltalán), a táp-heveder, és az egyszerü, gyors és precíz kártya-rögzítés. Az alsó táp miatt lehet, hogy meg kell emelnem a házat, vagy a feje tetejére fordítanom, mivel sok helyen panaszkodtak, az elégtelen lég-ellátás hiányában melegedő tápokra (Ugye nem sok levegőt kap egy táp, ha a ház alatt csak 1cm-es légrés van).
    A Chieftec előnye még, hogy a masszívabb felépítés miatt -gondolom-, jobban állná majd a hegeszést, illetve nincs a tetején műanyag, amit szintén alakítani kéne, hogy kultúráltan nézzen ki a rövidülés után...

    K: Dolgotok megkönnyítendő, azért megfogalmaznék egy-két kérdést:
    Szerintetek megéri a K58 nyujtotta 1-2 plusz szolgáltatás a nehezebb és több munkát, amit az átalakítása igényel majd? (Valamint persze azt a +2-3k-t, amivel többe kerül...)
    Azoktól kérdeném, akiknek volt már tapasztalatuk vele, mennyire masszív a Lancool? Vajon hogy bírná a hegesztés közben fellépő terhelést?

    Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák