-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabri07
aktív tag
Sziasztok!
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Pár napon belül.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
50-80k.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Ismerősömnek kellene a laptop specifikusan szerencsejátékon focitippek rakásához, nem nagy igény, és ennek eredményéül nem nagy a keret sem, szinte csak erre lenne használva, meg néhány alapprogram.
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs speciális igény.
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem sokat lesz hordozva.
6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows.
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Amilyen van ennyiért.
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Nincs. -
totron
addikt
válasz
hiddenroth #1897 üzenetére
T-k közül lesz pár gyalázatos betekintési szögben, szinhűségben, nem mind, de van. A PWM-re érdemes figyelni, azaz nem max. fényerőn látod-e a villogást ésvagy fáj-e tőle a fejed. Na azt tényleg végképp neked kell látni. Olyan is van, hogy consumer vonalon több a PWM-free modell, mint üzletiben...
-
hiddenroth
csendes tag
Sziasztok!
Mit gondoltok mi a tisztességes ár egy normál, korának megfelelő állapotú Dell Latitude 5580 (4 mag/4 szál) vagy 5590 (4 mag/8 szál)-ért? Közös paraméterek: Full HD kijelző, 8 GB RAM, csak intel videókártya.
Tudtok esetleg olyan helyet Budapesten ahol ilyeneket, Lenovo T szériát, HP Elitebook-ot meg lehet nézni? Érdekelne melyiknek milyen a képe. Teszteket olvastam, de az csak teszt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
hepibáb #1894 üzenetére
Amíg vársz a vásárlással, próbálj meg élőben megnézni egy 17-es gépet. Batár nagyok és nem tudom a vonat milyen (nemzetközi?) - de már egy 15-ös gép is neccesen fér asztalon is, nemhogy mondjuk ölben.
Én inkább egy matt, IPS 15-ös gépet néznék, lehetőleg numpad nélkülit. Sajnos a néha játék az pont az a kategória, ami akkor is gémer gépet igényel, ha csak 1 órát játszol (ne ez legyen a fő választási elem). -
hepibáb
tag
Kitölthetem így is :
Ráér, most még Ausztriában dolgozok szezonmunkán. Novemberben megyek haza.
250-300 eFt
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthoni célra használnám szórakozásként. Filmnézés, zenehallgatás, böngészés, néha játszanék...Évente 4x használnám utazás közben is a vonaton.
Azt hiszem 17 col vagy a fölötti a max méret, annyira nem vok képben. Nem vágom milyen felbontások vannak most laptopon, 4k videókat néznék azért rajta. Gondolom az IPS az jobb mint a TN ezt se vágom, mobilban tudom, hogy az amoled jobb, mint az ips a napfény láthatósága miatt. Fényes vagy matt se tudom melyik a korszerűbb.
Évente 4x utaznék, 4x9 órát a vonaton, de ott tudom konnektorba dugni, ha muszáj.
Win 10 vagy 11.
SSD-n lenne a rendszer, HDD-meg a filmek, zenék, adatok. Nem vágom most a 250-300ban mik férnek bele, sztem ssd elég lenne 120as, hdd meg terrás ha belefér. RAM ból jó lenne 16 gb ddr4, de az se baj ha kevesebb. PC-n, ha jól tudom duálban jobban működnek a ramok pl. 2x6 gb dual channel kit, de lehet ez a notiknál nem így van, nem volt még soha laptopom.
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…).
Hdmi a jó lenne, meg usb 3.0as azt hiszem, esetleg nem tudom hogy van még ilyen dvd író vagy lejátszó a laptopokban.
Lényegében ami 250-300 közötti ársávban jó ár-értékű laptop, azt szívesen megvenném.
Köszönöm -
hepibáb
tag
Sziasztok! Laptopot vennék használtat, ami jó ár-érték arányú, időtálló. Min 17' -ra gondoltam, nagyon nem szoktam játszani, nem muszáj gamernek lennie, de azért legyen neki teljesítménye. Inkább filmezésre használnám, böngészésre, néha játszanék vmit rajta, ilyen vágóprogramokat meg hasonlókat nem használok. Olyan 250-300at szánnék rá. Aki tud vmi jót, az kérem jelezze. Köszönöm
-
Benyuss
tag
Sziasztok,
Nagymamának keresek gépet általános felhasználásra. A paraméterek a következők:
A héten
100-130e ft
Filmnézés, youtube, facebook, főzős műsor.
Felbontása és mérete lenne fontos. Korából adódóan már nem olyan jó a szeme és sok feliratos sorozatot vagy filmet néz, így jó lenne, ha minnél jobb minőségű lenne a kijelző.
Semennyit, otthon lesz az asztalon, kanapén, stb.
mindegy.
itt segítségre szorulok. Manapság mennyi RAM kell egy gépbe? Főleg ha mondjuk szeretné 5-6 évig használni? Eléggé kiestem ebből, munkából adódóan csak 32-es gépeim vannak egy ideje. Jó lenne SSD, szerintem 256 elég neki, mindent felhőben tárol.
Jó hangszóró a sok média fogyasztás miatt. Az üzleti gépekkel az a tapasztalatom, hogy általában a hangszóró elég sarkallatos pont, elvégre nem arra vannak kitalálva. Nem tudom pl egy macbook air milyen lehet hangszóróban, mert ott szintén munkából adódóan csak a nagy gépekkel találkoztam.
Köszi szépen a segítséget! -
gaben22
senior tag
Helosztok, segítenétek az alábbiakban?
Meg fogom kérdezni majd ezt nem használt kategóriában is picit többért, csak sajna a követelmények és a pénz limit miatt használt lesz valószínűleg a megoldás. Felvilágosítottam, hogy ilyen célra nem laptop való, de mivel egyetemre kell így hurcibálná is, elfogadja ennek minden következményét.
Elkövetkezendő pár hét
Ha nem túl nagy kérés szeretnék kérni ajánlatot 170 000 és 220 000 HUF környékén is, ha egyáltalán lehetséges ennyiért ilyen követelményeknek megfelelni
3D render a legkomolyabb követelmény az alábbiak közül. Blender, Rhino, Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop.
Ismerősöm master Sopronban formatervező művész szakon. Emelett szeretne picit komolyabban is foglalkozni vele, egyelőre csak magának tanulás szintjén, azaz nem megélhetés lenne ezt légyszi vegyétek figyelembe.
Próbáljunk meg IPS-t, hátha van ilyen, 14" környéke min.
Lesz sajnos, egyetem - kollégium, vonat, órákra is és lányról van szó
Windows
SSD, min. 240 GB, memória a kompromisszumok (ár) mentén ami már elfogadható Blendernek, próbáljunk meg 8GB-t, ha szerintetek elég erre a célra
Garancia nagyon jó lenne (3-6 hónap), mivel 3D render így gondolom dedikált GPU + masszív darab legyen, hogy hűtés valamennyire megoldott legyen és ne kezdjen el túl hamar steppingelni. -
Melack
veterán
Sziasztok! Használt laptopot keresek, a lényeg, hogy a mostani Rog Zephyrus-M-et cserélném le. Ami fontos, hogy kisebb legyen, min 8 Gb RAM és 256 Gb SSD kell, ezek mellett a világító billentyűzet és a touch screen lenne fontos. Amiket néztem, az a HP Elite X2 / Elitebook X360 1030, mert van hozzájuk dediktált toll. Tudtok más hasonló gépet esetleg? Köszönöm előre is!
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok,
Egy-két hónap, nem sürgős
2. A gépre szánt összeg forintban?
100 nagyon max 150ezer Ft körül
Python, C, C++, Unity, elsősorban programozásra és linuxban elmélyülésre használnám, embedded diy projekteken dolgoznék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszani lenne, viszont Unity fejlesztést szeretném 3D-ben is tanulgatni, de csak nagyon alap szinten, max 2010-es játékok grafikai szintjéig.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6" lenne az ideális IPS mindenképpen.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Lakáson belül, azért többnyire akkuról szeretném használni.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Linuxot tennék fel, nem kell semmi.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD minimum 256 GB, jó ha van benne optikai drive-nak hely hogy lehessen bővíteni.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Becsípődött a ThinkPad nálam, szóval mindenképp azokból a gépekből szeretnék. Fontos, hogy világított billentyűzete legyen.
Linuxos támogatása minél erősebb legyen és amennyire lehet csendes gépet szeretnék. Nem gond ha lehet moddolni, bővítgetniKöszönöm a segítségeteket előre is!
-
ParadoxH
aktív tag
Állítólag hibátlan és külföldi licitből van. Meg is vettem, pár nap múlva meglátom.
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy HP EliteBook 830 G8, i5-1135G7, 8GB, SSD 256GB megér 180 000 ft-ot? Tudom, hogy ez nem egy rossz ár egy ilyen laptopért, inkább a típushibái érdekelnének. Tud valaki ilyesmiről? -
Vasvedelem
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem :)1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapon belül
Maximum 200.000
Photoshop és Corell Draw progik elsősorban munka szintjén.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Sims4 legalább közepes minőségben
Minimum 15,6", jó lenne full HD, a többiről nincs konkrét elvárás
Fontos a mobilitása.
Windows 10
RAM legyen minimum 8 GB, ha több, az sem baj. Jó lenne SSD vagy SSHD, de nem ragaszkodom hozzá, viszont legalább 500 GB legyen.
1-2 USB és HDMI szerintem alap
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Gyanítom, hogy csak használt fér bele ebbe az összegbe, ilyen feltételekkel. -
D4v3
őstag
Köszi, ennyire hardcore módon talán nem fontos a színhűség, hogy kalibrátor is szükség volna. Félmunka jelleggel végzett grafikai munkához ha megfelelő a kijelző az már teljesen jó. A workstationök kiesnek igazából, mert a súlyuk ahogy nézem kicsit sok lesz már egy női felhasználónak. Mindenesetre köszi az ajánlásokat, nézelődök ezeknek a piacán.
-
Kbali
nagyúr
A színhűség lesz a legnagyobb probléma. Notebook esetén alig-alig van - esetleg Thinkpad T580-abn volt olyan verzió, aminek gyárilag volt beépített kalibrátora.
Esetleg T490, P5x sorozat. HP Zbook, Elitebook 840/850. Azt pedig ki kell deríteni, hogy potnosan milyen kijelzővel szerelték.@mrtnn - neked is ilyesmiket tudok javasolni (westnotebook, laptopsystem) - de a készletek folyamatosan csökkennek, árak nőnek.
-
D4v3
őstag
Hello!
Kb. 250 ezerig keresnék használt laptopot. Egyedüli igény a kifejezetten jó, 14-15"-es, színhű kijelző. Mik a legjobb vételek ennyiért? Köszi előre is! -
mrtnn
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni gép vásárláshoz.
Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül
A gépre szánt összeg forintban? 240-250ezer Ft körül
Felhasználás? Munka, virtuális gépek futtatása, napi 12-14 órát menne
Ha játékra is használnád....? Nem
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 13-14” matt
Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Lenne hordozva kb heti 1x, utazás közben is lenne használva
Operációs rendszer? Windods/Linux
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 8-16 BG RAM (bővíthető) min 256GB (de lehessen 1TB-ig bővíteni)
Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI, jó akkumulátor idő min 6 óra, EU-s kiosztású billentyűzet, esetleg eSIM
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Használt, garanciával
Amiket az eddigi keresgélés alapján kinéztem az a Thinkpad T480 / T14 Gen1 (esetleg L14, E14, a többi szériát nem annyira ismerem, T szériából volt céges gépem, most az egy Dell Latitude 7400).
Hosszú távban gondolkodok, így a mostani használt árakat látva egy jó vétel esetén feljebb tudnék menni az árban, de csak ha tényleg nagyon kihagyhatatlan és abszolút megbízható eladó. Sajnos, 1-2 kivétellel mindenkiről lepattantam mikor írtam a hardveraprón. A hardveraprón kívül tudtok megbízható és bevált helyet amit ajánlanátok használt üzleti gép vételéhez?Előre is köszönöm!
-
classic B
senior tag
Sziasztok! Segítséget, ajánlást kérnék.
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- Mostanában.
A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- max. 50-60 ezer Ft
Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- böngészés, letöltés, MS Office.
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- 14-15.6" közötti méret, matt. TN is megfelel.
Mennyit lesz hordozva a gép?
- Lakáson belül.
Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- Windows 7-10 kompatibilitás.
Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- 802.11ac wifi
- min. 1 db USB 3.0Köszönöm előre is.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
Lenovo Notebook eladó! Ryzen 5 3500U 8 GB DDR4 Radeon Vega 8 256GB SSD - HardverApró (hardverapro.hu)Általános felhasználásra, kisebb játékokhoz lenne felhasználva és Win11-et tennék rá.
Válaszokat előre is köszönömű
Üdv Zola -
woci
csendes tag
Sziasztok,
Eltévedtem itt az ajánlások dömpingjében, tehát inkább kérdeznék:
"15 matt kijelzős gépet szeretnék, böngészés, youtube, alapvető multimédia vonalra.
Játék abszolút nem lesz, a felhasználó a 80 éves nénikém. A matt kijelző mindenképp fontos!
Konkrét hirdetéseket is megköszönök, illetve megbízható budapesti használt noti üzletekre is kérnék tippeket. (Tudom, google, de mivel notit nem igazán használok, nincs tapasztalatom az üzletekkel kapcsolatban.)
Ár 100-130000 ft.előre is kösz,
Péter -
Torry
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok pár megbízható shopot, ahol leginkább 27%-os ÁFA-s gépek vannak és megbízhatónak számít?
Köszi,
P -
Kbali
nagyúr
válasz
kergemarha92 #1864 üzenetére
Ha fontos a win11, akkor 8. generációs processzor legyen minimum a gépben, bár régebbiekre is felrakható minimális trükközéssel a 11.
2025-ig a win10 is támogatott lesz még.
Viszont megnézve a kínálatot, nemigen fogsz 15-öst találni ennyiért.
Thinkpad T580/590 kellene vagy HP Probook 650, Elibook 850 G5 sorozat -
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! A 'Milyen notebookot vegyek?' fórumról másolom át a hozzászólásomat válasz reményében. Előre is köszi a segítséget.
Édesanyámnak (65 éves) szeretnék egy új laptopot venni, mert a jelenleg használt már nagyon lelassult.
Egy-két héten belül
150ezer Ft körül
böngészés, irodai programok, Youtube, zenehallgatás, Facebook, stb.
maximum pasziánsz
15.6" a jelenlegi laptop, ennél kisebb kijelzőt a láthatóság miatt nem szeretne
Lakáson belül lenne hordozva, ritkábban. Utazás közben nem lenne használva.
Windows, de azt külön is meg tudom venni.
SSD mindenképpen, 240 GB kb., RAM 8 GB - gyorsan töltsön be a számítógép, sok lapot kezeljen böngészés során, stb.
semmi egyéb
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használt is szóba jöhet, de újszerű állapotban, lehetőleg még garanciával
A fentiek alapján én egy használt üzleti gépet keresnék elsősorban. Kellően strapabíróak, GPU-ból integrált is elég, pár évvel ezelőtti processzor teljesítménye is bőven jó. Egy dolog bizonytalanított el: a TPM 2.0 és az újabb processzorgenerációk hiánya miatt Windows11-re a használt gépet már nem lehet(?) frissíteni. Kb. 4-5 éves használati időt még elvárnék az új géptől, szoftveres oldalról így ez kérdéses nekem.Tudtok ajánlani bármilyen típust, ami a fenti követelményeknek megfelel?
-
senki11
aktív tag
Üdv! A "milyen notebookot vegyek" topicból hozom ide is az elvárásaimat. Ennek megfelelően szeretnék beruházni egy "új" gépre.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 1-2 hónapon belül
2. A gépre szánt összeg forintban? - 250 000 a felső határ
3. Felhasználás? - irodai programok, prezentálás, böngészés internetezés, fotószerkesztés hobbi szinten, videovágás (ez mindössze annyit jelent, hogy DaVinci Resolve segítségével összedobok egy kisfilmet az óvodások karácsonyi szerepléséről)
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - a játékok nem foglalkoztatnak
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - elég 13 col körüli is, matt, jobb felbontás előny
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - lesz hordozva, adott esetben akár utazás közben is használnám
7. Operációs rendszer? - Windows, Linux, semmi - igazából mindegy, de oprendszerért nem fizetnék felárat, inkább megveszem külön
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? - ssd, legalább 8 giga ram, persze ha több az csak jó
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - HDMI és megvilágított billentyűzet előny. Optikai meghajtóra nincs szükségem. Ha van, amint a gari engedi úgyis kikerül és merevlemez megy a helyére. Talán még annyi, hogy a fenti felhasználás mellett a masinát úgy legalább öt évig nem szeretném lecserélni, szóval hosszabb távra terveznék vele.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - nem kell újnak lennie, felújított is lehet, de számla és a garancia mindenképp szükségesA tanácsokat, javaslatokat előre is nagyon köszönöm.
-
danika0670
tag
Sziasztok!
Érdekelne az itt egybegyült kollégák véleménye is a kérdésről
. Leváltásra fog kerülni ez a gép míg összejön egy M1 Macbook Pro-ra a budget.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Körülbelül 1 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Maximum 150.000,-
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Általános rendszergazdai feladatok, illetve rendezvényeken vetítés (led fal vezérlés stb egyszerűbb dolgok nem kell erős igénybevételre gondolni).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lenne játék.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Méret max 14" hogy könnyebben lehessen hordoznom. Matt ha lehet, és FHD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán használnám utazás közben, és rendszeresen hordoznám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows (Max MacOS ha megtudom oldani )
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
SSD 250GB minimum.
8GB Ram, legyen bővíthető.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, és Type C ami kimenetként is funkcionál, hogy több kijelzőt tudjak csatlakoztatni.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt üzleti. Gari ha van nem gond.
Köszönöm, ha kifejtitek a véleményeket. Nem ragaszkodom semmilyen márkához. -
Kbali
nagyúr
válasz
lordjonaleth #1858 üzenetére
Dell Latitude 7480-90, 7390; Dell Latitude 5400, HP Elitebook x360; HP Elitebook 830/840 G6/G7; Thinkpad T480.
Ott nézegesd, ahol több garanciát adnak. -
lordjonaleth
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- Kb 3-4 hónapon belül, nem sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban?
- 250 ezer forint körül
(3) Felhasználás?
- Programozás, egyetemi tanulmányok
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- 14"-eset preferálnék.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- Elég sokat, utazás közben ritkán használnám
(7) Operációs rendszer?
- Lényegtelen.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- Legalább 256GB SSD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
- Legalább egy USB-C és HDMI port.Eddig egy elitebook 745 g3-at használtam jó sok évig, örülnék ha az utódja is hosszú ideig kiszolgálna!
-
Kbali
nagyúr
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Általános használatra mi tudtok használtan ajánlani 100 és 200 között? Tudom nagy a range, de még nem tudom mennyiért kapok gépet a következő paraméterekkel:
- 14"
- legalább 6-8 évet bírjon ki (legutóbbi gépemet most nyugdijaztam 9 év után)
- céges gépem dell 5410, minimum ez a szint legyen meg
- Csak Dell, HP, lenovo thinkpad -
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, hogy ne hülyeségeket kérdezzek, de ennyi info között egyszerűen elveszek. Magamnak szeretnék venni egy könnyű, 14"-os gépet, a keret 100-150k. Átlag felhasználó vagyok, ezekre használnám leginkább a gépet: böngészés, facebook, youtube, torrent, néha egy kis office ha céges gépet bent hagynám munkahelyen. Filmnézés nem nagyon lenne, arra ott a tv meg a nas, játszani meg nem játszok. Hordozva nem lesz, leginkább kanapén használom itthon a gépeket. Felszereltség tekintetében meg szükségem lenne legalább 256 gb-os ssd-re, valamint IPS-es FHD kijelzős gépet keresek.
Ilyen használattal és felszereltséggel van ajánlott gép?(A fórumon olvastam, hogy ajánlottak a Dell 7-es szériás gépei, de ebből is van egy millió fajta, és fogalmam sincs, hogy melyiket kellene választani, vagy éppen, hogy melyiket nem.)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest