Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
REDeath #3290 üzenetére
nah nem aludtam eddig, és rájöttem mi a gond. a szar driver. leszedtem a realteket, és a sima windwosban már van mély is.
aztán visszaraktam, és feltűnt, hogy csak akkor nagyon gáz, ha fülhallgatóként ismeri fel a driver, ironikus... ha átállítom első hangszóróra, akkor realtek driverrel is van mély. (azt nem tudtam eldönteni hogy microsoftos vagy realtekes a "szebb")
azt viszont igen, hogy mindkettőnek vannak hibás funkcióilehet vennem kéne egy kis erősítőt meg egy jó fülest, aztán onnantól driver nem érdekel.
ilyen "pc-hez való" erősítőt egyáltalán lehet kapni? -
REDeath
őstag
sziasztok!
most költöztem át egy asus t3 bareboneból vissza a "nagy" gépbe, amiben Realtek ALC883 chip van, a barebone alaplapjában pedig ADI AD 1988-B
eddig fel se tűnt, de most (nincs pofám meg energiám "visszaköltözni t3-ba" : ) hogy a fejhallgatót bedugtam a realtekbe, elszomorodtam, hogy sokkal szarabbul szól mint a soundmax.
( szarabbul = mély hangok eltűntek kb. (emiatt sír a szám leginkább), soundmaxal még jutubról is élvezhetően szólt a zene pedig. megnéztem minden beállítást, media playerben srs wow effektekkel meg driverben eq-val próbáltam hasonlót összehozni, de egyszerűen sokkal jobb a soundmax bármit bárhogy állítgatok )Nem tudom valakinek volt-e a fent említettek közül bármelyikkel is tapasztalata, de ha igen, tudtok javasolni egy olyan hangkártyát, ami legalább úgy szól mint az ADI chip (legalább = van benne basszus!!) ? és mondjuk kijön pár ezerből hardveraprón.
esetleg van olyan ami képes olyan szép basszust előcsalni mint mondjuk egy minihifi?win7 enterprise x64 , ha ez számít valamint ilyen fülesem van, tudom nem egy audiofil darab
de a s.max-al tűrhető volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest