Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Home server / házi szerver építése
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tomcat78 #25857 üzenetére
Közvetlenül igen a gépre már minden portba dugtam de egy ideje furán működik az usb is egy két dologban olvastam anno az amd chipsetek usb problémáját van akinek van van akinek nincs nekem nem volt most nem rég lett de már nem tudom,hogy az e a gond már mindent is gyanúsítottam teszteltem.Most még egy másik új telepítésű winwn gondolkodok mondjuk próbának egy win 11,hogy nem e a windows kavar be az usb dologba pedig most raktam nem rég újra és az 1 éves win 10 en is kb 2 hete kezdte a kártyával.
#Mustármag
Ez nem virágbolti verzió
Igen az újratelepítés pár dolog miatt megtörtént pár napja meg az alaplap bios frissítése is ami elméletileg usb problémákat oldott meg.Pár héttel ezelőttig semmi gondom nem volt semmivel sem,most gyanakodjak a frissen telepített rendszerre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Family Link
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest