- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Esetleg, ha valakit érdekel, egy Új Sennheiser HD-555 fejhallgató, 3 napos, AVplanet ben vásárolt, garival,számlával 20K.
-
AMATŐR
őstag
Még egy gyors kérdés!
A Sennheiser PX 200-II [link] vagy egy Sennheiser PC 161 jobb választás?
Játékra lenne, de USB-s mikrofonom van, így az nem fontos. Kifejezetten a hangminőség számítana, ha ebben a kategóriában van egyáltalán olyan. -
AMATŐR
őstag
Sziasztok!
Két fejhallgatót néztem ki, de tanácstalan vagyok! Sennheiser PC333D ill. PC 163D
Mindkét füles 7.1 es. Azt írják, hogy a fülesekhez tartozik egy 7.1 es surround hangkártya is. Gondolom az a pici USB-s valami a képeken.
De, az én gépemben van külön egy X-FI hangkari ami támogatja a 7.1 et.
Az lenne a kérdésem, hogy, használhatom e a saját hangkarimat, vagy nem? -
AMATŐR
őstag
Kifejezetten online játékra,melyiket ajánlanátok a 2 közül?
-Sennheiser PC 145
-Logitech Gaming Headset G330 -
AMATŐR
őstag
válasz
hunnylander #4541 üzenetére
Az a baj, hogy mindenképpen zárt rendszerű kellene, a linkelt cumó viszont félnyitott!
-
AMATŐR
őstag
Ezt a fejhallgatót néztem ki magamnak: sennheiser PC 350. [link]
Érdemes erre pénzt áldozni, vagy ebben az árfekvésben mást ajánlotok?
-
AMATŐR
őstag
Pontosítok, a feleségem testvére a füles gazdája. Ő mindenképpen 5.1 es fejhallgatót szeretne magának. / csak játékra/
Én meghallgattam a hangját az én hangkarimmal, szerintem tökéletes. A bökkenő ott van, hogy a közelben csak jóval gyengébb fülesek vannak, és így nincs összehasonlítási alapom a hangzást illetően egy másik szintén nívós füles és e között.
Bocs, nem akartalak megbántani, csak azt hittem unatkozol!
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
Nem lenne kötelességem elmagyarázni neked a dolgot, de ennyi ''jóindulat'' láttán szükségesnek érzem!
Tehát: A sulinak vége, és bármennyire is hihetetlen vannak olyan emberkék az országban, akiknek van ugyan gépük otthon, netük azonban nincs. Szeretnék értékesíteni pl. a fejhallgatójukat, mit tudnak tenni? Ilyenkor jönnek a barátok, akik szívesen segítenek nekik.
Ilyen egyszerű!
Ettől függetlenűl én még mindig keresek egy jó fejhallgatót játékhoz. Most láttam egy 5.1 es cuccut Sharkoon X-Tatic 5.1. Valakinek esetleg van tapasztalata vele kapcsolatban? -
AMATŐR
őstag
válasz
Macilaci457 #609 üzenetére
Nem kötöszködni, segíteni!
-
AMATŐR
őstag
Fejhallgató vásárlásán töröm a fejem, 2 gyártó közül választanék szívem szerint:KOSS, vagy Sennheiser.
A haveri körben van egy KOSS R 80 as fejhallgató, gyönyörűen szól, kivételes ahogyan kiemeli a méllyeket.
CSAK játékra kellene, ZÁRT jellegű, max: 45K ig.
Ilyen árfekvésben szeretném, ha segítenétek a választásban.
Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest