- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
hunnylander #4428 üzenetére
Megtaláltam közben a választ.
-
Zitike
csendes tag
válasz
hunnylander #1966 üzenetére
Találtam itt egy érdekes terméket, amiről azt írja az okosság, hogy "The balance k 216 afc uses RF (radio) transmission. An Autotuning button causes the receiver to tune automatically to the transmitter frequency." -- Már régóta szeretnék vezeték nélküli fülest otthonra (nem vagyok vájt fülű zenebuzi, csak azt szeretném, hogy a szomszédságot ne zavarja a tévézés meg a többi szórakozásom, de ezért ne legyek lekötözve). Viszont mindig halogattam a vásárlást, mert azt várom, hogy olyan eszköz kerüljön a piacra, amibe egyaránt "bele tud beszélni" a számítógépem és a tévém is -- akár (vagyis leginkább) egyszerre is. Az idézett mondatot én sajnos nem tudom értelmezni. Esetleg nem lehet, hogy ez az eszköz képes "út közben fölvenni" még a sz.gép blutooth-kimenetéről érkező infót is? Megkérdezném a gyártótól, de fórumot vagy levélküldési lehetőséget nem találok. Az árát se találom, de lehet, hogy nem is egészséges azt nekem nézegetni...
Minden esetre engem valami ilyesmi érdekelne -- sose érem be egyszerre egy médiával, és közben a lakásban is szeretnék ide-oda mozogni. (Ezzel csak én vagyok így? Talán van még valaki rajtam kívül, aki ugyanúgy szívesen hallgatna a TV-duma mellett, párhuzamosan a gépéről zenét... Kérdés, hogy létezik-e olyan eszköz, amely erre lehetőséget ad.) -
cskamacska
addikt
válasz
hunnylander #5167 üzenetére
Zsír. Fáradságos agit prop nélkül is megkapod a jutalékot.
De szeretnék én is ilyen állást! -
bbazsy
őstag
válasz
látszik keveset vagyok aktív
-
MarioAna
senior tag
válasz
Én is egyre jobban kezdem megkedvelni az AKG-t mint márkát. Először a K324p, most meg a K512...imádom mind a kettőt
-
asadasad22
őstag
válasz
hunnylander #4882 üzenetére
minket valóban nem a high-end szegmens érdekel, ez viszont nem változtat a tényen, hogy a sony ott van az abszolút toppon audió téren, és volt is nagyon sok ideje, és ez volt a kérdés. felesleges is tovább ragozni a dolgot.
-
asadasad22
őstag
válasz
hunnylander #4873 üzenetére
azt nem is vitatom, hogy ebben az árkategóriában a Sennheiser jobb vétel, én is olyat vennék. csak azért nem kéne rájuk húzni a melegszendvicssütő/tv gyártó jelzőket, amikor mindig is a toppon voltak audió ügyekben. studiókban pl jah, előszeretettel használnak profi sony füleseket. sztem talán a walkman nevet sem kell elmagyarázni, hogy melyik cégtől jött. és egyébként a mai lejátszóik is a toppon vannak, hangminőségben, aksiélettartamban, és a legtöbb dologban ami számít, lekőrözik az olyan trendi divatfosokat, mint az ipodok, csak néhány gyártó említhető egy szinten vele.
más: HD555 közben lett a boltban, de csak 1 darab, és mindenképpen 2t vennék, szóval inkább kivárom a holnapot, nem fogok felesleges köröket menni..
-
Dare2Live
félisten
válasz
hunnylander #4829 üzenetére
hihetetlen nagy zenéz csináltak. Bár nekem a kedvencm tőlük a [link]
Durva mennyire kijön egy jobb fülesen a szar zene minden hibája.
-
asadasad22
őstag
válasz
hunnylander #4832 üzenetére
hmm, nem nagyon hallottam még róla. honnan veszed, hogy jobb, mitn egy HD595? a többi szakértő mit mond róla?
külföldi oldalakon a HD595 árának a feléért, 2/3-áért "szórják" -
válasz
hunnylander #4584 üzenetére
Ismerem őket... Megpróbálom, hátha sikerül valamit kideríteni vagy intézni.
Dobok nekik egy mailt, az a legegyszerűbb és a leggyorsabb.Igen, elég "általános" probléma, de remélem azért foglalkoznak vele.
Azért kérdeztem rá, mert akkor nem szedem szét és forrasztom meg saját magam.
A szerviznek dobok majd egy mailt. Ha nem is cserélik ki, de ha szervizelik és kicserélik a kábelt (valami minimális összegért) akkor az is jó.Köszönöm a segítséget!
-
Ashcroftt
csendes tag
válasz
hunnylander #4552 üzenetére
Végül is érthető, a célközönség általában nem túl audiofil, de annál lelkesebb. Viszont megvan az az előnye is, hogy így a madarasteszkós 250 pénzes fülesen is jól hangzik.
-
AMATŐR
őstag
válasz
hunnylander #4541 üzenetére
Az a baj, hogy mindenképpen zárt rendszerű kellene, a linkelt cumó viszont félnyitott!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hunnylander #4490 üzenetére
értem. köszönöm a segítséget. Kinéztem kb 5 db senheiser fülest. Ezeket mind felpróbálom majd a redtowerbe, hogy kényelmesek-e meg ilyenek, és eggyet megveszek! Erre az elhatározásra jutottam. Remlem jó döntés volt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hunnylander #4488 üzenetére
Értem!
Az usb, nem usb témával mi a helyzet? Melyik a jobb, és miért?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hunnylander #4484 üzenetére
Hype? Az mit jelent?
-
LGLuke
őstag
válasz
hunnylander #4410 üzenetére
Szia!
Az általad ajánlott angliai boltból mennyi a szállítási költsége egy fejhallgatónak kb?
Mert 15k egy Audio Technika fejes, ami itthon 22. Szoval ha 1-2 ezerből kijön a szállítás és még vámot és áfát is el lehet kerülni, akkor király lenne.
ebay -en kb 16 szállítással együtt, de arra tuti lenne áfa.
-
jap
aktív tag
válasz
ja, majd az ilyen boltokat is kipróbálom.
szerencsére eddig mindig ki tudtam játszani az adót+vámot -
jap
aktív tag
válasz
1000 dolláros fényképezőt szerettem volna venni.
de nyáron lecsúsztam róla. most így már 40k-val többe kerül, ami nem egészen mind1. bár, mondjuk még így is jobb lennék 50k körül a magyar árakhoz viszonyítva...(ami nyáron 100k körüli spórolást jelentett volna!!!) -
ambrus14
tag
válasz
hunnylander #4312 üzenetére
bocsi, de nekem nincs se e-bay regisztrációm, se kedvem külföldi helyekről ezeket beszerezni, bajlódni a nemzetközi póstával, pay pal regisztrációval...nem csináltam még ilyet, és nem hiszem hogy csak úgy elküldenék ujonan regisztrált felhasználónak egy ilyen fülest!
Valami hasonló árban hazai cég? -
SYLAR_7
csendes tag
válasz
hunnylander #4309 üzenetére
asszem MM lesz beőle! köszönöm a segítséget
-
SYLAR_7
csendes tag
válasz
hunnylander #4307 üzenetére
őőőőő hát én hülye vagyok ilyenekhez, meg nincs már meg a töltő, már írtam!
a jeladó AC adaptere viszont megvan, azon 12V 0.2A a kimenet
és azt elfelejtettem, hogy a töltőnek 2.5 jack "vége" volt, szóval egy töltőt kell keressek 2.5mm-es jack véggel?
-
SYLAR_7
csendes tag
válasz
hunnylander #4305 üzenetére
ahamm.... kösz
nincs vkinek esetleg hasonló Thomson fejhallgatója?
kéne nekem a töltő száma, vagy vmi amivel beazonosíthatnám, mivel az enyém már nincs meg
az enyém WHP 560 ennek van több szériája is pl WHP 440, biztos hasonló a töltője, vkinek nincs ilyene?
-
SYLAR_7
csendes tag
válasz
hunnylander #4302 üzenetére
Köszönöm! megnézem.... remélem lehet még kapni hozzá azt a két dolgot!
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4298 üzenetére
lecsavartam és csak a forrasztás volt alatta...
ezen sajna nincs.
majd megoldom, h legyen! -
MadKet
tag
válasz
hunnylander #4290 üzenetére
Igazad van, ha már egyszer veszek akkor a jobbat vegyem, a keretbe belefér. Jövő héten lesz a vásárlás ideje sztem, majd beszámolok hogy tetszik, de biztos vagyok benne hogy rendesen fog
-
Simi-San
tag
válasz
hunnylander #4287 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget lehet hogy elmászok majd valamikor a héten de előtte felhívom őket illetve kitalálom hogy mit is akarok igazán.
Üdv.
Roland -
Simi-San
tag
válasz
hunnylander #4285 üzenetére
Ez a K 518 mennyire jó? Mert szeretem az AKG-t (van egy k324p IEM a tulajdonomban
)
de arra kiváncsi lennék hogy a sennheiser px100-200 sorozatnál jobb-e?Árban biztos -
malwy
senior tag
válasz
hunnylander #4270 üzenetére
Húúúú hát én fel nem fogom amit mondtál XD
A 242 HD nek az elődje a 240-es és neked olyanod van? mármint akkor ezt ajánlod? XD
Sry de full kómás vok;)
De kössz! -
MarioAna
senior tag
válasz
hunnylander #4251 üzenetére
Ok, köszi
.
-
MarioAna
senior tag
válasz
hunnylander #4243 üzenetére
Nekem nincs HD-202-esem (sajnos)
mod: az a hang még így is brutál a gagyi fülesemmel.
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4230 üzenetére
én is pontosan így gondoltam.
rosszabb terméket miért adnának ki?
gondolom inkább fejlődtek azóta... és nem visszafelé.
pl a az akg legkomolyabb fülese is (csak) 62 ohm-os, közelében sincs a 600nak.
sztem nyugodt szívvel veszek 240 studiot és majd (persze bejáratás után) összehasoonlítom haveréval.most sajna a digi kontroller elvitte a pénzemet (120k). talán ezután már nem égnek le a mélyládáim...
-
MarioAna
senior tag
válasz
hunnylander #4223 üzenetére
Ez az K 77 tetszik, meg nem is drága ahogy nézem 9k. Játékra ez jó? Illetve valakinek tapasztalat, hogy kényelmes?
. Bocs ha sokat kérdezek, de biztosra akarok menni.
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4205 üzenetére
íhh, eddig kevertem a k66 és k55öt.
ja, a k66 az félnyitott...
mind1, majd végigtesztelem ezt az egész akg belépő kategóriát, és döntök melyik maradjon... -
07_fecc_87
tag
válasz
hunnylander #4208 üzenetére
Köszi, akkor majd ennek az ASIO drivernek is utánanézek... Gondolom az sem mind1, hogy melyik verziót telepítem fel.
Háát, az integrált alaplapi hangkari után már önmagában az E-Mu hatalmas veretésnek fog számítani!(bár meg is kérik az árát, 26-27e HUF)
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4193 üzenetére
igen az 1 konfigurálási ablakban 1000ms van fubarban mind2 asio drivernél - mint buffer.
de a kx-asio-nál a Latency:
file/preferences/playback/output/asio virtual devices/edit/configure
helyen csak 0,67 --> 300 ig lehet beállítani +ban
- a foobar buffert ettől függetlenül lehet állítani 100-1000...felfelé -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4188 üzenetére
ok.
te mennyin használod zenehallgatáshoz (nem íráshoz)? -
mcs
veterán
válasz
hunnylander #4180 üzenetére
A legújabb van fent, amit nem is tudom, talán júliusban adtak ki.
Na de most már szerencsére meg lett oldva. -
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4173 üzenetére
Tehát tulajdonképpen, az ASIO egy professzionális kiegészítés, amivel a komolyabb driverek (kX, Creative) rendelkeznek? Maga a kX ugyanaz mint a Creative szoftvere, csak jobb a hangzása/minősége?
foobat output device-nél még csak SB Audigy Audio van, ASIO-t nem látom
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4171 üzenetére
Ez az ASIO tulajdonképpen mit csinál, a Creative driverében, hogy tudom kihasználni, érezni a jelenlétét?
Ha a kX driver van fent, azt ugyanúgy tudja használni minden játék, OS alkalmazás stb. mint a foobar? (csak mert utóbbinak kell külön plugin) kX támogatja az EAX-ot is?
mod.: holnap nekiesek végigolvasni a korábbi hszeket, régebben is volt erről szó, vagy csak most az utóbbi 100-200 hsz-ben? Mert egy párat már találtam az utolsó 200 hsz. listázásában.
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4168 üzenetére
Ezért lennék kíváncsi arra a kX és foobat kombóra, milyen hangot is lehet kicsikarni belőle, csak sajnos még nem volt időm h t.köljek a megcsinálásával.
Magában hangminőségben mekkora a különbség a 2 driver között? Vagy jobban járok, ha a kevésbé "vájt" fülemnek moddolom az SB0090-et Audigy 4-re? (csak mert akkor a hang állítólag javul, viszont nem kell plugint használnom a zenelejátszóhoz, bármit használhatok) Tapasztalatok ezzel a moddal kapcsolatban?
Aprón találtam K66-ot, egy kiállított példány volt, 3K, állítólag megkímélt... Mennyivel jobb mint K44?
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4162 üzenetére
Az AKG-ről:
Első körben alaplapi hanggal próbáltam ki, iszonyat gyenge volt a hangereje, reménykedtem, hogy a SB jobb lesz, és szerencsére így is lett
A hangerővel most már nincsen baj, viszont lehetne benne egy kicsivel több magas. (nem tudom, melyik hangszínbeállítás hozza ki belőle a maximumot, ami általános használatra a műfajok többségének megfelel?) Most a Creative EQ-je "Drum & Bass"-re van beállítva, így nagyon dinamikus a basszus, magas viszont alig vanA súlya tökéletes, alig érzem, hogy rajtam van, nem nyomja el a fülemet sem és könnyen illeszkedik a fejformámhoz, kellemes a viselete.
Negatívum: ha én nem használom a fülest 2 zeneszám hallgatása között, le szoktam venni a fülemről, hogy pihentessem kicsit és ilyenkor a fejhallgatót mindig a nyakamra akasztom, ennél viszont borzasztóan nyom és vág pánt
nagyon kényelmetlen, ha már csak megszokásból is kicsit odarakom, le kellett tennem erről a szokásomról.
Játékok közben eddig mindig a kábelen lévő hangerő-szabályozóval állítottam a hangerőt, így nem kellett kilépkedni játék közben szabályozni a windowsból, ha egy picikét is hangos volt a zene. Most erre sincsen lehetőségem
Apró dolgok, de a mindennapi használatoknál ezek nagyon is számítanak, szerintem.A füles összeszerelése és anyaghasználata elsőosztályú, kicsit meglepődtem rajta, hogy már az osztrákok is Kínában gyártatják ezeket a minőségi cuccokat (bár tudom, manapság ezen egyre kevésbé lehet meglepődni).
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4157 üzenetére
a kX az = az ASIO-val? A foobar fent van, akkor a plugin hiánya és az említett felcserélés miatt nem volt hang.
Eddig WMP-t használtam zenéhez, ez támogatja esetleg az ASIO-t? Foobar-on kívül milyen lejátszók jöhetnek még szóba?
Van valahol leírás, milyen beállítások kellenek és mik a programok telepítésének részletei, folyamatai?
Tényleg nagyon könnyű elveszni a beállításokban, nekem meg egyből rémisztő ránézni, hogy mennyi minden van -
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4154 üzenetére
Korábban olvastam egy hozzászólásodban, hogy ha fent van a kX, lehet hanyagolni a Creative driverét, ezért nem azzal kezdtem első körben.
Most előröl kezdtem mindent, felraktam csak a Creative driverét és így működik rendesen. XP 32bit van a gépen, SP2.
kX driver feltelepítésének és működésre bírásának mik a lépései?
Tüzi: hogy mi?
-
zsocy
őstag
válasz
hunnylander #4145 üzenetére
Néztem a K240-et is, tetszene nagyon, de a K530 LTD-et sokkal olcsóbban kapnám most meg, 15 ezerért. Annál a többiek minimum 10-15-el drágábbak.
Persze ha nem jön össze jó áron, vagy tudsz esetleg egy boltot ahol K240 van hasonló összegért annak örülnék
Köszi a választ!
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #4128 üzenetére
aham.
én azt hittem, h playbacknél annyira nem számít, csak felvétel. ill hangszerelésnél..
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4136 üzenetére
igen most épp ezt állítottam be, amíg nem lesz SB0090.
hosszú az a 2 nap -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4132 üzenetére
igen-igen, ez lesz otthonra.
K44/K55/K77/HD202 mp3 lejátszóhoz és koleszba.
K240nel nem szívesen szaladgálok utcán: az aranyozás miatt leszedik fejemről a cigányok...
+ nyitott (félig) + 55 Ohm + félteném -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4124 üzenetére
nem, még nem jött meg a kártyám, majd sztem szerda körül.
, csak most jóelőre bearattam minden drivert, progit. -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4123 üzenetére
csak lehet le tudok bonyolítani 1 olyan üzletet:
8-9ért kapok K55 + K518 DJ -ét.
vagy boltban veszek K77-et 9értK240et 19ért
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4106 üzenetére
egy barátom a "dm9177", rajta keresztül üzletelünk íbéjen.
ezt most gyorsan összefoglalnám a kérdésekkel együtt:
az én érkezőben lévő kártyámhoz (SB090)
felteszem a kX driver-t,
(mindenképp új windows-t teszek, más soundblaster drivert/...progiját fel se tegyek? - elég a kX-es a filmekhez,zenéhez, játék is felismeri?)Ha csak a legjobb hangminőséget akarjuk beállítani a szóban forgó (SB090) kártyán, elég a kX driver vagy kell ASIO kompatibilis lejátszóprogram (Multistream ASIO Player) ill. egyszerű lejátszókhoz ASIO plugin? az ASIO csak a jobb (alacsonyabb) késleltetést hozza magával egyedül?
most kizárólag a legjobb hangminőség a cél!elnézést, ha nagyon fárasztó lennék.
kicsit ideges vagyok, h a számítógépen lejátszott cdről rippelt WAV (komolyabban kihangosítva) sokkal szarabbul szól, mint cd-lejátszóról játszva... -
Füleske
addikt
válasz
hunnylander #4112 üzenetére
Köszönöm , így már világos. Meg is találtam a foobar - ban.
Szuperül működik.
Köszi a képet is , ezekre az értékekre állítottam én is. -
Füleske
addikt
válasz
Úgy értelmezem a szavaidból hogy létezik egy olyan driver is ami kx is meg asio is , tehát nem különálló dolgok. Rákerestem , de letöltési helyet nem találtam. Köszönettel vennék egy linket ahonnan letölthető.
-
Toncsi
aktív tag
válasz
"Egy lejatszoprogramhoz nem kell az alacsony keses, ezert felesleges hozzajuk az ASIO"
Ez így, ebben a formában tévedés. A digitális technika mumusa a latency. Mind lejátszásnál, mind felvételnél. Persze csak egy bizonyos szint felett érdemes komolyabban foglalkozni vele. Érdemes utánanézni, hogy a drágább rendszereknél mennyi energiát fektetnek a latency csökkentésére.
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4102 üzenetére
ezt már nem!
már leütöttük -
Füleske
addikt
válasz
hunnylander #4051 üzenetére
Feltettem az asio4all - t , más hangja lett , de elég furcsa volt. Ezután feltettem a kx drivert , átállítottam a foobar - t erre : "DS : kx Wave SB0244 10k2[e880] HQ"
Így viszont brutál jó lettt a minőség. Ez lenne a kx asio driver ? Tehát fel kell tenni az asio majd a kx drivert is ? -
válasz
hunnylander #4102 üzenetére
Ez tutira jó!!! Hidd el! Ilyen van nekem is
-
válasz
hunnylander #4099 üzenetére
Feltettem kx-et. Szerintem fogalmazhatok úgy, hogy odabasz
Igaz, letiltja a common vezérlőpultból a "speciális szabályzók"-at, szóval zenelejátszóból erősen korrigálni kell mélyet és magasat vagy brutál módon betorzít erősítőn át, de ezt leszámítva brutál, hogy mennyivel másképpen szól a kártya.Hüjeállatoroszok
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4093 üzenetére
Olvastam egy korábbi hsz-t, miszerint idővel romlik a kártya minősége, recseg stb. Ha veszek egy audigy SB009x chipes kártyát nem lesz vele ilyen gondom? Mennyire mennek ezek tönkre?
A másik, hogy megérné plusz 2k-t áldozni a K77-re? a K44-es meg "csak" 7K. Adatok alapján nem láttam köztük különbséget.
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4069 üzenetére
k44 vagy k55 az mp3 lejátszómhoz kell.
k240 + quartet otthonra... -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4067 üzenetére
[OFF]tehát 4 sztereo jelet képes kiküldeni...
keverő csak a hangcuccomnak kell (végfok+hangfal előtt)
+valami info az AKG 55ről?[/OFF]
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander #4049 üzenetére
AKG K 44
AKG K 55között mi a különbség?
AKG K 55-ről nem találok semmit a gyártó honlapján.most egy HD202-em van. de lehet lecserélem valamelyikre. (mp3 lejátszóhoz használnám)
számítógéphez:
INFRASONIC QUARTET
+ AKG k240
szett készül.nézegettem, ez a QUARTET csak 1 hangkártya (nincs hozzá külső egység, füles hangosításra stb.), hogyan müxik pontosan?
[link]mit/hová dugok, hol állítok hangerőt stb.?
2 nagy jack-en küldöm ki a jelet a keverőmhöz, a másik 2 valamelyikébe dugom a fülest?lehet h ez 1 kicsit sok volt egyszerre...
de előre is köszönöm a segítséget
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4062 üzenetére
Pedig reménykedtem, hogy jó cucc, hiába 4K... Sennheiserből melyik az ajánlott és olcsóbb darab?
Az a baj, hogy próbálgatni csak úgy nem tudom, ha megveszem és rossz, akkor buktam 8K-t. A másik, hogy nem is látok most pesti boltot ahol AKG K44 van, tudtok esetleg linkelni?
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4051 üzenetére
Az a baj, hogy ha más kimeneti eszközt kötöttem rá a PC-re tökéletesen szólt, csak a Genius fülessel volt baja. Megpróbálom majd, hátha valaki tud kölcsönadni egyet kipróbálás erejéig.
A K44-es alatt milyen fülesek ajánlottak még?
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander #4049 üzenetére
A honlapjukon sajnos nem találtam infót erről a termékről, talán rossz helyen keresem?
7500Ft... huh, eddig a Geniusra 1800-at költöttem, azt hittem most max 5K keretből kijövök de akkor tévedtem
az AKG alatt egyel egyébként milyen füles ajánlott?
félig OFF
az első Genius fülesem tökéletes volt a P5K alaplapi hangvezérlővel, aztán szál eltört, füles kidob, jött a köv. Genius ami borzasztóan ratyi volt. Hang recseg, basszus nuku, torzítás stb. Vissza boltba, ott tökéletesen működik, de azért jófej a srác, ad egy újat. Az is ugyanolyan rosszul szól mint a 2. próbálkozó. HIFInél, MP3-nál semmi baj nem volt egyikkel sem, igaz a hang-teljesítmény sem volt olyan erős mint a PCé. audio firmware frissítés semmit javulást nem hozott. Erre mi lehet a megoldás?
Ezért félek drága fülest venni, mi van, hogy ha az is rossz lesz ezzel a géppel -
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander #4040 üzenetére
Igen, ez a fő problémám a nem lekapcsolható kábel. Félek, hogy tönkremegy a kábel és adhatok ki újra 25k-t fülesre...
Viszont a hangja nagyon ottvan, bár most már hallom hogy kissé zajos az a 2éves audigy.
Köszi a tippet, asszem még te beszéltél rá a k240 studio-ra. -
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander #4029 üzenetére
Ehh, kihoztak egy K242 HD-t, úgylátszik félreérthettem vmit a technicar-osokkal.
-
válasz
hunnylander #4037 üzenetére
Nem is azért mondtam kedves márkatárs =)
-
válasz
hunnylander #4035 üzenetére
"Ez a topik mar a vajtfulu minosegmaniasok gyulekezeteve valt joideje."
Erről Te (is) tehetsz, szóval ne hangoztasd
-
válasz
hunnylander #4029 üzenetére
"Mar azzal is be tud mutatkozni egy AKG"
Nem is akárhogyan
Jövő hónapban megveszem Infrasonic-ot, kíváncsi vagyok
-
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander #4027 üzenetére
Köszi, hétfőn már lehet itt lesz.
Amugy mennyit kell még "rá" költeni, ha megjön. Úgyértem hangkártya, füles erősítő, ilyenek elengedhetetlenek, vagy egy SB Audigy 2-vel is szépen meg tudom szólaltatni? -
CséZé
őstag
válasz
hunnylander #4019 üzenetére
Elképesztően hangzanak még alaplapi chippel is. Majdnem leesett az állam
Mindenesetre nem véltem felfedezni a keresett problémát. -
CséZé
őstag
válasz
hunnylander #4015 üzenetére
Valami tesztanyagot tudnál keríteni nekem? Fogalmam sincs mi lenne a jó erre a célra.
Igen garanciás, asszem áprilisban vettem. Ilyen cuccokat cserélik vagy javítják?
-
válasz
hunnylander #3979 üzenetére
Pedig simán lehet, hogy belenéztek, "Jééé ez aranyozott, elviszem a kölöknek haza"
Sajnos ez van. Japánban élnénk, ez nem történhetne meg -
válasz
hunnylander #3972 üzenetére
Szervusz márkatárs
Nagyon eltűntél mostanában
-
vili13
őstag
válasz
hunnylander #3975 üzenetére
"az embernek ket fule van"
Szvsz a genetika mai állása szerint nem lehet messze az 5+1 vagy akár 7+1 fülű emberek kifejlesztése...
-
fenixke
tag
válasz
hunnylander #3972 üzenetére
Igazából én is erre az elhatározásra kezdek jutni. Leginkább az fáj ebbe az 5.1-be, hogy megvettem mert majd milyen jó térhatása lesz meg mittomén, de semmi. A 3000FT-os Samsung fülesem 5 évvel ezelőtt jobb térhatást ért el (játékokban pl) mint a mostani. Ráadásul a HD555 iszonyat kényelmes volt. Hmm lehet, hogy el kéne kezdenem írni az apróhirdetést.
Még az lenne a kérdésem, hogy a technikai adatoknál, hogy kell értelmezni a "névleges impedancia" -t ?? Magasabb, vagy alacsonyabb érték a jó ?
Vagy nem is érdemes ennyire foglalkozni a technikai adatokkal ? inkább próbáljam fel és hallgassam meg ?
-
mcs
veterán
válasz
hunnylander #3963 üzenetére
Hát ez után mindenképp maradok az AKG, meg Sennheiser féle kategóriában.
A korábbi Philips, meg Sony fejesem ehhez képest a legalja. -
gizda
senior tag
válasz
hunnylander #3949 üzenetére
köszi a akkor marad a HD555-ös madzagokkal meg elvagyok csak macerás
-
HEATHCLiFF
csendes tag
válasz
hunnylander #3705 üzenetére
Pont a K530 nézegettem, de aztán rájöttem hogy Sennheiser CX95-el jobban járok.
Azért köszi a helpet. -
KoVee84
senior tag
válasz
hunnylander #3698 üzenetére
Tegnap voltam a Mediában az Árkádban, ott volt, biztosan emlékszem...
-
alex89
senior tag
válasz
hunnylander #3638 üzenetére
Értem , köszi
csak azért bizonytalanodtam el mert valami olyasmit magyaráztak nekem hogy ugye az elktronikus zenében hirtelen váltakozhatnak a durva magas és mély hangok és ezért nem jó az audiophile mert az meg pont minden tartományban egyenletesen szól.Én is csak hülyén lestem mikor modták nekem
mert ez alapján az audiophile egyfajta "butítás" lenne. Egyébként szemezek még a K530-al is mert egy pár napja volt alkalmam meghallgatni egy "hülye azért nem vagyok"-os botban, a hangminőséget nemnagyon tudtam értékelni ,nemtudom mire voltak rákötve a fülesek de nem volt valmi nagy szám... viszont külsőleg és kényelmi szempotból alaposan átvizsgáltam a kicsikét és elég bejövős
-
BluEyes
őstag
válasz
hunnylander #3632 üzenetére
Hát igen, a Roland nem egy noname garázscég, letett már ezt-azt az asztalra.
Sokkal olcsóbban, szintén ezzel a DAC csippel itt van a Behringer UCA202.
Speckók
Számomra rejtély, hogy min lehet egy ilyen kütyükében 12000 forintot (60%) spórolni. Meg kellene hallgatni, hátha a hangja nem, vagy csak alig gyengébb az Edirolnál, vagy az E-Munál. Ez esetben tréfás árképzés áldozatai vagyunk. -
BluEyes
őstag
válasz
hunnylander #3630 üzenetére
-
07_fecc_87
tag
válasz
hunnylander #3621 üzenetére
Szép kis leírás!
Ha meglesz, és a beállításoknál adódnának problémák, fordulhatok hozzád/hozzátok segítségért?
-
07_fecc_87
tag
válasz
hunnylander #3610 üzenetére
Ez lesz, életemben nem vásároltam még laptop-ot, sem hangkarit:
[link]
Toshiba Satellite A200-14eEzért is vannak gagyi kérdéseim, nem akarok belebukni...
Ez az USB-s EMU hangkártya egész korrekt! szóval csak annyi, hogy USB-porton keresztül csatlakoztatom a laptophoz, feltelepítem, fülest bele a fejhallgató kimenetbe, és had szóljon?! -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3613 üzenetére
hehe
igen, ez mondjuk várható volt.. éljen MO! -
válasz
hunnylander #3616 üzenetére
Asszem még régen linkelted a K240-et 43ezerért itthoni honlapról. Szal gondolom tudod, hogy "mostazonnalsokhaszont-ésazonnalbezárunk" típusú boltok működnek itthon. Én csak LeHúzom Bt-nek hívom őket
-
válasz
hunnylander #3614 üzenetére
ebayen 129$ lol... 160 a dollár lol lol... 21ezer forint... lol lol lol 5ezer a posta, azaz 26ezer a hangkari. Cirka 18ezerrel drágább itthon. Tartsuk meg a vevőket. Sok sikert hozzá
Engem nem sikerült
-
válasz
Jaaa, hogy leptop... hát ezt valamiért nem vágtam le
akkor nem szóltam.
-
bbazsy
őstag
válasz
amon? deux?
-
07_fecc_87
tag
válasz
hunnylander #3607 üzenetére
köszi szépen!
-
válasz
hunnylander #3607 üzenetére
Szerintem azért az az ebayes hangkari kicsit komolyabbnak néz ki
-
KoVee84
senior tag
válasz
hunnylander #3592 üzenetére
"Az AKG-kban nem sok a mely, hanem pont idealis."
Ez így igaz... -
CséZé
őstag
válasz
hunnylander #3534 üzenetére
na pedig már hiányoltalak
-
mcs
veterán
válasz
hunnylander #3534 üzenetére
Hogy idecsalogattam már az AKG hívőket.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3400 üzenetére
-
válasz
hunnylander #3400 üzenetére
Valami ebay-es link vót, 180$-ért, asszem az az infrasonic jaja.
Na valami olyanra kellene rákattannom, beszerezni a Marantz SM-8 erőlködőmet mellé, és kész lenne a hangszettem. Olyan 200ezerből meg is állna ez a két cucc -
válasz
hunnylander #3389 üzenetére
Vegye meg eBay-ről féláron
De komolyan. Láttunk már itthoni boltban 40ezerért K240-et, közben 18ért meghozza a postás usából. Akkor még 180 volt a dollár, most 160 (sincs) -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3389 üzenetére
vagy sennheiser hd 600
-
VinoRosso
veterán
válasz
hunnylander #3364 üzenetére
hát nem tom, talán valami bluetoothos jobb lenne, nem tom ez milyen frekit használ, de nagyon zajos. Egy egyszerú zajszűrővel, ami jelteljesítmény alapján szűr egy hangyányival jobb lenne azért a helyzet, legalábbb akkor alapból nem súgna, és kb 2ft beépíteni egy ilyet...az AKGtől azért elvártam volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged