Hirdetés

Aktív témák

• Telefunen

őstag

Mit is hallgattam:

Hip-hop:

Para Bellum - Para Bellum;
    nagyon fekszik a Portának. Ritkán, de intenzíven ütő mélyek, magasban folyó dallam.. Sohasem hallottam még ennyire jól megszólalni...

Bankos - Cirkusz;
    Az elnyújtott, torz, mély szféra nem erőssége. Kontrollálatlanná válik. Az ütem túlnő a vokálon, háttérbe húzódik a közép. Pattogóssá válik a szám.

Crain & Vanis - Hubert;
    A zongora(?) iszonyúan jó, Az ütem sztereó bontása (ami végigkíséri a számot) nem annyira. Kicsit zajos, de talán a felvétel minősége (128Kbps) miatt.

Rock:

Thy Catafalque - Neath Waters;
    Nagyon jó. A szám elején az elektronikus szakasz megfelelően dinamkus. Az egyre hosszabbá váló magas hangok tényleg "csilingelnek". A gyors, ütős mély kellően súlyos. A hangszerek bekapcsolódásával sem válik nagyon kásássá -épp csak annyira amennyit a keverés indokol.

Ramallah - Days Of Revenge;
    Zúzós szám, kicsit sürű szerkezettel. A dobok kalapálnak, a riffek súlyosak, a vokál tiszta.. -széles mosoly az arcomon:).

Neurosis - Under The Surface:
    Az indusztriális gépzajok nagyon tiszták. A torz gitárhang remekül illeszkedik. Az énekes "fájdalma" tökéletesen kivetető:). A dobok membránjáról hallom a rezgéseket.

Solaris - Solarissimo;
    Technikás zene. A hangszerek rendkívül jól szeparáltak. A billentyű elképesztően részletes, de nem túlzó. A gitár lecsengése a sűrűbb szakaszokon kicsit szétfolyik, de a szólók rendben vannak. A dob itt is szenzációs, érzem a zenész játékát. A fuvola életszerűtlen, harsány -all in all, ez is hihetetlenül jó:)

Goa:

Infected Mushrooms - Suliman;
    Döngölnek a mélyek ahogy kell, és a dallam sem veszik el. Az elektronikus (valószínűleg nem valódi) gitár szólóban kicsit a háttérbe húzódik, de a méllyel remekül kiegészítik egymást. Az összkép igen meggyőző

Infected Mushrooms - Ratio Schamtio;
    Az élő zenének még a látszatát sem keltő, szám alatt nagyon jól érzi magát a Porta Pro. Az effektek részletesebbek és hangsúlyosabbak mint valaha. A mély valóban visz előre. A csúcs pedig szép, tiszta hangok, sűrű halmaza.

Aktív témák