Hirdetés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
cintula187 #45998 üzenetére
-
válasz
cintula187 #45995 üzenetére
Ez a legostobább weboldal, ami Magyarországon audiótermékekről szól. Ennek azt se hidd el, ha kérdez.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
cintula187 #45995 üzenetére
-
cintula187
addikt
Ez alapján meggyőző volt. Na mindegy
-
Catman
aktív tag
válasz
cintula187 #45992 üzenetére
Legjobb uzlet a vilagon. Kivagok par filleres matricat, eladom sokezer Ft-ert, aztan ha a vevo reklamal, hogy nem hasznal (nem fog), csak szettarom a karom, hogy en arrol nem tehetek. Persze sok vevo hallani fogja a kulonbseget, hamar egyszer ennyi penzt kiadott erte (kognitiv disszonancia)
-
válasz
cintula187 #45988 üzenetére
Ez annyira olcsó, hogy ennyiért egyszerűen nem szólhat jól.
-
nagyúr
válasz
Ez kb olyan mint az audiofíl kábelre tett "zsugorcső".
Na erre gondoltam.
Inkább magamban tartom a véleményem.(#45992) cintula187
Azért megkérdezem őket, hátha visszaveszik ha nem tetszett. -
cintula187
addikt
válasz
bigmasterg #45989 üzenetére
Jogos, akkor a belsőbe kéne. Ha leszeded állítólag vissza lehet még ragasztani
-
bigmasterg
addikt
válasz
Erre nem fogsz érdemleges választ kapni.
Szerintem mindegy hova ragasztod, ugyan az lesz a hatása.A dac-omon a táp felett van ilyen ~7x10cm-es tapasz, de már így vettem, nem én raktam rá. Magamtól nem vennék ilyet, de azért le sem szedem, hogy kipróbáljam, hogy van-e különbség.
szerk.:
De ha tfh. elhisszük, hogy tényleg rezgést csillapít, akkor nem egy mozgó alkatrészre (aksira) raknám, hanem inkább alá, vagy hátlap belső felére. -
cintula187
addikt
Hi!
Szemezgetek evvel.
Nem kell leszólni, állítólag valóban javít a hangzáson.
Kérdésem, hogy szerintetek ha mobilról zenélek akkor is használ e a cucc, ha nem a külsö/hátsó boritásra ragasztom, hanem az akksira? -
Findzs
addikt
gondoltam van valamilyen hangfájl amit használnak
de az is igaz, hogy a saját magam által használt dolgokkal kell, hogy jól szóljon
-
Findzs
addikt
nincs valahol valamilyen teszt flac hang fájl a neten?
amit általánosságban lehetne alapul venni ? -
kpetyke
tag
Sziasztok,
Fejhallgatót szeretnék venni, és ebben a ti segítségeteket kérném.Ár:~10k (+-1-2k)
Főleg metalcore, hardcore, és kalsszikus zenét fogok rajta hallgatni nyitott/zárt mind1, ha több megfelelő példány is akad lehet kivinném 1x-2x az utcára is, de ez a pont már mellékes inkább szóljon jól mint h könnyen cipelhető legyenKöszi
-
contaxg
veterán
Megjött a DT1350!!
De csak este lesz időm vele foglalkozni. -
DEJVID
őstag
Úgy néz ki, jön egy UE fejhallgató. Remélhetőleg inkább UE lesz, mint Logitech, bár kissé szkeptikus vagyok.
-
Deadzone41
őstag
válasz
freelanced #45975 üzenetére
vegyél egyet használtan, és akkor nem buksz rajta. a sluxnak kell az erősítés, így az alaplapi cucc nagyon gyatrán szólaltathatja meg.
-
freelanced
addikt
Hali! Biztos hogy annyit változtat egy Xonar DG a Superlux HMD-660E-n hogy érdemes legyen 7k-t kidobni rá? Olvastam a neten hogy nem sokkal jobb mint az alaplapi... Mi a véleményetek a kombóról?
-
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #45966 üzenetére
Iszonyatos mélyei vannak. Ha ezt szereted, akkor ok. Bár a stílushiz nem biztos, hogy a legnyerőbb.
Nekem fáj tőle a fülem. -
törölt tag
válasz
HUNNIA1920 #45966 üzenetére
"Eléggé" alkalmas.
Bőségesek a mélyhangjai (némelyek szerint túl bőségesek), de nem annyira "ütősek", hanem inkább félig lágyak. Dinamika van benne bőven. Mélytónusú (némelyek szerint túl mélytónusú) fejhallgató. -
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Denon AH-D1100 - es füles mennyire alkalmas rock illetve metal zenéhez? Illetve a mély hangjai mennyire ütősek vagy sem?
Köszi!
-
Dave™
nagyúr
Vettem valami elvileg nagyon jót
-
jzola
tag
Amúgy nem vágom miért is jó egy 5.1 füles? mármint 5.1 nél EAX és társai előtudják stereoba is állítani a dolgot.. bár már vagy 6 éve nem játszottam már
Zenére meg ott vannak HRTF koncert felvételek.
[link] -
baluka26
veterán
Ezek a gyönyörűszép tölgy kagylók, és az a JMoney fülpárna. Koppan az áll.
Gondolom jól is szólhatnak Lawton munkái, nem keveset kér el a modjaiért -
baluka26
veterán
válasz
bajnokpityu #45954 üzenetére
Beb@szna, ha nem lenne jobb tripla árért.
-
bajnokpityu
félisten
Egyébként Ákos97 ne figyelj ide mi a vélemény az új nyitott Shureokról?
jobbak, v mások,mint a zárt ősök?mi változott?
-
törölt tag
válasz
freelanced #45946 üzenetére
De még ha legalább jól nézne ki a szörnyű hang mellé. Ehelyett inkább játékfejhallgató kinézet, amivel valamire való ízlésű ember le nem égetné magát.
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá... #45948 üzenetére
Vaterás hirdetésből:
"Érzékenység: 115 B/mW"Kicsit érzékeny
-
szakibá...
senior tag
válasz
szakibá... #45892 üzenetére
Megtaláltam a cikket a DT990 EQ-jához, hátha valakit érdekel.
Hamis Beats-et a vaterán postával 5-6-ért is kaphatsz.
-
nagyúr
válasz
freelanced #45945 üzenetére
Mivel fém a fejpánt, így vmelyest alakítható.
Használaton kívül párnára, könyvekre, labdára, stb teszed. -
freelanced
addikt
Hali! Vettem egy Superlux HMD 660E-t. Elég nagy nyomóerőt fejt ki a fejemre illetve a fülem alá? Ezt lehet valahogy orvosolni? Megszokom esetleg vagy ilyesmi? Vagy nyúlik majd egy kicsit?
-
nagyúr
válasz
Deadzone41 #45930 üzenetére
Semmi jónak nem vagyok elrontója.
-
törölt tag
válasz
Peddy789 #45926 üzenetére
Akik ezen a fórumon rendszeresen jelen vannak, azok jellemzően a zenehallgatás célú sztereó fejhallgatókhoz értenek. Nekůnk vakítás az 5.1, illetve a mikrofontalan, hifi-audiofil típusokat-márkákat szoktunk ismerni, ajánlani. A Geniust nem igazán. Gamer fejhallgatós topikban valószínůleg kônnyebben kapnál segítséget.
-
baluka26
veterán
válasz
liquidmoon #45939 üzenetére
SRH840, HD25, M50.
-
DBAtti
aktív tag
Csak érdekességképp: a horvát tengerparti piacosok a sok giccs, tengeri cipő, fröccsöntött gyermeköröm és kagyló mellett Beats Solo-k (feltételezem hamisítványok) árusításával foglalatoskodnak mostanság (árcímkét sajnos nem néztem)
-
liquidmoon
aktív tag
"Fejhallgatót szeretnék vásárolni. Főként elektronikus zenéhez szeretném használni, szeretem a mély hangokat (drum@bass, goa, dubstep). Viszont szeretem a Pink Floyd-ot is. Főként laptopról lenne meghajtva (Lenovo Thinkpad E420), de van egy Sherwood erősítőm, iPodom stb Hogy zárt vagy nyitott legyen, passz, én halljam jól a zenét, bár van családom, így lehet a zárt velük szemben ferebb lenne
Ár max 60eHuf, bár jobb lenne olcsóbban! (inkább 40-50eHuf). Kizárólag új, számlás jöhet csak szóba."Most jutottam el odáig, hogy március óta tényleg vegyek egyet
Sokat olvastam erről a témáról, leszűkítettem 3 zárt típusra:
Beyerdynamic DT770 M
Beyerdynamic DT770 Pro
Audio-technica M50Ha DT770, akkor inkább M, mert jobban szigeteli a hangot, így talán leszűkítettem 2-re...
De melyik jobb szerintetek? Árgépet nézve az M50 a legolcsóbb és külföldi tesztek is nagy általánosságban több pontszámot osztogatnak ennek a fülesnek. Ötlet? -
Dave™
nagyúr
válasz
szilu7 #45914 üzenetére
Vedd ki a szivacsot az 580-ból, sokat segít
Az AD900 meg kitűnő választás, nem csak klasszikusra, bármire
Voltak nálam vendégek a hétvégén, 5-ből négyen azt találták a legjobbnak a 3 fejhallgatómból (HD580-at is beleértve, pedig tényleg nagyon jól szól az is a Denonról), és egyet kell értenem velük
A maradék egy vendég tartózkodott, nem tudott választani
szerk: lehet én is veszek valamit
-
baluka26
veterán
Ha valaki menne Pestről, akkor nekem is jó lehet
-
baluka26
veterán
válasz
Deadzone41 #45930 üzenetére
Nekem mindegy hol
-
válasz
schawo #45924 üzenetére
Én meg például a mindenki által elismert SHR440-et nem bírom elviselni, a sokak által nem szeretett AD700-at meg rendre kölcsönkérem.
Ilyen egy műfaj ez.
baluka: Jól emlékszel, p_adam HD600-zal szerette. Pedig az ízlésem finoman szólva sem áll túl közel az övéhez. Meg például a tiédhez sem, a HD650-et mégis egy csomó zenéhez szeretem.
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az AD900. Gyanítom, hogy köszönőviszonyban sincsenek a HD650-nel, és akkor jól meglesznek nálam együtt. -
Peddy789
őstag
válasz
#71562240 #45912 üzenetére
ezeknek a legtöbbje ahogy látom inkább a hangzás minőségére koncentrál de így látomásra az összes kényelmetlennek tűnik, mindegyikhez odavan írva hogy ilyen olyan zenére de nekem nem zenére kéne elsősorban
az 5.1 / 7.1-es fülesek parasztvakítások, rosszminőségűek, vagy jó cuccok filmekhez és mmo játékokhoz?
genius cavimanus hs-g700v erről pl mi a vélemény?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilu7 #45920 üzenetére
Cimborám elméletben neki is állt megtervezni a tökéletes mérő/kompenzálóeszközt.
A kábelek,és aktiv cuccok összes lineáris és nemlineáris torzitását egybe kiméri,majd egy kellően erős CPUval kikompenzál.Hát,jelenleg a mérésnél megállt az ügy
Pedig elég húzós kutatási eszközeik vannak 1500km-el odébb.
-
-
válasz
bajnokpityu #45917 üzenetére
Nem akarok én összeveszni, ez egy ilyen műfaj. Majd lemérjük a fülünk és az idegpályáink átviteli függvényét, torzításait, egyéb paramétereit, aztán ha mind egyforma, akkor összeveszünk.
És akkor az ízlést még bele sem kalkuláltuk.
miazaz atomtengeralattjáró?
Költői túlzás volt.A "több száz rugós LP"-re gondoltam.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #45915 üzenetére
miazaz atomtengeralattjáró?
jó dac? Nem érzem különösebben igényesnek erősítésre az 580,600asakat.
nemtom a dacot mikor építem tovább, még volna vele ötlet, anyag is megvan.Ja, tegnap kipróbáltuk a hardver moddolt squeezebox classicot halide ellen. elég jelentősen az első győzött. (win7, szoft upsample, foobar, memóriából bufferel)
Szilu: igy volt, szó szerint. és akkor legyen a DACport / nexus izlés dolga, mert ilyenen nem veszünk össze. Egyébként az erősítő része, vagy a dac része miatt nem tetszhetett?
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #45913 üzenetére
Nofene. Csak az LCD-2-nél fogsz kikötni.
(#45914) szilu7: Én egészen biztos vagyok benne, hogy jobb a DACPort, de abban is, hogy nem lehet összehasonlítani pl. a Nexus S-sel, mert teljesen más a célja a két eszköznek, más felhasználási terület.
Az a HD580 ismerős valahonnan.
Biztos én is azért adtam el, mert nem volt fúziós-reaktorom a meghajtásához.
-
válasz
bajnokpityu #45839 üzenetére
A Prodigy HD2 nem 6 rugós.
A DACPortot forrásként emlékeim szerint nem hallgattuk, hanem közvetlenül fejessel kb. 23 másodpercig.
Utána már csak a HD2 és a Fiio E10 volt felváltva a forrás, mögötte a te erősítőddel. A DT880-at hamar leraktuk és a K701, HD650 ment. Ha jól emlékszem így fél év távlatából... A Nexus S-t én is szeretem, de szerintem forrásnak és erősítőnek jobb a DACPort. Persze közel sem hibátlan, de még nem találtam meg az alternatívát a hordozható, kisméretű, USB-s DAC/AMP kombók között. Az E10 nekem nagyon nem jött be, Audinstot sajnos még nem hallottam, lehet, hogy az is tetszene. A Headstremer, ami még szóba jöhetne, de azt meg nem érezném előrelépésnek.
Hogy legyek ON is... Ha valakit érdekel egy remek állapotú HD580, az szóljon, még nem hirdettem meg. Nekem végül nem jött be, kollégám hallgatta még, de neki sem. Tudom, hogy egy atomtengeralattjáró kéne a meghajtásához, hogy jól szóljon, de csak ez a nyomorult DACPortom van.
A HD650-et viszont szeretem vele, komolyzenéhez meg ma elvileg megérkezik az AD900.
-
baluka26
veterán
Pár nap után, ez a Denon nagyon felette van mindennek, amit eddig hallottam.
Ahogy Tyll is írt róla, 2012-ben változtak a Denon-ok és ez már az idei verzió, érezhetően hűebb a valósághoz, mint a HD650. A mélyei eszméletlenek, ahol kell borzasztó sok tud lenni, de egyébként egyáltalán nem feltűnő. Magasból kevesebbet érzek, mint éreztem, mint a HD650-nél. Középtartomány rendben van nagyon.
Pokoli részletes és tiszta, nagy hangerőn is.
Tere teljesen jó.
Érzékenységben pont a HD25 és HD650 között van félúton.
Zártnak nevezni nagyon erős túlzás. A fejre helytelenül felrakva nagyon kényelmetlen tud lenni, mert kicsi lyuk van a párnán, de helyesen felvéve nagyon kényelmesek a párnái.
A hibátlantól messze van, de nagyon közel az én ízlésemhez, ettől függetlenül szinte biztos vagyok, hogy 1-2 hónapnál többet nem marad, mert szeretnék több hasonló kategóriás fejhallgatót is kipróbálni.
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, gondolkozok egy új fejhallgató vásárlásán, itthonra, csak a gép elé kéne, tehát lehet nyitott, szinte csak játékra, zenét kevésbé hallgatok főleg TS-megy,
mondta nekem valaki hogy ez az 5.1 vagy mi jopofa dolog, én nemértek hozzá,
a lényeg hogy 20k-ig kéne max, de lehetőleg 10-15körül, nemszükséges hogy zárt legyen, a legfontosabb talán a kényelem, és persze hogy jól szóljon az árához képest, mikrofont meg jólenne mellőzni
előre is köszönöm aki tud valamiféle útmutatást adni hogy miylen alternatívák vannak, esetleg van-e valamilyen bestbuy a kategóriában, vagy pl neméri meg pont 15öt rákölteni mert akkor már inkább 30at, vagy ha annyit nem akkor 10et hasonlók
-
DEJVID
őstag
Szóval a D1100-nak kb annyi mélye van mint az xb500-nak, vagy kevesebbnek tűnne?
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Deadzone41 #45906 üzenetére
K701-hez közelebb van.
Térben egy ici-picit szűkebb, de viszont minden másba jobb nála.(De valakinek ez előny lehet, aki nem szereti a K701 mértékében széthúzott teret.)
Ilyen neutrális fejhallgatót még nem hallottam. Még a HD600-nál is olyanabb.
Összességében egy HD600 nagyobb, sokkal pontosabb térrel, tisztább magasakkal, és közepekkel, amelyeknek a felbontása is nagyobb, és gyorsabb, levegősebb méllyel. És sokkal könnyebben hajtható.
Fizik: Máskor ne írjam ki a fejhallgatón lévő porszemek töltését a hirdetésbe? -
udvardy89
csendes tag
válasz
liquidmoon #45898 üzenetére
Hát én zene halgatásra mindent ezen halgatnék! oylat akarok ami megbízható! nem akarok valami gagyit venni mert mostanában nem fogok venni másikat!
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest