- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Aktív témák
-
patex1983
őstag
Üdv!
Hétvégén jártam a debreceni Fórum Media Markt-jában és találtam egy külön Sennheiser pultot, ahol lehetett hallgatni több, különböző fejhallgatót, többféle, stílusú sample-val.
Az alábbiakat hallgattam meg:
- Sennheiser HD 438
- Sennheiser HD 518
- Sennheiser HD 558A kérdésem az lenne, hogy járt-e ott valaki mostanság és hallgatta-e az ott lévő füleseket?
Kíváncsi lennék, hogy milyen forrásról hajtják őket, ugyanis nekem egyiknek sem tetszett a hangja, mindezt úgy, hogy jelenleg még csak egy 5ezer Ft-os Thomson fülesem van. Kicsit meg is lepődtem, hogy egy 45ezer Ft-os HD 558-nak a hangzása sehol sincs...Azt vártam majd, hogy felrakom és hasra esek az élménytől, de nem így lett
(a többiről meg ne is beszéljünk...)
Szóval, aki járt ott (vagy más MM-ban) és hallgatta az ott lévő füleseket és van/volt tapasztalata normál körülmények között is meghallgatni valamely modellt, az nyugtasson meg, hogy csak az MM-ben csesztek el valamit és sokkal szebben szólnak ezek a Sennheiserek.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged