Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Phvhun #30947 üzenetére
Szia!
Szerintem a legjobb ár/érték arányú egér most. Claw és finger tip gripes főleg. Hátránya hogy csak 4 gombja van, nincsenek oldalt gombjai mint a Db.-nek de én csak játékra használom egyébre meg a g500-at.
Db-nél kicsit kisebb, de magasabb. Nekem a Db nagyon lapos volt, fájt tőle a kezem.
Próbáld ki valahol ha tudod, az a biztos.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
Kruppmityu
csendes tag
válasz Phvhun #23671 üzenetére
@Phvhun
"Vannak a4tech egerek, amiken a görgő mellett van egy (narancs) szinű gomb, na az ezt csinálja."
Van egy A4tech OP-620D vezetékes egerem annak a gombját tudom használni játék közben. Én is ebből következtetve vettem egy G9-500F V-Track-et, aminek viszont a dupla klikk gombja csak a driver feltelepítése után működik."De egyébként semmi értelme."
Egyrészt az otthoni gépen az a gondom, hogy a játék közben, a vezeték nélküli egérnek csak a 3 alap gombja működik, annak ellenére, hogy fel van telepítve a drivere. Játékon kívül minden ok.
Másrészt a céges gépen semmit nem lehet/szabad telepíteni vagy átállítani.[ Szerkesztve ]
The Future Is Faster Than You Think
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Phvhun #23653 üzenetére
Ezt állítottam be így 2 év alatt és eddig ezzel vagyok a legjobb.
Ingame egér érzékenység általában 1.26-1.32 (legalábbis COD ban így jött ki).
Így teljesen más mintha az ingame lenne magasan. Sokkal pontosabb és jobban reagál, ezért inkább a magas DPI t használom minthogy az alacsony DPI megszorzását.EUNE: iNeeko
-
Latitude Inc
csendes tag
válasz Phvhun #21575 üzenetére
Ezt kár megpendíteni; a legtöbb ember azt sem érti miről karattyolsz ilyenkor. Keveseknek van igénye a jóra. Én is szeretnék egy egeret, melyre jó ránézni, jó használni, hozzáérni. Sokan jönnek azzal, hogy ha nem játszom vagy nem a munkámhoz kell, akkor minek.:/ Már nem állok le velük, reménytelen.
-
Predator2
addikt
válasz Phvhun #15548 üzenetére
jó kis egér de a jelenlegi gagyi egeremmel is vígan elvagyok csak nincs rajta tanítható gomb
1-2 hentelős játékban jól jönnetudom szerintetek felesleges de nekem kellene és ezen nincs
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
AtHoS
nagyúr
Én nem agyalok ilyesmiken, hogy logitech vagy razer párti. A használhatóság részemről többet jelent.
Szolgáltatásban a G9x (legalábbis az alapján amiket olvastam) számomra többet nyújt, mint az Imperator. De hát ugye 20% csak a játék A gyorsgörgetés és a görgő billenthetősége jelenleg többet nyom számomra a latban, mint, hogy "két killel több legyen fps-ben". Igazából, mint írtam az MX500 is megfelelő nekem, még ha el is járt felette az idő. A kényelem, kényelmes kezelés ami többet számít.
Nézegettem az egérpadokat is és találtam egy video review-ot a Vespa-ról. Most akkor ez az egérpad teljesen műanyag? Nekem a képekről az volt a benyomásom, hogy egy műanyag lap két oldalára fel van ragasztva két különböző minőségű szövet, amin mozgatjuk az egeret. Viszont a videóban úgy csúszott az egér a padon, mintha a belső felület is műanyag lenne. Nem kicsit néztem mikor megláttam
Eddig ilyen "200Ft-os" egérpadokat használtam. Ezek full szövet kialakításúak voltak. Egész kényelmes a kezemnek és főleg, hogy nem hideg. Kicsit elgondolkodtam most és lehet, hogy inkább a Goliathus Control-t kellene bevállalni.
Nézegettem a QCK padokat is. Ezek milyen felületűek? Imitt-amott írogatnak róla, hogy kopik a pad. pl. QCK Mass pro-nál
Más
No az gond, ha a Game módban is nagy az input lag és még csúnya is a kép.
Nézegettem én is BenQ monitorokat, de "szerencsémre" nem találtam 1920x1200-as modellt a kínálatukban, így nem kerültem velük közelebbi kapcsolatba.Ám kalibrálni, pontosabban profilozni lehet/engedi game módban a monitort?
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Kicsit elgondolkodtam én is az egér cseréjén.
Jelenleg egy logi MX500 "szenved" a kezem alatt, de a bal egérgombját néha rossz érzés lenyomni. Olyan érzés, mintha már padlóig nyomtam volna és csak az utolsó pillanatban kattan. Most próbálgattam és úgy vettem észre, hogy akkor csinálja, ha nagyon az egér elejénél sikerül a gombot nyomogni. Elég hosszúak az ujjaim, így ez néha előfordul Egyébként meg vagyok vele elégedve.
Olvasgattam a topicot, a ph!-s egérteszteket és egyéb felhasználói tapasztalatokat a képbe került egerekről.
Igazából az MX500 már felállított egy szintet, amit nem kívánnék lentebb adni.
kb. 80% normál géphasználat 20% játék amit az egérnek ki kellene szolgálnia.
Jelenlegi elgondolásom alapján az elvárt extrák: szabadon programozható gombok, gyorsgörgetés, játékhoz dpi állítási lehetőség, profilozási lehetőségA nézelődés következtében MX518, G500, DeathAdder, Imperator és G9x maradt a kínálatban. Ezen egereken belül már elég nehézkes a választás, mert mindegyiknek van egymáshoz olyan hátránya, amit egy másik überel.
Valahogy nem érzem egyértelműnek a választást. Ha csak az alapvető tulajdonságokat nézem nekem a G500 lenne szimpatikus, ugyanis:
+ király a görgető funkció (racsnis+szabad görgetés) + oldalra billentve +2 gomb
+ a görgőváltó egyszerűen elérhető helyen van (bár ez lehet nem is nagy előny)
+ mérete hasonló az MX500-hoz
+ állítható dpi, ami visszajelzésre is kerül az egéren
+ súlyozható (no ennek viszont lehet semmi jelentősége)
+ 12k körül már hozzá lehet jutni
- mint írtátok az MX518 jobb optikával van megáldvaMX518
+ jobb optikás, mint a G500
- görgőfunkcióban szegényes
+ igazából szimpatikus ez is, mivel az MX500 továbbfejlesztett verziója
+ a teríték legolcsóbb tagja
- nincs dpi visszajelzésG9x
+ hozza a G500 jó tulajdonságait
+ a dpi váltó gomb talán jobb helyre került
+ elvileg jobb optikás, mint a G500
- az alján van a görgő állító gomb
- elég merész ára vanDeathAdder
- igazából nem sokkal olcsóbb az Imperator-tól és a ph! tesztben is ekkora eltérésnél az Imperator-t javasoltákImperator
- görgő funkciója szegényes
- panaszkodnak rá, hogy túl könnyű
+ árban a G9x és G500 között van
+ állítható helyzetű hüvelykujjas gombokEgyértelműen nem tudnék rámutatni, hogy melyiket lenne érdemesebb választanom. Ha abból indulok ki, hogy az MX500 tökéletesen kiszolgál már több éve nyugodt szívvel dönthetnék az MX518 mellett, biztosan nem nyúlnék mellé és a Razer Imperator-a is jó választásnak tűnik. Viszont, ha azt nézem, hogy talán szeretnék egy komfortosabb egeret, akkor marad a G500 és a G9x. A G500 esetén biztosan ott lenne a kisördög, hogy butított optikás, míg a G9x dupla árú ehhez képest és annyit lehet nem hoz pluszban. Mondjuk a G500 vs. G9x optikában való különbségeiről sem találtam érdemleges infót. Már azon kívül, hogy nagyon sokan csak annyit említenek meg: a G9x ugyanolyan optikával rendelkezik, mint a G500 csak jobb a lézere.
Szóval valahogy úgy vagyok most, hogy inkább nem veszek semmit, míg az MX500 be nem adja a kulcsot
Phvhun
A monitorod profiljai között véletlenül nincs Gamer beállítás?
Általában ilyesmi profilokban szokták kikapcsolni a monitor elektronika bizonyos funkcióit, hogy az Inputlag minél kisebb legyenread-only mode on the forum
-
superecneB
őstag
9000 képet készít az optikája másodpercenként. A counts per sec az nem az hogy hány "képet" számol másodpercenként?
"Microsoft Intellimouse Explorer 3.0:
-Motor: Optikai
-9000 Frames per Second
-Teszt:
-maximum sebesség: 1.00 m/s @125Hz, 2.10 m/s @ 1000Hz.
-1000hz működik.
-400dpi
-Nincs ''állandó készenléti mód''
-plussz két gomb oldalt
-teflon talp"Fix Hz-n miért változik 0-X között a cps?
-
Phvhun
őstag
-
superecneB
őstag
A szövetet minden szenzor bírja épp fordítva van amit írsz, de az kicsit más tészta. Én azzal vitatkozom, hogy nincs ilyen, hogy ha mx518ad van az a qpaddal a legjobb. 3 évig használtam 518at, funcon, qck+ on, allsopon, és icemat 2nd-n mindegyiken tökéletes volt egyiken sem volt "jobb" a másiknál (ja és egy próba erejéig QPADon is ).
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Adamka3kerék
tag
Az én "padom" a pozdorja asztal zsemleszínű laminált felülete ...félcsillogós, kopottas. Egy régi irodai HP optikaim van, sose volt gondom a mozgatásával, főként kis egérsebességgel játszok. Gondoltam lecserélem vmi újra, mert erről kezdenek lekopni a tappancsok és picit billeg szegényke
Lényeg a szimmetrikus forma mert bal kézzel használom (jobbkezes létem ellenére)
Egy privit árral és hogy hol tekinthető meg megköszönök.Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Phvhun
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest