- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #67574 üzenetére
Akkor Te vitted el?
Amikor írtam az arcnak azt válaszolta, hogy nem érti mi történt, mert egy hete van fent a hirdetés, amire senki sem volt kíváncsi, erre most hirtelen 5-en is el akarták vinni, sőt Valaki már utalt is.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67570 üzenetére
Szerintem az a sajnálatos, hogy egyik másik cég sem vette át a helyét. Mindenhol megy lefelé a minőség minden téren. Lehet, hogy túl nagy a verseny, és ha nem dobnak be újabb termékeket, akkor lemaradnak. Így nem jut elég idő a fejlesztésre, a profit meg így is jön sajnos, mert a legtöbben megveszik az újat gondolkodás nélkül. Ez a trend sajna a játékiparra kimondottan igaz, de úgy látszik már a hardverre is továbbgyűrűzött onnan. Remélem megáll ezen a szinten, és CPU-t, alaplapot nem fog érinteni, mert különben nagy bajban leszünk pár év múlva.
@chege
Pont akartam javasolni, hogy zárd ki azokat, amik nincsenek hatással rá, de ahogy látom megtetted magadtól is. Itt van leírás, hogy mi a cool and quiet. [link] -
chege
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67572 üzenetére
Holnap félve visszarakom akkor
Végigpróbálgattam egyenként a beállításokat és úgy tűnik nekem, hogy egyedül a Cool'n'Quiet-nek van leg jelentősebb hatása a mérésekben, ha be van kapcsolva akkor mérek több 1000-es akár 40000Hz-es fequency-t is ha kikapcsolom akkor +- 100 hz-n belül van az ingadozás 1000Hz-nél persze.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67561 üzenetére
Nem tudok bejelentkezni support-ra, hogy like-oljam, elvileg van accountom, gyakorlatilag meg mégsincs. Nem csak az egerekkel vannak itt gondok.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67565 üzenetére
Köszi!
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67565 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire lesz gyakori probléma ez a g603-nál. Gondolom ha szériahiba, akkor lassan megszaporodnak a postok ezzel kapcsolatban.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #67561 üzenetére
Felejtsd el az írásos supportot, telefonálni kell nekik, csak arra reagálnak időben. Én a zörgő görgős G403-ra kb. négy hét után kaptam választ, amiben semmi érdemlegeset nem mondtak...
-
Ispy
veterán
válasz
jaffa 2843 #67469 üzenetére
Régi szép időkben, amikor csak odacsörögtem Svejcbe, aztán fénykép alaján 3 nappal később nálam volt a 100k-s logitech táv. Ejjj, az még garancia volt.
-
lEninpApA
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #67475 üzenetére
És hol vagy kitől ha szabad tudni?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67459 üzenetére
Húha, hát ez nem túl bíztató. Garanciát ugye nem vesztettél a módosításokkal?
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #67459 üzenetére
Ez azért gáz.
-
Bowser
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67450 üzenetére
Ha jól látom fekete
Zöld világítással -
Bowser
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67448 üzenetére
A legelső fotója alapján pont olyan mint egy Abysuss.
Ez minden "jó" amit el tudok mondani a 37 dolláros Razerről -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #67444 üzenetére
Ahogy mondja kend!
-
kemotox
addikt
válasz
Hát ha kiszeded a kábelt akkor végül is teljesülnek a feltételek
-
Vanir
veterán
válasz
Amúgy lehetne.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67346 üzenetére
Köszi! Hasznos.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #67346 üzenetére
Köszönjük, megy is az összefoglalóba.
A tenyerem meg borzasztóan viszket, hogy venni kéne egyet...
tvse1995: Nincs vele tapasztalat, de valószínűleg nem rossz.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67257 üzenetére
Klikkek milyenek? Ebben gondolom nincs benne a rugós előfeszítés mint a többiben, a levehető fedél miatt.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67245 üzenetére
Milyen aksikat veszel hozzá? Nem lett volna jobb 403 vagy 703 wireless? Azokhoz nem kell külön aksi...
-
válasz
jaffa 2843 #67245 üzenetére
Gombelem átalakító nincsen?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #67203 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy játékra milyen. Ha hozza a wireless g403 szintet, akkor szerintem én is beruházok egyre. Elvégre csak 2017 van, a cérnás egér egyre cikibb.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Írjál egy jó hosszú cikket.
Tőled is megkérdem, a már említett homorú gombok nem zavaróak a 403-as formánál? Nem feszül tőlük a 2-es 3-as ujjak közötti rész?
-
sepsi0
őstag
válasz
jaffa 2843 #67226 üzenetére
Rendben ebben igazad lehet, nem volt még para kábelem, de az egér árának 25-30%-ért kábelt venni nekem sok. (sőt akár 40-50% ha használt egérről beszélünk)
Részemről 1500ft reálisabb lenne, de ez az én véleményem.Bár az anyag árakkal nem vagyok tisztában.
Talán akkor gondolkodnék el, ha a gyári kábel tönkremenne és újjat kellene venni, akkor már mindegy hogy 1500 vagy 2500ft.
-
novakalex
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67205 üzenetére
Sziasztok,
Új egér vásárláson gondolkodok, mindenképp játékra szeretném elsődlegesen használni.
Emiatt jó lenne, ha lenne megfelelő programozhatóság/makrózhatóság. Szövet kábel előny, de nem feltétlen szükséges.
A max ár, amit rászeretnék szánni nem több mint 13.000 Forint!
Tudtok ajánlani ebben az árban, melyik a legjobb?
Olvastam az összefoglalót, de a xls-ben nem nagyon tudtam kiigazodni, mert néhány termék elég rosszul van beárazva, nem is jó kategóriába van sorolva.Köszönöm szépen,
Üdv,
Alex -
dobragab
addikt
válasz
Jo, akinek kenyelmes a G303, annak nem lehetnek nagy igenyei
Input lagot meg tomeget szerintem merj, es a gorgo lenyomasara meg kivancsi vagyok, mert az eleg random. Aztan a tobbi le van szarva, ugyis tudjuk, elvegre a Zowie-krol sem keszult cikk minden meretben
-
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #67201 üzenetére
Nekem tetszik. De ha mutatsz jobb Kana v2-potlekot 10k alatt, megdicserlek.
-
Acheron
őstag
válasz
jaffa 2843 #67119 üzenetére
Hm... Mik vannak. Most olvastam utána ennek a funkciónak - tetszik. Így, ha találok a közelben G403 -at, megnézem, sajnos az itteni MM -ban nincs.
A jelenlegi egér mérete 130,3 x 72,2 x 43,6 ez kényelmesnek mondható.
Ha jól vettem le a G403 -ban jobb a szenzor, de a G402 sem rossz. Előbbi könnyebb, utóbbin több fizikai gomb van. (A jelenlegi 150g mellett szerintem mindegyiket, még a G502 -t is könnyebbnek érezném). A kommentekből ítélve jelenleg a G403 az ajánlottabb, ha méretben mindkettő megfelel, jól értettem? -
Acheron
őstag
válasz
jaffa 2843 #67098 üzenetére
Az eddig olvasottak alapján lehet mégsem a G502 lesz az én egerem. A G403 jónak tűnik, de ha jól látom, ugyanannyi gomb van rajta, mint a mostanin, egy - két funkció plusz jól jönne. Meglehet Logitech fronton a G402 lesz a befutó, fogásra az is meggyőző, nagyon rosszakat sem olvastam róla. A MM -ban láttam ilyet, de a 25k ár barokkos túlzás. Sajnos itt helyben (Miskolc) a többi ajánlott típust nemigen fogom tudni kipróbálni, de azért még végigböngészem őket is (nem ragaszkodom egy adott márkához)
-
Champipi
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #67111 üzenetére
Ja pár vízjel benne maradt, de jó cél érdekében loptam, hogy elmagyarázzam a lényeget
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67062 üzenetére
Kúl. Nekem hiányozna a bemélyedés bal oldalt, ott pihen mindig az ujjam. A gombok hangjáról, puhaságáról, illetve a pontosságról, súlyról is tudnál valamit mondani?
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #67062 üzenetére
Ahaaaa. Így már értem miért nem érdemes minden esetben. Amúgy jól néz ki. Majd lehet egyszer kérek Tőled egy ilyen apró szettet, mert ez kb. bármire jó és olcsó...
Egyébként meg tök jó kis egér az a G603 szerintem. Csak lehetne egy kicsit könnyebb, meg szeparáltak a gombok... nomeg olcsóbb. De ez van. Legalább ilyen is van már. -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #67053 üzenetére
Like!
Egyébként nem úgy volt, hogy a minél kisebbek a talpak annál jobb? Nehogy innentől mindenki ilyen apró bogyókat rendeljen Tőled mindenre... -
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #67051 üzenetére
Tudnál egy összehasonlítást írni, hogy MX518-hoz vagy G400-hoz képest milyen?
-
kemotox
addikt
válasz
Ú ez kibaszott swag, mennyibevót? Lehet itt az ideje modernizáció ügyileg gatyába rázni a perifériákat, és beszerválni fasza drótless cumókat. Már csak lóvé kéne hozzá.
Szerk.: Ja most látom, free a shipping. Áfa meg hasonló jóságok mennek rá vagy hogy van ez?
Dollárba 70, forintba 26 ezer, jóvanakkor -
Vanir
veterán
válasz
Zsír! Középső klikk milyen? Olyan kemény mint a G403-nak?
-
JanR
addikt
válasz
jaffa 2843 #67032 üzenetére
Na igen, idővel kiderül
-
JanR
addikt
válasz
jaffa 2843 #67030 üzenetére
Aha, műanyag, de nem mindegy milyen a minősége és a tapintása. Na de nem is akarom megmagyarázni, nekem csalódás, az okot leírtam, ha megérted, ha nem.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #67018 üzenetére
+1
10 évesen nagyfater IMO1.1-e is borzasztó nagynak hatott. -
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #67020 üzenetére
10 évnyi?
Egyébként jogos.
-
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #67018 üzenetére
Volt már nálad hama urage?
Ha egyszer az a kényelmes neki, hogy egy serpenyőt tologat, akkor az.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #66979 üzenetére
Kemény!
Mi lesz még?
Előre lefoglalni lehet? -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #66835 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
-
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843 #66759 üzenetére
Meg van gorgojuk is, meg kattintani is lehet vele
-
Dendytv
senior tag
válasz
jaffa 2843 #66665 üzenetére
Hidd el Ukrajnában van ,hogy nem kapható
Itt semmi,semmi nem kapható
-
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #66561 üzenetére
Az kíméletes. Az enyémek nem hordhatnak alsógatyát.
-
BeStronk
tag
válasz
jaffa 2843 #66442 üzenetére
A vicc az hogy ezt mind a hivatalos oldalon, még csak nem is egy utolsó webshop oldalán lol.
@Vanir
Amúgy a Newmen G302/Newmen GX1-Pro az ajánlott, nem ajánlott vagy mi az álláspont?@(#66447) dobragab
Gratula már nincs is raktáron nekik akciósan lol. -
Vanir
veterán
válasz
Literally egy tégla.
-
kemotox
addikt
válasz
good sensor / good weight is important, BUT BIG BICEPS ARE MORE IMPORTANTER!!!4444
-
trafoka
tag
válasz
jaffa 2843 #66357 üzenetére
Köszönöm, közben sikerült megoldani a görgő problémát, hála égnek csak a vezetéke csatlakozott szarul, nem is értem hogy nem vettem észre
Viszont a mikrokapcsolókat továbbra is cserélném, és sehol nem találok japánban gyártott Omron d2fc-f-7n típust. Tud esetleg valaki beszerzési forrást?
-
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #66357 üzenetére
Melyik iranybol csuszik bele a gorgo tengelye, es mennyire? A muanyag vagy a fem oldalrol? Mert ha csak picit er bele a muanyag oldalrol, akkor necces az Alps.
-
trafoka
tag
válasz
jaffa 2843 #66335 üzenetére
Azt nagyon megköszönném
-
superecneB
őstag
válasz
jaffa 2843 #66343 üzenetére
Köszönöm mind hármótoknak!
3.5G-re nem gondoltam volna...Egyébként IME3.0-ról váltásban gondolkozom, megtudjátok erősíteni hogy a 3.5G-s DA jó választás? Úgy értem ahogy nézem a piacon van egy csomó fajta DA, pontos különbségeket még nem néztem meg, de a marketinges "majomságok" engem nem érdekelnek.
Az alis link nem működik nekem. Razer Tech Store-ra sem találok semmit.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #65666 üzenetére
Pixeltől kaptam csak kölcsön, már visszaküldtem őket.
CactuS: Az a baj velük, hogy kevés van belőlük, amik jó, azok nagyon drágág (és annak ellenére nem top szenzorral vannak szerelve), az eBay-es olcsóságokról meg semmi infónk nincs.
B-L-A-C-K: Szerintem a kényelem döntsön. Ha megfelel a forma, jók a klikkek, és nem tudsz semmibe belekötni, akkor nyugodt szívvel vedd meg.
-
gtamate2
veterán
válasz
jaffa 2843 #65583 üzenetére
A G Pro felülete tényleg jobb, nekem a 203 nem is volt annyira szimpatikus őszintén csak a festék miatt. De +10k-t nyilván nem ér.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #65583 üzenetére
Más is írta OCN-en, de már Vanir-al dumáltam róla, hogy egy ilyen latency measurement tool-t lehetne eszkábálni és akkor ezt verifikálni. De amúgy a "haha" teljesen elfogadható reakció.
@(#65584) Zοltta
Jó választás lehet. -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #65581 üzenetére
A külseje más. A G Pro felülete finomabb.
Nekem egyébként volt egy fura érzetem, mintha lenne egy kis input latency a Zowie-kkal (akkor éppen azzal nézetem össze) szemben. De nincs róla teszt sehol...
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #65526 üzenetére
Szeretem a rendet.
Amúgy az asztal fölött van egy hármas polc, ahova az írószerek, szikék, olló, csipesz, notesz, kábelek, meg egyéb bizbaszok kerülnek.
Btw elkészült a Sensei 310 teszt, szerintem úgy két-három hét múlva lesz megjelentetve a Logout-on, délután pedig nekiállok a Rival 310-nek (a képek már megvannak, a szöveg meg körülbelül copy+paste lesz, miután lényegében semmiben nem tér el a két egér).
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #65358 üzenetére
Attól nem félek.
-
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #65332 üzenetére
-
sNk77
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #65315 üzenetére
Neem, valamiért ide nem jutott el csak most. Talán majd egyszer ez is kapható lesz itthon. A synapse kapásból 4 frissítést szedett le hozzá.
-
kispéé
senior tag
válasz
jaffa 2843 #65273 üzenetére
Igen azért írtam a logitech G5-öt, hogy egyértelmű legyen, angol nyelvű oldalakon horizontal scroll-ként hivatkoznak a jobbra-balra dönthető görgőre. A dupla görgős megoldással én már vagy 15 éve nem találkoztam, annak idején láttam ilyen förmedvényt, ki is kopott gyorsan a dolog, ha jól emlékszem az A4tech csinált ilyet..
-
quailstorm
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #65271 üzenetére
Hát ja, nekem a horizontális scroll azt jelenti, hogy két különálló scroll van x-y-nak.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #65261 üzenetére
Ó! Anyám!
Amúgy SP!T-nek igaza lehet. Amennyien jönnek ide úgy, hogy "Csak Logitech-et ne!". Simán lehet könnyebb eladni. Na jó nem... -
válasz
jaffa 2843 #65261 üzenetére
Geniuskent konnyebb eladni, nem tudtad?
-
mpierre
veterán
válasz
jaffa 2843 #65245 üzenetére
Akkor pl egy alaposan elkopott egeret - nálam pl g700 - mivel lehet rendbe hozni? (Laptophoz még jó lesz... biztos jobb mint a Trust mozdítás nélkül mozgó egérnek nevezett vmi.)
Szerk.: A kapcsolócseréről ne is beszéljünk, mert nem találok senkit...
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #65239 üzenetére
Érdekes. Hány rétegben? Primer-t használtál?
Én most akarok vele festeni, igaz kocsin, de az elmúlt időben elég sokat olvastam utána, és nagyon ellenálló cucc pedig. Még kipufogóra is szokták fújni, ott meg azért hőtermelés is van nem kevés.Ha marad ki, teszek egy próbát vele a DA-n.
-
martin66
senior tag
válasz
jaffa 2843 #65221 üzenetére
Vicces volt
. Én imádom a Win 10 Mobile-t a kinézetét a logikáját stb. De nagy csalódás, amit az MS csinált.
Érzésre tényleg másnak tűnik a kettő.
-
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #65068 üzenetére
Ez RATtenetes. mondjnemetakéRATlenszóviccekre.hu
-
válasz
jaffa 2843 #64621 üzenetére
Azt ki kell kapcsolni, mármint a "A rámutatás pontosságának javítása" opciót?
-
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #64055 üzenetére
A cikk eredeti stílusa nemigen passzolt volna az oldalhoz
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #64009 üzenetére
Ez elég lehangoló ez így olvasva. Nagyon sajnálatos, hogy ennyire nem sikerült ezt sem összerakni.
Akkor tulajdonképpen marad a dobogón váltózatlanul az ami eddig és elmarad a revolution.
Mondjuk nem mintha eddig ne lett volna miből válogatni. -
TeebyKay
őstag
válasz
jaffa 2843 #64009 üzenetére
Az illúzióromboló, a görgőlenyomás és a mikrokapcsolótól szerintem nem rövid szavak.
Troll left the room. -
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843 #63903 üzenetére
Remegettem a kezem a buy gomb felett már egy ideje, de köszi azért.
-
sysrq
őstag
válasz
jaffa 2843 #63648 üzenetére
Go to 10?
Van még kérdésed?Bemásolom. És ki is emelem az egyéb igényeket amit kitöltöttem.
Üdvözlet.
1. Mennyi a keret? 3 ezertől 30 ezer forintig
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Csak új.
3. Mire használnád az egeret? Internet (semmi játék vagy munka)
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? nem fontos kérdés.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? átlagos / közepes
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Nem vezetékes. Nem egérpadon van használva hanem mindenhol, -asztal, -ágynemű, -kispárna. Jobbkezes, a hüvelykujjnál minimum 4 gomb kell,a görgőnek szintén gomb funkció.Most egy logitech mx performance mouse van, ez tökéletes, lenne, ha nem romlana el a kapcsoló benne, természetesen a garancia után pár hónappal. Nem szívesen támogatnám továbbiakban a logitech nyomorult üzletpolitikáját.
Egyéb más a piacon? -
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #63628 üzenetére
Ba dumm tsss.
-
e-newsee
addikt
válasz
+1000
-
sysrq
őstag
válasz
Minél vastagabb annál vékonyabb a nő. És a vastag nem csak az hanem a pénztárca is lehet.
-
válasz
jaffa 2843 #63562 üzenetére
Akkor bocs.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #63482 üzenetére
Puszta kiváncsiság nem tudtam a nevét. hát a g602 feszesen megy bele, diamondback-é lehetett talán eredetileg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jaffa 2843 #63465 üzenetére
USB HUB nélkül az sem segített.
1000Hz-en még HUB-al se bírja, 500-on stabil. -
Ispy
veterán
válasz
jaffa 2843 #63349 üzenetére
Hát én tudok neked egy remek munkát
Vagy már az is kész?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
jaffa 2843 #63302 üzenetére
kthxbye
-
Fitzgerald
veterán
válasz
jaffa 2843 #62847 üzenetére
+ribizly
Lehet hogy lesz még pár cucc a jövőben, mert én is onnan indultam hogy CM Storm Alcor - G303, és most a G403 (2015/2016/2017). De ez évi egy egeret jelentett eddig, úgy érzem ez még nem fétis kategória.
Én inkább audió-és gitárfetisiszta vagyok manapság. Fej-fülhallgatóból, audió interfészből és gitárból is több mint elegendő van itthon. -
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #62847 üzenetére
...majd pedig már van mellettük pár méter paracord meg jónéhány Omron, Huano kapcsoló is. Persze mindeközben már beszerezted a teflon talpakat, van már kábelvezetőd és pár egérpad is pihen Nálad bontatlanul.
Fel vagy iratkozva néhány youtube csatornára ahol ezekkel foglakoznak (RJN és társai), folyamatosan figyeled a topic-ot és rendszeresen ránézel a hardverapro-ra is, hogy "nem e jelenik meg rajta valami ritkaság".
A kollégák már csak annyit mondanak, hogy "egér-problémáid" vannak, de Te csak legyintesz és folytatod a böngészést, hogy a munkahelyedre milyen egeret is válassz.Ami elkezd aggasztani, hogy már ugyan van jónéhány tökéletes egered, de még mindig késztetést érzel, hogy pár olyat is kipróbálj, amit eddig nem fogtál a kezedben, hátha "jobb, mint a mostani(ak)".
Lassan belátod, hogy te is (ahogy azt régebben írták már itt) Te is "egér-drog" függővé lettél.És akkor még "csak" az egerekkel foglalkoztál...
-
válasz
jaffa 2843 #62821 üzenetére
Mostanában elég sok faszságot csinálna. Sajnálom.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
jaffa 2843 #57695 üzenetére
Lehet tudni, hogy ez honnan volt?
Szeretnék egy fehéret én is.
-
xpimpix
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #62760 üzenetére
Nem értem, hogy te mit olvastál, de segítenek neked értelmezni. Én nem hibáztattam senkit. Tudom, hogy joguk van így járni, én nem állítottam soha ennek ellenkezőjét. Annak, hogy a történetemet megosztottam egy oka volt, hogy más potenciális vásárló tudja, hogy itt milyen szolgáltatást kap illetve annak utána tud nézni, hogy mondjuk egyéb boltok/webshopok mit nyújtanak. Én tisztában vagyok vele, hogy rajtam már nem fog segíteni senki, ezzel nincs is probléma majd megszokom az egeret és kész ( vagy eladom és veszek másikat).
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #62416 üzenetére
1. Egereik árát figyelni
2. Occón' felvásárolni
3. Pár év múlva bontatlanul ritkaságként eladni
4. ???
5. Profitálni -
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843 #62416 üzenetére
-
haxiboy
veterán
válasz
jaffa 2843 #62269 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jaffa 2843 #62200 üzenetére
Összességében abban, hogy mondjuk előtte a sima InteliMouse Optical-om nem kopott szét bő 4 év alatt sem, inkább csak matt lett a felülete a kapcsolók mentén.
Arról nem beszélve, hogy mondjuk egy hasonló egérnél mint pl. a DA, vagy akár a Claw, elég illúzióromboló tudna lenni, hogy mondjuk 3-4 hónap használat után lényegében egybeolvad a felülettel a világított terület.
-
ribizly
veterán
válasz
jaffa 2843 #62131 üzenetére
Kérdés:
Ha van egy g403-am, attól még megéri egy ilyet is beszerezni? -
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #62127 üzenetére
Köszi!
Gyors képet a hátáról tudnál lőni? Csak kíváncsi vagyok a bevonat állapotára. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843 #62124 üzenetére
Link plz.
-
Vismajor01
addikt
válasz
jaffa 2843 #62124 üzenetére
Én is megkaptam ma, eddig jó
-
Triathlete
senior tag
válasz
jaffa 2843 #61920 üzenetére
Újonnan 18 körül van ahogy néztem. Az már nekem 20.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
jaffa 2843 #61918 üzenetére
ok
-
Mukucs
senior tag
válasz
jaffa 2843 #61885 üzenetére
Az oké, de pl az EC2-A.-m görgőjének a bevonata is gumi(s).
Van különbség a G Pro + G203 görgő bevonatában?
A G303 nak is az elvileg, ugye?
-
Mukucs
senior tag
válasz
jaffa 2843 #61857 üzenetére
Kapható még valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest