Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
Abrion #87797 üzenetére
Mi az, hogy lenne jobb DPI-ben? Szenzor minőségét szotuk nézni, de az már nem szempont a jobb egereknél mert mindben jó, de a max dpi kit érdekel, 400-1600 között használja mindenki. 15k-ért vannak jó egerek FPS-re. G305, Viper Mini, XM1r, MM710, Model o- így hirtelen.
-
-
válasz
TestamentDNR #87794 üzenetére
Persze. Leszeded a szenzorgyűrűt.
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Razer Viper Minivel kapcsolatban van tapasztalatom, és érdeklődnék, más is tapasztalta-e.
Egérpadom: SPC Gear Endorphy Cordura Speed XL (ez még fontos lehet)
Még vétel előtt olvastam véleményeket árukeresőn, és láttam egy ilyet:
"A szenzor körüli rész nem csúszós mint a többi razer egérnél, hanem durva műanyag. Ez kb annyira áll ki az egér aljából mit a talpak, ezért néha karistolja az egérpadom, ami nagyon zavaró (a hangja is és az érzés is, ráadásul az egérpadnak sem tesz jót). "Ezt én is tapasztaltam. Steelseries Rival 3 hangtalanul csúszik, Viper Mini meg hangos, mintha tényleg karistolna.
Más is tapasztalta? Összeveszett az egérpadom az egérrel?
Tudtok esetleg valami megoldást?
Köszönöm szépen! -
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy az Endgame XM1-hez (2. kiadás, paracordos, ha ez számít) jó-e a japán omron (D2F-01F)? Sajnos duplaklikkes lett.
Előre is köszi, üdv,
D -
s4hu|SyD^
addikt
Megjött a Razer Naga Pro pár napja már.
Tapsztalat:
- Klikkelés iszonyat hangos, nyilván az új kapcsolók miatt.
- Görgő jobban lötyög, mint a Trinity-n bár mindegy.
- Formai változás nem nagyon van, de így is kényelmes.
- Jól csúszik és jó így kábel nélkül egerészni.
- A körkörös 7 gomb oldallap helyett van most 6 gombos nem körkörös, körkörös jobban bejött bár a hátsókat így is úgy kényelmetlen elérni. Elvileg a körkörös is használható az újon csak nem lesz aktív a 7. gomb.
- Tetszik, hogy van 2,4Ghz meg BT is a kábel mellett.
- Üzemidő jónak tűnik, bár mióta megvan még nem töltöttem. -
Xelo
addikt
válasz
Synthwave #87786 üzenetére
én semmi különbséget nem éreztem a rival 3 wireless-em és az orochi v2-m vezetéknélküli működése között. az is igaz, hogy én csak egy casual kocka vagyok, de ez alapján irodai munkára pl simán ajánlható. nekem játszani is okés volt a rival.
néztem én is sok tesztet, és elhiszem hogy a steelseries wireless megoldása nem top kategória, de a noname kínai vackoktól biztos hogy így is jobban teljesít. nekem utóbbi pár évben g305 -> rival 3 wireless -> orochi v2 cserék voltak, mindegyikkel elégedett voltam.
-
-
KJ82
senior tag
Közben a sógornál ki tudtam próbálni a Steelseries Rival 3-at, megfelel az igényeimnek, úgyhogy szerintem az lesz majd. Mindenki segítségét köszönöm.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #87774 üzenetére
Én azt is el tudom képzelni, hogy csak egy-két batch volt rossz, aztán beszállítót váltottak, amikor észrevették, hogy selejtes alkatrészt kapnak.
-
KJ82
senior tag
Sziasztok, új egeret szeretnék venni
1. Mennyi a keret? 15-17k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Játék
5.Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 2000 DPI +
8. Egyéb igények. Nem baj ha nem túl nehéz szétszedni tisztításhoz.Logitech 102 volt eddig ( és pont úgy mállott szét rajta a gumi ahogy fentebb írták ), ehhez hasonlót keresek.
Razer DeathAdder V2 és Endgame Gear XM1r vannak eddig mint jelöltek.
Segítséget előre is köszönöm.
-
-
Fenix007
csendes tag
Pwnage Custom Ultralight erről az egérről van valakinek valami tapasztalata? 20k-ért találtam a formája megfelelő lenne csak nem hallottam még a márkáról. Külföldi tesztekben általában jónak találták.
-
Abrion
senior tag
Tegnap voltam az MMben és hát találtam egy egeret, de ahogy elnézem, ti egyet sem ajánltok ebből a márkából, ennyire rossz a márka?
Ezt az egeret találtam GWings GW9900M ha nem ajánljátok ezt az egeret, valami hasonló árfekvésben és ennyi programozható gombbal, és ilyen nagy méretben, ajánljatok egeret -
inf3rno
nagyúr
válasz
Oposszum #87765 üzenetére
Én ezt olvasom a G102-ről és a G305-ről árukeresőn:
"Az egérrel viszont van egy hatalmas probléma. A görgőkerék gumija egy idő után elkezd fokozatosan megdagadni, míg végül már olyan nehezen forog a görgő, hogy használhatatlan. Ez a pont nekem az egér vásárlását követő kicsit több mint 1 év után jött el. Az egér szétszedését követően láttam, hogy a görgő gumija olyan közel van egy csomó alkatrészhez, hogy már majdnem hozzájuk ér, vagy hozzájuk is ér. Párat említve ezek közül: az alaplapban lévő lyuk, ahova besüllyed a görgőkerék, annak a két széléhez, és elejéhez ért hozzá, a középső egérgomb mikrokapcsoló műanyag házának sarkához is hozzáért. Az egér tetején lévő lyuk (ahol a görgőkerék kijön) elejéhez és hátuljához is majdnem hozzáért. Először megpróbáltam ezekből a részekből lecsiszolni, ekkor majdnem tökéletes is lett, de aztán pár hét múlva már megint olyan rossz volt mint előtte. Egy hónap múlva már sokkal nehezebben forgott mint amikor eredetileg szétszedtem. Végül a gumit lefejtettem a kerékről, és egy másik egérről raktam rá gumit. Azóta tökéletes.
Ez egy szériahiba, a görgő gumija olyan anyagból van, ami egy idő után megdagad, talán a kézben lévő zsírokat-olajokat kezdi magába szívni. Ha az ember utánanéz külföldi oldalakon, akkor bőven talál másoktól is beszámolót ugyanerről a hibáról. Mivel Logitech márkáról beszélünk, és az egér ára is 8000 Ft-tól egészen 13000 Ft-ig mozog, ez elfogadhatatlan ebben az árkategóriában. Ráadásul ennek az egérnek van egy vezetéknélküli változata is, a G305, ami ugyanebben a betegségben szenved, és 15-20 ezer Ft között van az ára."
Sajnos a Logitech már nem ugyanaz, mint régen volt. Nekem is a G603-ban szétment a görgő szenzor mindkettőben, az is széria hiba volt. Nem rémlik, hogy régen ez jellemző lett volna, igaz a régebbi egereim általában leégtek 1-2 év után a napi 16 óra intenzív használattól, de akkor gyengék voltak még a szenzorok és sok hőt termeltek, szóval az magyarázható. Ezek a mostaniak már inkább arra utalnak, hogy gond van az alkatrész beszállítókkal vagy a minőség ellenőrzés nincs rendben. Esetleg van más márka, ami ajánlott és nem voltak széria hibás egerei mostanában?
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Ha találtok részletes tesztet G303 shroud editionról ne legyetek rest belinkelni.Inkább szöveges mint a profi youtubos tesztek.
-
Fenix007
csendes tag
Köszi, mindkettőt kipróbálom aztán majd döntök a forma alapján. Most épp egy razer basilisk-et próbálgatok arról mi a véleményetek, ha fogásra az jönne be a legjobban az sokkal rosszabb minőségű a tapasztalatok alapján mint az általatok ajánlottak?
-
Oposszum
tag
válasz
Fenix007 #87760 üzenetére
Logitech G305. Ár érték arányban ez nagyon jó, én lassan egy éve használom, semmi negatívum FPS játékoknál sem, de mivel neked hétköznapi használatra lesz ez nem számít. Kényelmes, klasszikus forma. https://www.bestbyte.hu/USB/Logitech-G305-Lightspeed-USB-vezetek-nelkuli-fekete-gamer-eger-p173806.html?ak=0
-
Fenix007
csendes tag
Sziasztok!
Régóta keresek vezeték nélküli egeret, eddig fogásra a deathadder jött be(annál nincs az egérpadon a kis ujjam), 24k-ért láttam vezetéknélküli verziót belőle, de mivel nem játékra használnám feleslegesnek érezném. Tudtok esetleg olyan vezeték nélküli egeret aminek van kisujjtartó része/olyan alakja van mint a deathaddernek, de 15k alatt van?1. Mennyi a keret?
15k alatt jó lenne
2. Használtpiac játszik?
Csak új.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Akár
4. Mire használnád az egeret?
Hétköznapi felhasználás, munka.
5.Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
2000-2400dpiKöszönöm előre is a segítséget.
-
Thunder82
aktív tag
Köszi srácok
-
ferni
őstag
FK2-C-ről van valami hír, hogy magyar viszonylatban elérhető lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest