- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Oposszum #87765 üzenetére
Én ezt olvasom a G102-ről és a G305-ről árukeresőn:
"Az egérrel viszont van egy hatalmas probléma. A görgőkerék gumija egy idő után elkezd fokozatosan megdagadni, míg végül már olyan nehezen forog a görgő, hogy használhatatlan. Ez a pont nekem az egér vásárlását követő kicsit több mint 1 év után jött el. Az egér szétszedését követően láttam, hogy a görgő gumija olyan közel van egy csomó alkatrészhez, hogy már majdnem hozzájuk ér, vagy hozzájuk is ér. Párat említve ezek közül: az alaplapban lévő lyuk, ahova besüllyed a görgőkerék, annak a két széléhez, és elejéhez ért hozzá, a középső egérgomb mikrokapcsoló műanyag házának sarkához is hozzáért. Az egér tetején lévő lyuk (ahol a görgőkerék kijön) elejéhez és hátuljához is majdnem hozzáért. Először megpróbáltam ezekből a részekből lecsiszolni, ekkor majdnem tökéletes is lett, de aztán pár hét múlva már megint olyan rossz volt mint előtte. Egy hónap múlva már sokkal nehezebben forgott mint amikor eredetileg szétszedtem. Végül a gumit lefejtettem a kerékről, és egy másik egérről raktam rá gumit. Azóta tökéletes.
Ez egy szériahiba, a görgő gumija olyan anyagból van, ami egy idő után megdagad, talán a kézben lévő zsírokat-olajokat kezdi magába szívni. Ha az ember utánanéz külföldi oldalakon, akkor bőven talál másoktól is beszámolót ugyanerről a hibáról. Mivel Logitech márkáról beszélünk, és az egér ára is 8000 Ft-tól egészen 13000 Ft-ig mozog, ez elfogadhatatlan ebben az árkategóriában. Ráadásul ennek az egérnek van egy vezetéknélküli változata is, a G305, ami ugyanebben a betegségben szenved, és 15-20 ezer Ft között van az ára."
Sajnos a Logitech már nem ugyanaz, mint régen volt. Nekem is a G603-ban szétment a görgő szenzor mindkettőben, az is széria hiba volt. Nem rémlik, hogy régen ez jellemző lett volna, igaz a régebbi egereim általában leégtek 1-2 év után a napi 16 óra intenzív használattól, de akkor gyengék voltak még a szenzorok és sok hőt termeltek, szóval az magyarázható. Ezek a mostaniak már inkább arra utalnak, hogy gond van az alkatrész beszállítókkal vagy a minőség ellenőrzés nincs rendben. Esetleg van más márka, ami ajánlott és nem voltak széria hibás egerei mostanában?
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest