Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Deathadder Essential-nél mindegyik példányban mozog a lencse? (Esetleg ez már javítva lett?) -
csƵ
addikt
Logitech G102 kapcsán lenne kérdésem:
Be lehet állítani, hogy a középső gomb ne a DPI-t állítsa, hanem középső gomb legyen?
El lehet menteni a LED és DPI beállításokat az egéren, hogy más eszközre dugva megjegyezze? -
válasz
moklys1 #77491 üzenetére
Ezzel én vitatkoznék. Ugyanez az egér, én nem vagyok vele ennyire elégedett. A görgője pl. ugyanolyan hangos, mint bármelyik egéré. A bal/jobb gombja valamivel halkabb, de nem néma. Inkább azt mondanám, hogy mélyebb hangon kattog, mint egy sima egér. Kb. olyan hangja van, mint a PB laptopom touchpadjának. Végül maradt a Rapoo, mert az asszonyt nem zavarja annyira, mint egy sima egér kattogása.
A többi funkciója tényleg rendben van, több eszközhöz is kapcsolódhat, illetve a felbontása is állítható. Méretre se az igazi nekem, túl alacsony. De ez van, 5000 ft alatt nem találtam másik halk? egeret. -
niof
veterán
Sziasztok!
Valakinek van érdemi infója arról, kis hazánkba mikor érkezhet várhatóan a Basilisk V2-ből? DeathAdder V2-t már láttam, és egyszerre jelentek meg elvileg...
-
ribizly
veterán
válasz
Punisher15 #77536 üzenetére
Összefoglaló -> Hogyan kérdezzek.
-
ribizly
veterán
válasz
arcsi84 #77535 üzenetére
Sajnos nincs. Főleg nem azokkal az igényekkel. Viszont azt elárulhatom, hogy amennyiben egy számodra tökéletes egeret veszel és az tudja mindazt amire szeretnéd használni, akkor megéri a beruházást.
Elég csak erre válaszolnod:
Egy évben nettó hány napot használod?Nekem ez kb. így néz ki:
Vegyünk egy 30.000 huf-os egeret példaként.
Ha nem foglalkozunk azzal, hogy mennyit használjuk, akkor is ~82 huf-ra jön ki az ára egy napra vetítve.De nézzünk kicsit jobban bele:
Heti 5 nap munkahelyen ~napi 6-7 órában.
Heti 7 nap itthon ~napi 2-4 órában.
48 héttel számolva (hogy kb kivegyem a szabadságok, nyaralások, stb. által "elveszített napokat) ennyi jön ki: nettó ~126 nap egy évben, amit "mással sem töltesz", hogy ezt a perifériát fogod. Ez nekem sokkoló eredmény. Szóval az év nettó idejének ~1/3-át ezzel töltöd és nem költesz rá? -
törölt tag
Üdv!
Páromat nagyon irritálja az egér kattogása...Nézegettem halk egereket, de igazából nem találtam olyat, ami tetszene is...
Valakinek valami egyéb egér ötlete? -
Punisher15
tag
Sziasztok
A jelenlegi rágcsálom kezdi megadni magát.
Milyet lenne érdemes venni?Olvastam az összefoglalót,de per pill tanácstalan vagyok.
játékra lenne használva első sorban a patkány.
2 ajánlottak a haverok,de más is érdekel,Feltéve ha van jobb.
Az ára az mellékes,de azért ne legyen egy telefon ára
Az első: [Razer DeathAdder V2 ]
A második: [Logitech G PRO Wireless] (itt nem tudom milyen az élmeny,sztem az vezetékes még mindig előnyben van)
De ha tudtok jobbat,akkor ne tartsátok magatokban.
Előre is köszi -
komyka
tag
Sziasztok! Használ valaki mx anywhere 2s-t Autocad, Creo és hasonló 2/3D tervezéshez? A G9X-emen szarakodik a két főgomb, és kellene valami helyette. A dönthető görgőt nagyon megszerettem a G9X-en, szóval azokhoz ragaszkodnék. Van helyette egy M705 perpill de az előzőhöz képest rohadt pontatlan ráadásul a görgőt lenyomva oldalra is billen sokszor úgyhogy kb 3 percenként szeretném kivágni az ablakon. Szóval ezt az mx-et néztem ki kínomban, de ezen meg ugye nem a görgő a midbutton.. és ezt viszonylag sokszor vagyok kénytelen használni, de ettől független lehet adnék neki egy próbát. Mérettel nem lenne gond.
-
Vanir
veterán
Ajánló frissítés stage 1 done, további updatek hamarosan.
-
arcsi84
aktív tag
Kedves Szakértők!
Szeretnék ajánlást egy új egérre.
1. Mennyi a keret?
6k
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Net, néha játék, de csak single player.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
palm grip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1000 dpi körül
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Vezeték nélküli legyen, jelenleg egy Asus WT 425 van használatban, de lassan megadja magát. Nagy elvárás nincs, megbízható legyen.
Köszönöm.
Üdv Áron
-
Raypapa
tag
Sziasztok!
Van olyan wireless egér, amelyik nem túl hangosan kattint és viszonylag elfogadhatóan működik nem csak egérpadon (konkrétan néha ágyban fekve a TV-re kitett képen böngészek, így lepedőn, ágyneműn használom)?
Használtam már MS 3500-as 4000-es, most épp 2000-es szériát (bill.-vel együtt), de talán találok jobbat is, ami akár játékhoz is pontosabb...
Keret 10-25eFt, csak új, garanciális, külföldi rendelés játszik sz.e., mindenre is használnám..., palm fogás, tenyér 18cm, nem állítgatok érzékenységet, nem feltétel az extra gomb
Eddig 1-2 szimpi van, a Logitech G305, esetleg az MX Anywhere 2S, de még nem láttam élőben őket, nem tudom, nem túl hangosak-e!
Köszi előre is!
-
margithid
veterán
válasz
ribizly #77520 üzenetére
Aha. Gondolom csodák nincsenek.
De azért az 5000 dpi nem rossz, főleg ha igaz
Nekem amúgy 1 éveket bírnak az 1000-2000 Forintos genius, hama, trust egerek.
Vettem most 1300 Forintért egyet, de kicsi, nem kényelmes, így netről megrendeltem inkább a régit ami tönkrement 2500 Forintért. Az jó volt, egy Genius gamer egér.
Egyszer meg lehet rendelek az aliról egy ilyet, pusztán kíváncsiságból. -
margithid
veterán
Aliexpressen 1500-2000 forintért 5500 dpi-s egeret lehet kapni. Ezekkel van valakinek tapasztalata? Széthullanak hamar?
-
törölt tag
15 000 es kerettel milyen egeret ajanlotok?
- Jatekra
- Vezetekes -
D@ny7
aktív tag
1. Mennyi a keret?
Max 15 E
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Csak ha nem vásárolható itthon
4. Mire használnád az egeret?
Általános célra kell (nem játékra,tervezésre stb)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
palm grip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
kb 19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1600
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Oldalsó gombok 2 db (böngészőbe vissza/előre léptetéshez), plusz pont ha görgetni nem csak a görgővel lehet. Esetleg vertikális egér is lehet. Vezeték nélküli legyen, mert laptophoz kell. Van esetleg olyan ami garancia lejárat után nem csak pár hónapig működik?
Korábbi egerek:Asus WT425- 1,5 év után tönkrement a vevőegység, azon kívűl semmi baja nem volt.
Gigabyte Aire M60 - 2 év 2 hónap - akadozik a mozgás, új elem nem segít (lassan földhözvágom(görgője 3 hónaposan szarakodott már)
-
csƵ
addikt
Valaki lemérné nekem, hogy milyen hosszú a G102 kábele?
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Wireless egér vásárlásán gondolkodom és van itthon egy Cm Octane vezetékes egér ami ezen böngészős teszt szerint tudja az 1000Hz-t
Illetve van itthon egy olcsó Trust wireless egér+billentyű kombó ami 125Hz-t tud polling rate-ben.
Nos ez az olcsó Trust vezetéknélküli játékra nem alkalmas és zavaró a késése.
Kíváncsi lennék rá hogy mások milyen eredményeket érnek el olcsó vezetéknélküli egerükkel. -
margithid
veterán
[link]
Ennek az egérnek van világítás nélküli megfelelője is?
Kényelmes, ilyesmit keresnék és árban is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Bitcoin topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest