Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz jaffa 2843 #44699 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, 7 évig nyúztam egy példányt cs-vel
Hello darkness, my old friend...
-
addikt
-
dobragab
addikt
Már rég leadtam, hétfőn kerül ki Logout főoldalra, kiemeltként.
Nem tudom, meddig ilyen magas az ára, amikor a tesztet írtam, még mindenhol valamivel 10k alatt volt. Szerintem 1500 Ft miatt ne várj heteket.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Már szemezgetek egy ideje egy Stom Alcorral. Igazából csak a tesztre várok ami lassan érkezik.
Sajnos mostanában felment az ára ~12k-ra. Szerintetek várható, hogy visszacsökken 10k-ra? -
kristof123
őstag
válasz RaGi91 #44689 üzenetére
Nekem a low/medium sens-et is jól viselte, annyi volt, hogy érezhetően gyorsult (azt asztalon is érzem). A dupla klikk nekem is előjött, viszont a kábele szvsz undorító, meg is tört..
Én is vennék valami hasonlót, de HA-n egérfalók laknak, mire rákérdezek valami szimpatikusra már "megették" : D
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz kristof123 #44688 üzenetére
A kurzor össze vissza-ugrál egy közepes gyorsaságú rántásnál is, szeret, csak úgy mozgolódni is mikor felemelem és leteszem, dupla klikkes is lett. Inkább vettem egy G402-t azóta boldog vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz Vismajor01 #44685 üzenetére
G500-at nehogy vegyél. Nekem is volt, amit nagyon megbántam. 2 év alatt ki is fingott. Pontatlan, nehéz, lézeres.
-
dobragab
addikt
válasz Vismajor01 #44685 üzenetére
G500 trágya.
MX518, MX510 (ami majdnem ugyanaz), G400x használtan akad.
G402 ebayen 13k körül van újonnan, nem hamisítják.
Pixelben van egy rakás kirakva Pesten, szinte minden. Általában MM-ban is szoktak kinn lenni, de változó, hogy melyikben mi.
-
Vismajor01
addikt
válasz Zoli83 #44684 üzenetére
Hát 18 ezret akkor se adnék egy patkányért ha tehetném, nekem nonszensz, hogy a gépem árának 1/3-át egy egérre költsem (oké, negyedét )
Akkor nézek valami g500at vagy mx518 használtat vagy nem tudom, próbálgatom a formákat.
Van ahol van sok gamer egér és megtudnám nézni a fogásokat?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Zoli83
tag
válasz bbdzyx #44683 üzenetére
Teljesen egyet értek, nekem anno cod2-ben volt ilyen, kb 4 egérpadon próbáltam, de nem bírta a nagy rántásokat az eget néztem mindig és lelőttek, pedig az új volt. Szerintem szimplán ennyire gagyi a szenzorja Ha nagyon bejött a fogása szerintem egy Logitech G402 bejönne neked, de ahhoz még kicsit gyűjteni kellene, 18.000 körül mozog.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Vismajor01 #44682 üzenetére
Mostanában szoktál át alacsonyabb szenzire CS-ben, hogy eddig nem jelentkezett a probléma? Mert szimplán annyi az egész, hogy elérted az egered technikai korlátait, a patkány már nem tudja lekövetni azt a sebességet, amivel rántod. Alapból is egy lézeres vacak, szerintem a legrosszabb Logi darab, a formájától eltekintve.
Fent az összefoglaló felirat alatt találsz egy listát, abban van jó pár alternatíva árkategóriára lebontva, nyálazd át.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Azt hiszem kuka az egerem, egy Logitech G5
videó a problémárólEzért ennek az egérnek az utódát keresem. Palm gripem van vagy micsoda, az egér érzékenységem 1-es, dpi...Hát, azt nem tudom, nincs fent a logi programja, a középsőre van állítva. FPS-re van használva a patkány, mint az a videóban is látszik. Tudtok valamit ajánlani? Összegben minél kevesebb annál jobb a helyzet, de 10-12 ezernél én semmiképp sem szeretnék többet fizetni (ez 7 ezer forint volt vagy 6 évvel ezelőtt...)
Illetve ha szerintetek nem hardveres hiba hanem megoldható azt is örömmel veszem, mert amúgy semmi baja az egérnekSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
fntastic
aktív tag
Na ezek közül akkor a Naos 7000 (vagy néztem még az az Avior 7000-et, nem tudom, hogy melyik kényelmesebb) vagy a Logi G402 jönne be, érvek mellettük?
Látom a Logi-nál az alacsony PCS-es szenzort, ezen ez a Fusion Engine mennyit segít?
Vagy érdemesebb a Mionix-ok közül választani, aminél alapból a szenzor tud magas PCS-t? -
Roachy
senior tag
válasz dobragab #44676 üzenetére
Végül gyorsan megoldódott. Lecsaptam egy elég olcsó naos-ra. Nem bírtam ellenállni, túl jó áron volt. Ha nem jön be, akkor aprón eladom és akkor g402.
Nekem is az a gondom, hogy annyira szélesnek tűnik, hogy nem tudom mennyire lesz kivitelezhető, pl az "ujjbegyes, kisujj letámasztós precíziós mozgatás". Viszont azt néztem hogy a mionix-on 50dpi a legalja. Ott lehet már nem is kell a kisujj. -
dobragab
addikt
válasz RaGi91 #44675 üzenetére
Szerencsére nincs szövetelve a kábele, de anélkül is elég sz@r. Merev, vastag és nehéz. Más baja nincs az egérnek.
Naos 7000-et nem tudom, hogy tudod-e máshogy fogni. Még nem próbáltam, de olyannak tűnik, ami csak palmra kényelmes.
A napokban hámoztam egy G9x-et. Az eredeti, baromi merev kábel sokkal hajlékonyabb, teljesen jó lett. A megtöréstől inkább gumiharanggal kell védeni, ahogy G402-nél is. Úgyis mindig ott törik meg.
Nem hiszem, hogy a szövetelt kábel tartósabb lenne, mint a gumiharangos. A G9x-ét is pont azért hámoztam meg, mert kikönyökölt belőle a kábel, kb. 180 fokban hajlott meg
-
RaGi91
senior tag
válasz Roachy #44674 üzenetére
G402-m van már vagy 3-4 hónapja. Egyetlen hátránya a nem szövetezett, kissé (gagyi) vezeték. Emiatt nem nagyon javasolnám hurcolászáshoz, mert hamar megtörhet, de persze cserélni mindig lehet. Minden más tekintetben remek egér. Sajnálom, hogy a kábelen spóroltak. Megjegyzésként írom, hogy nekem itthon az asztalon van csak, ott is rögzítve a kábel, tehát engem ezért nem zavar.
-
Roachy
senior tag
Sziasztok!
Két egér között gondolkozom, segítsetek a döntésben. Az egyik a Mionix Naos 7000, a másik pedig a Logitech G402.
Amire használom, fps, tps, rts, Adobe. Szoktam más helyeken is dolgozni, oda is vinném magammal. Többféle, felületeken lenne használva.
A különböző pontosságot igénylő mozdulatokhoz igazítom a fogást, de alapból szeretem fektetni rajta a tenyeremet.
A formát illetően, eddig mx518-g400 vonalon mozogtam, nekem nagyon kényelmes.
Egyenlőre 2 érv is a G402 mellett szól, az ismert forma, illetve az egyel több gomb. A Mionix-ot egyáltalán nem ismerem, élőben sem fogtam, nem is láttam még. A képek alapján az is kényelmesnek és testesnek tűnik, de használatban nem tudom melyik lehet jobb. Ugyanannyiért kapnám őket. Írnátok előnyöket, hátrányokat? -
dobragab
addikt
válasz bbdzyx #44658 üzenetére
Én úgy emlékszem, a PCS után azonnal megáll a kurzor. 900-on ez 2,5, 1800-on 3,5 m/s, ebben megveri az Alcor 4,4-gyel.
Nem egészen értem, a görgő hogy tud oldalirányban lötyögni. Holnap este megnézem a saját Kinzumat, lehet, hogy 9 mm-es az encoder, akkor viszont ki tudom cserélni olyanra, mint ami a KPM-ben van.
Most nem vagyok a Kinzu közelében...
Apropó, van valakinek egy felesleges Kinzu görgője? Ha lenne, még egy Kinzuadderre lenne alapanyagom
[ Szerkesztve ]
-
nrbx
tag
hello, szerintetek mennyit erhet a piacon egy nem hasznalt (15 evig szekrenyben pihent, eredeti dobozos), MS IntelliMouse 1.1A?
-
fntastic
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy egeret, keret az m1 (de úgy néztem, hogy 20e-ben megállnak a legjobbak is), az lenne a lényeg, hogy nem szeretnék benne cserélni semmit, tehát olyat keresnék, amiben a legjobb szenzor van (3310 ha jól tudom) /alacsony LOD, magas PCS, no accel, no as/ és a gombjai is jók, görgő nem lényeg, ott inkább az kéne, hogy weboldalakat könnyen tudjam görgetni
Nagy kezem van, egyik egeret sem tudom palmosan fogni, de azért a nagyobb egerek közül szeretnék választani.
(Zowie EC1-evo -m volt már, abban a régebbi szenzor van, amúgy bejött a fogása, EC1-A jó lenne új szenzorral, csak evo-nál pl. a gombok túl kemények, a görgő meg nagyon hangos, de gondolom ez az A-ban nem nagyon javult, de szóljatok ha tévedek)Mit tudnátok ajánlani? (tehát legkevesebb kompromisszum lenne a lényeg kb. )
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
WTF, kezd duplakattintani az MX Revo BTmben 4.5 eve cserelt japan Omron.
Meg jo, hogy anno tizet vettem, igy van tartalek.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
addikt
Kipróbáltam ma egy újabb Sica-t. Továbbra is a probléma fennáll. Ha féloldalasan húzom ide-oda és megkeresem a LOD "tetejét", hogy épp csak érzékeljen (ami amúgy nagyon alacsony), akkor ide-oda ugrik egy nagyobbat. Ezt Zowie ZA12-vel sehogy sem lehet előidézni. Az vagy megy, vagy nem és kész. Sajnos LOD állítási lehetőség nincs a szoftverben, csak pollingrate, DPI, accel, makro, világításra való beállítások. Pedig olyan jó kis egér lenne.. Egy sw update kellene, de nagyon.
Szerk.: Próbáltam kiküszöbölni a hibát pollingrate, DPI növeléssel, emeléssel, de sikertelenül.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
cyber86
őstag
Én is beléptem a G502-esek klubjába Nagyon jó a fogása meg minden. Már csak 1 normális egérpad kéne hozzá
-
bbdzyx
senior tag
válasz dobragab #44656 üzenetére
Igen, érzésre nem volt input lag vagy ilyesmi, de mivel az ördög - főleg a technika ördöge nem alszik -, így inkább ingame feleztem meg a szenzim. Bár hiába vagyok low sens, a 900-at sem tudtam kiakasztani, de mintha egy kis nega accelt érzékeltem volna. Bár ennek sem teszteltem még utána, lusta vagyok.
A görgő viszont bejáratódott, egy kissé meglazult és oldalirányba kezdett egy kicsit lötyögni. Utána tudok feszíteni egy kicsit valahogy?[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Skullwipe
senior tag
Nem vagyok szakértő, de az ajánlatok nem véletlenül azok. Annyira azért még se lehet rossz az a görgő se.#44649
Ránéztem élőben és nekem annyira nem volt elsőre kézre álló a kialakítása, de biztos meg tudnám szokni. A KPM-től meg elájultam, hogy mennyire kényelmes és tényleg nagyon kézre álló (190-es kéz mérettel). De nincs bajom az FK1-el, csak erősen szoknom kell. Zowie használóként így utólag tudom ezt csak megítélni és leszűrni.Miért érzem úgy win alatt, hogy idegesítő számomra a japán omron? Talán túl lassan reagál a win, vagy mi okozza ezt benne? Mintha játék alatt fel se tűnne ez a dolog. Winben folyton hármat vagy többet is kattintok. Olyan lassúnak érzem ahogy beveszi a win (már maxra lőttem be pedig a kattintási sebességet, észre se veszem a különbséget, lehet csak a multimédiás dolgok ilyen lassúak). Eddig is volt már ilyen, de most ezzel az új szépséggel folyton ilyen furcsa frusztráló dolgokba ütközök. Biztos csak egyéni szoc. probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
válasz nepszter1 #44647 üzenetére
Lehet mégse fogom , nagyon sokan panaszkodnak hogy elromlott a görgője stb stb . És csak 3 hónapot vállal a srác ebay-en maradok lehet még is a CM STROM alcornal
vagy egy picit rászánok többet és lesz egy Razer Abyssus
Akkor marad 2 közül választani Razer Abyssus vagy CM strom alcor ?
Nagyobb egér a alcor ?
[ Szerkesztve ]
-
BarGer
csendes tag
válasz dobragab #44628 üzenetére
e-bay-ről kitől tudnék Logitech G302-t biztonságosan? Ezt is hamasítják? [Ez?] [vagy őt ismeri valaki?] [ő pedig egészen közeli]
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz dobragab #44631 üzenetére
Megméred -ha ráérsz- az EVGA hosszát? Többnek látom 118mm-nél.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
-
addikt
Nekem mióta megvan a ZA12 eszembe se jut leváltani, annyira bejön. Mondjuk most sikerült újra egy ASUS Sica-t bizniszeznem a munkahelyemen, így újra górcső alá veszem. Max megtartom melós egérnek, bár oda jól jönne egy oldalsó gomb.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
dobragab
addikt
Én is folyamatosan adogatom el őket, most is 3 fenn van aprón, ha kiszámolod, ez nem kis összeg. Rengeteg lóvém fekszik most ezekben. Ha a reális, eladható értéken számolom, akkor ~120k
Persze messze nem költöttem rájuk ennyit. A japán Omronok, jaffa-teflon, alapos pucolás, kábel-javítás, stb. rendesen megnöveli az értéküket.
Mi baja a WMO-nak és az IME-nek?
Már nem is játszol, vagy hova lett a Newmen?
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
[beszámoló - Logitech G502]
Az ajánlott egerek listáját böngészve megakadt a szemem a Logitech g502 egerén, mondhatni első látásra szerelem volt. Az egeret 20k körül be lehet szerezni egy itthoni webshopból és úgy gondolom, hogy ennyiért nagyon nehéz lenne jobb felszereltséggel rendelkező egeret találni. Kiemelnék pár fontos tulajdonságot:
Pozitívumok:
- Egér memóriába menti a beállításokat, tehát egy másik gépbe átdugva ugyanúgy használható marad
- Kalibrálható az egérpadhoz
- Folyamatos visszajelzés a beállított DPI értékről (alapból 4 különböző tárolható, nekem 2 is elég lenne )
- Sniper gomb: Amíg nyomva tartjuk egy kisebb DPI érték lép érvénybe. Tegnap óta van meg, de rengeteg headshotot köszönhetek ennek.
- Beállítható világítás fényerő: nem is gondoltam volna, de este hasznos, segít megtalálni a kicsikét
- Mikrokapcsolók: Nem tudom milyen típust használnak, de tetszik hogy nem túlságosan puha, eléggé keménynek számít egerek között.
- 1KHz polling, de ez alap egy gamer egérnélNegatívumok.
- Intenzív játék közben egy kicsit melegszik. Ez nem okoz kellemetlen érzést, csak meglepődtem, mert az előző egerem nem csinálta.
- Az összeszerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után, az illesztéseknél néhol kiszűrődik a kék led fénye. Ezt leszámítva masszív szerkezet, de a hivatalos 29 ezres listaár miatt ezt bizony meg kell említeni.Összességében imádom az egeret. Rettenetesen pontos és nagyon kicsi súrlódási együtthatót produkál az egérpadomon, pedig az csak egy nvidia kártya mellé kapott ajándék pad. Nincsen meg az a tulajdonsága, amit sok gagyibb "gamer" egérnél tapasztalok, miszerint távcsöves puskával távolra nézve már nem tudja feldolgozni a kis egérmozdulatokat és ennek következményeként a célkereszt túl nagy távolságokat tesz meg a legkisebb egérmozdulat után is. Egy szó mint száz, FPS kedvelők biztosan nem fognak csalódni az egérben. Amennyiben bárkinek kérdése lenne vele kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel, igyekszek válaszolni rá.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
dobragab
addikt
Jelenlegi collection.
Felül, középen: Genius Maurus GX Land Series 2
Bal oldali oszlop, fentről:
SS Kana v1
SS Kinzu v2
CM Storm Alcor
Logitech MX300
Logitech MX310
Logitech MX510
MS WMO 1.1AJobb oldali oszlop, fentről:
CM Storm Recon
Logitech G9x
Logitech G402
EVGA TORQ X5 Optical
Razer Mamba 2012
Razer DA 3.5G
SS RivalMeg még egy G100s, amit használok, meg rá bele se fér a fiókba normálisan.
Aki ismerte a korábbi listát, feltűnhet, hogy van rajta egy pár új. Nemsokára ide írok mindegyikről, egy pár sort, amiről még nem írtam. Talán Logout-ra is jut majd belőle.
Röviden:
Recon romokban, nagyon rosszul bírja a kiképzést, szenzora 'meh'.
Rival gumija már most rusnya, többi rendben van.
G9x lézere borzalom Mintha taknyon csúszna a kurzor. Képtelen voltam használni játékban, az izommemóriámat 15 perc alatt úgy tönkre vágta, hogy G100s-re visszaszokni fél órámba telt. Persze azonos érzékenységen használtam.[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz UT2004 #44629 üzenetére
Nem tudom
Az újak már brutál árban vannak, úgyhogy nyugodtan lehetsz pofátlan, szerintem 20k-ig felmehet, de simán lehet, hogy annyiért nem megy el.
Ha eladtad, írd meg nekem, mennyiért ment el, nálam is van egy
-
csendes tag
sziasztok!
mennyit érhet egy szép állapotú G9x új omron kapcsolókkal, új teflontalpakkal?
köszi[ Szerkesztve ]
-
BarGer
csendes tag
Sziasztok! Már többször átfutottam az ajánlott listán, néztem rengeteg videót, képet, és nem találok egeret... Kisebb kezű vagyok, ujjbegyes/fingertip fogással, és szeretnék oldalsó előre-hátra gombot. Úgy tapasztalom, hogy a 110mm feletti egerek már nagyon számomra. A hüvelykujjam kb 65 mm-re ér el az egér hátuljától, szóval az "előre" gombnak kéne ott lennie, a "visszá"nak még közelebb. Tudtok segíteni? Keret: ~15k, szeretnék egy jó egeret, aminek a görgőgombja is bírja - böngészéshez is használom, CAD-hez meg még jobban!
-
Zoli83
tag
Hello!
Tegnap megérkezett a Razer Deathadder Chroma, gondoltam megosztom veletek az első (CSGO) MM warmapjáról készült videót, ahol szegény enemy már a warmupban kiégett. A minőség nem valami jó, de csak frapssal vettem fel.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz phenomHUN #44618 üzenetére
szép takarítás ha esetleg rendelsz kínai csodát, és passzol a gumija, akkor ne legyél rest és kérlek írd be ide, van itthon egy plasma és egy salamander, adnék nekik új gumicsíkot szívesen.
szerk.:
bár úgy fest eldőlni látszik a vezetéknélküli asztali egerem. szerintem jövőhéten rendelek egy orochi-t is itthonra. meglátjuk, hogy olyan kényelmes-e, mint várom, és mint amit megszokott a kezem. kiderül mennyire ideális munkára meg szörfözésre.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dobragab
addikt
válasz phenomHUN #44618 üzenetére
Az összes nem fog menni, a görbe lábú japán Omron nem olcsó, és a szállítása is húzós. Bár összebeszélhetünk, mert én is gondolkozom azon, hogy kéne venni egyszer többet. A három főgomb alattit nyugodtan cserélheted.
Szép lett
-
phenomHUN
senior tag
Végre itthon!
Neki is láttam sebtiben a DB pucolásnak: [link]
A bal mikrokapcsoló is csere-érett (az oldalsó gomboknál jó a click-feel), érdemes lehet mind a 6 kapcsolót kicserélni?
A görgő gumija jó állapotú, a két főgombról már le lett hámozva a gumi borítás, az oldalsó gumicsík se mállik, viszont az a sárga szín nem igazán tetszik.
Lehet, hogy megpróbálkozok egy kínai Lapop csodával, hátha passzolnak az érintett részek. -
nepszter1
addikt
Hali !
1. Mennyi a keret? -max 10k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Csak új érdekel , számla miatt
3. Mire használnád az egeret . RTS , FPS szóval valami gamer egér kellene
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? Jobb kezes vagyok , az átlagnál nagyobb a tenyerem
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? passz
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) nincs -
phenomHUN
senior tag
Ez elég ismerősnek tűnik. [link]
-
addikt
-
kristof123
őstag
Az mx518 alapjáraton milyen értékekkel fut (cpi, hz)? Win10-nél kell-e valamit babrálni az 500hz és 400cpi-ért?
-
Vanir
veterán
válasz salytmasztor #44606 üzenetére
Firmware frissítés történt azóta? Hátha már megoldották..
-
izee
őstag
válasz salytmasztor #44606 üzenetére
EVGA egerek hasonló méretűek, hátha.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
dobragab
addikt
válasz peugeotmate #44605 üzenetére
G100s első példányai elég megbízhatatlanok voltak, az újakkal már nem sok probléma adódik. Nem is tudok hamisítványról.
-
salytmasztor
aktív tag
Én nem raknám oda.
Pont SP!T írta le 3 hónapja a problémát. -> #41150
Nekem ez volt kb 2 hónapja a tapasztalatom, emiatt nem tartottam meg az egeret, pedig a fogása bejött.
Nagyon alacsony a LOD-ja és már nem emlékszem, hogy az emelésnél vagy nem, de nekem is sokszor teljesen szétakadt a szenzor érzékelése.[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Van itt olyan, aki rendelt ebayen Logitech G100-at innen? Garis probléma mennyire jellemző egy egérnél?
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest