Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz Szoszo94 #35391 üzenetére

    Egy feltételt dobj ki a kukába. Nem kell neked 3500 dpi. Teljesen felesleges.

    Még mielőtt mondanád: De hát én azt szoktam meg...

    Az egerek 99%-a 2000 dpi felett rengeteget veszít a pontosságából. Erről magad is meggyőződhetsz: először vezérlőpultban az érzékenység csúszkát húzd középre, és a Rámutatás pontosságának javítását is kapcsold ki, majd nyiss egy Paint-et, és kezdj el karikákat rajzolni. Vagy írott a betűket, teljesen mindegy. Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy rettenetesen fűrészes, recés lesz az ív. Ezért nem érdemes magas dpi-n használni, inkább az in-game érzékenységgel érdemes babrálni.

    Mérd le, hogy a kedvenc játékodban a kedvenc egérbeállításaiddal hány cm-t mozgatod az egeret egy 360°-os fordulathoz. Ezután az egér dpi-jét vedd vissza a natív, alapértelmezett értékre. Általában 800, de egerenként változik.

    Majd az in-game érzékenységet piszkálva állítsd vissza az érzékenységet ugyanarra a cm/360°-értékre, amit mértél. Ezzel a pixelpontosságból semmit se vesztettél, de az egér ennek örül. (Legalábbis ha nem volt a true sens extrémen alacsony, és FHD felbontás. Nekem ultra high sens gamerként 7,2cm/360°-on: 800 dpi, 1366×768, fov ~70, in-game érzékenység 41%, az ~0,615 ha jól láttam a config fájlokat. (BF4)

    Ennek fényében nézegess egereket. Mindjárt szóba jön pl. a G100s, (marha jó egér...) meg egy csomó másik. A 400 dpi-s veteránok high-sens-hez már tényleg kevesek.

    RAT7 szenzora egy rakás hulladék.

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák