Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Hali
Prestigio PER3574B ebook olvasóról mik a tapasztalatok? 15k-t megér? -
törölt tag
válasz
BladePocok #48 üzenetére
Szia!
En a wayteq vagy a prestigio 9" tableteit ajanlom, kb. 60 korul van a wayteq, a masikat nem tudom pontosan.
Hogy most hol lehet kapni, az kerdes, mivel mindenhol keszlethiany van.. -
BladePocok
tag
Sziasztok!
Édesapám szeretne magának venni egy tabletet karácsonyra, mert eléggé kedvet kapott hozzá, buszon,mindenhol azt nyomkodják és ő is ki szeretné próbálni.
Apukám egy egyszerű ember, az ilyen "kütyükhöz" nem annyira ért.
Kikötésként azt adta meg,hogy átlagos használatra használná,legyen nagy kijelzős (sajnos nem nagyon jó a szeme,így mindenképp 8 és afölött kéne (7-es eléggé kicsinek tünt) ). TELEFONÁLÁSI lehetőség legyen benne, ez az egyik legfontosabb,amit megemlített.
Ár : Igazából ne legyen annyira drága , de ne is a legolcsóbb "gagyi" legyen. Hardver olyan legyen benne,ami egy átlagos ember (átlag alatti tudással) igényeit ki tudja elégíteni.
Tipp,hogy esetleg melyik készüléket ajánljam neki , és hol tudná a legolcsóbban beszerezni azt?
-
törölt tag
Hát netezni 20 körül van a DPS dream 7 colos tablete jelenleg 22 körül, de ugy tudom kb. ennyiért van a concorde tablet is, amit még venni szoktak. Netezni jók ezek, viszont filmekre nem tudom mennyire használhatóak. Nekem egy wayteq-em van, tavalyi.. az netezni jó, viszont a filmezés rajta katasztrófa.
-
Loner
tag
Sziasztok!
20-25 ezer ft körül melyik tabletett érdemes venni?
Sajna csak ennyit szánok rá, de gondolom ebben az ár kategoriában sem mindegy!
Elöre is köszi a választ!
Üdv: Loner -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
30-40k között milyen tabletet lenne érdemes venni?
9,7 vagy 10,1"-es kijelzős kellene és olyan, ami támogatja a 3G-t vagy 3G modemeket a mobilinternet miatt.
Legjobb lenne ha 2 magos procija lenne és min. 1 giga ram. -
Peethy
őstag
UP! Még mindig várom a segítőkész válaszokat
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Melyik e-book olvasó a best buy mostanság? Kindle Fire megéri az árát? Nincs kedvem nagyon mélyen beleásni magam, kérlek ajánljatok valamit 25-40ezer forint között
Köszi!
-
glovasi
tag
Áthelyezve
-
törölt tag
Sziasztok!
A barátomnak szeretnék tabletet venni karácsonyra, lehetőleg 7 colosat, de akár 5 is jó lenne.
Amire használná:
- pdf, ppt, és doc olvasás
- esetleg egyszerűbb játékokValamint egy kérdés: bármelyik tabletet át lehet állitani angol nyelvre?
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Van valakinek bármi tapasztalata ezzel az ebookkal?
Elsősorban a kijelző minősége érdekelne. Vagy esetleg tudtok ajánlani ebben az árkategóriában más ebookot?Előre is köszi a választ!
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék ebook-ot venni.a következőket néztem ki:
Prestigio PER3474B
Prestigio PER3172B
Prestigio PER3274
DPS E-750Ezek olyan 14-20000 Ft körül vannak.ha tudtok ezeknél jobbat hasonló árban akkor várom a válaszaitokat. esetleg a fentebb megnevezett ebook-okról van vkinek tapasztalata? hibáiról tudni vmit. előre is köszi
-
pthomas1976
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy nook simple touch-ot.Elkezdtem a regisztrációt-időzóna, wifi,b&n reg-, minden megvan de az utolsó 4. lépcsőfoknál ezzel az üzenettel kidob a gép: error sorry we are having trouble setting up your nook. Please shutdown the device and try again. If the problem persist,contactCustomer Support at 1-800-The- book (1-800-843-2665) Ezt értem,hogy mit jelent,de akárhányszor újrakezdem mindig ugyanezt írja ki. Előfordult ez már mással is? Köszi a segítséget.
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy mi a tapasztalotok a pdf-ről epub-ra való konvertálással kapcsolatban? A szkennelt könyveket tartalmazó pdf kiterjesztésű könyveket nem tudom nagyítani az ebook olvasómban. Van erre valami megoldás? Tudtok valami olyan programot amit már kipróbáltatok és működik, megcsinálja normálisan a konvertálást?
Köszi
Fuji
-
Dickassman
csendes tag
Szeretnék venni egy olcsó, igazából alegolcsóbb e-readert.
Nem szeretném semmi extrém dologra használni tényleg csak ne roncsolja a szememet, tudjon kezelni pdf-et , world dokumentumot esetleg, jpg-t.
Tudtok ajánlani valamit,
Még használt is jó lenne de azt sajna sehol sem találok -
pineapple22
csendes tag
Milyen japán tabletet érdemes venni? Toshiba, sony, esetleg valamilyen mást? Alapvetően szövegszerkesztésre meg netezésre kellene, az a fontos h strapabíró legyen.
-
OddMan
őstag
Gondolkozom egy WayteQ xTAB-100s vásárlásán. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy várható, hogy erre a tablet-re a jövőben majd telepíthető les az Android 4-es oprendszer?
-
zone
őstag
Pocketbook 360-at látott már valaki közelről? Videók alapján jónak tűnik, lehet itthon is kapni és nem túl drága.
-
terrobo
csendes tag
Sziasztok!
A segítségedet szeretném kérni, tablet vásárlásban!
Kritériumok:
- 10’ körüli kijelző –jó felbontással
- 3G modem
- Sim foglalat
- Wifi
- Bluetooth
- GPS
- USB csatlakozás (pendrive csatlakozás miatt)
- Fényképező
- Memória bővítés : micro sd-vel
- Hosszú üzemidő
- Androidos (magyar nyelvel)Vásároltam egy Acer a501-et! Ezeket mind tudja, de nincs benne magyar nyelv!
Lenne valami javaslat?
Esetleg más készülékre?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
terrobo -
molnarpeter
nagyúr
40k-ért milyen tabletet ajánlotok? Buherálás játszik.
Mp
-
ÚJ tabletet keresek 70-90e forint között. 3G teljesen szükségtelen, 5GB-os előfizum van telefonra, nem akarok még egyet. Ami fontos az 2 mag, normális kijelző, Android (arra van egy halom alkalmazásom), és természetesen a szokásos igények: HDMI, bővíthetőség.
-
Jabby
őstag
xPad/Tab-70 erős hardwaresen, de elég nagy szívás a használata, Market rengeteg app-t nem kompatibilisnek jelez (trükkösen lehet telepíteni, de 70%-ban nem indul el), játékok egy része textura hibások, stb.
P1000-sel ilyet nem tapasztaltam, igaz kevesebb ideig használtam.
Kijelzője is jobb a Samsungnak.Amennyiben ár nem számít, akkor a P1000-es a jobb vétel.
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Melyik tabletet vegyem?
A) Samsung Galaxy Tab P1000
B) Wayteq Xtab-70Érdekes kérdés, mert dupla annyi a Samsung, mint a Wayteq de többet is tud?
Melyik az erősebb hardveresen?
A) 1 GHZ A8 CPU, PowerVR SGX540 GPU
B) 800 mhz A9 cortex cpu (natívan 1 ghz), Mali400 GPUKépernyő:
A) 1024*600
B) 800*600Itt mondjuk nem kérdés az előny, de a Wayteq 4:3-as!
Wifi: N-es mindkettőnél.Egyebek (bluetooth, háttértár) érdektelenek. Úgyis SD megy bele, BT meg alap.
A kérdés: megéri a Samsung a dupla árat (vagy még többet)?
Egyáltalán, nem éppen GYENGÉBB a Samsung hardveresen, dupla annyiért?Köszönöm
-
Teasüti
nagyúr
válasz
faklyasgyuri #19 üzenetére
Ezt nekem írtad?
Úgy néz ki xtab 100 lesz, használt áron.
Így megmarad egy rakás pénzem.Viszont ha jövőre nem jön rá ICS így vagy úgy, akkor megválok tőle.
-
faklyasgyuri
csendes tag
Hello!
Ha már 80-90ezret tudsz tabletre adni, akkor már vegyél iPad-et. Az alapgépet már vadonatújonnan lehet 80 85ért használtan meg 70ezerért. Tökéletes wifizésre, ha meg 3G-st akarsz, akkor én tudok ajánlani neked egyet bár az 100ezer. -
Jabby
őstag
Ez, mint már írtam, attól függ mire szeretnéd használni.
Nekem külföldön WiFi-n netezésre van szükségem, valamint RSS-en pályázati hírek elérésére használom. Esetemben számít a méret (laptop kiváltása, ezért előny a kis méret, kis súly), nekem megfelelő egy 7"-os kijelzőjű Android 2.3-as eszköz.Xpad 100 60-ért, vagy archos 101 g9 76-ért?
Játékra Archos, netre (főleg ha számít az ár is) Xpad-70/100.
-
Teasüti
nagyúr
Xpad 100 60-ért, vagy archos 101 g9 76-ért?
-
Teasüti
nagyúr
xPad 100 vagy archos g9 80? Egy tizes van köztük, szóval kb egy árkategória.
Melyik éri meg jobban? Hardveresen.
ICS sokat jelent és xPad-ra még semmi sem biztos.
Nem szeretnék hosszú távon ICS-nél régebbit.Esetleg más hasonlóan jó konkurens 60 +-10k-ért?
-
Jabby
őstag
Netre, filmek nézésére jobb a 10"-os kijelző. 4:3 arányú kijelzővel app-ok esetében lesznek kompatibilitási problémák, fekete csíkok.
A Cortex-A9-es CPU-nak, mellette egy Mali-400 grafikus gyorsítóval elvileg el kellene vinnie a Honeycomb-ot, vagy majd egy későbbi ICS frissítést, de nem hinném, hogy gyári ROM lesz hozzá.
Ennyi pénzért nem lehet elvárni egy 4 magos (4x1,5GHz) ZTE teljesítményét, de amiket írtál igényeket annak megfelel. -
Teasüti
nagyúr
xTab 100-as viszont nagyon szimpatikus 60-ért. Várható erre ICS később? Vagy van vmi akadálya ennek? Ha főzött, az se baj, csak jól működjön!
Ez milyen masina, hol helyezkedik el a mezőnyben? 1x1 ghz és 512 ram már elavultnak számít? Főként netezésre használnám, esetleg flash játékra, youtube-ra, stb.
És években gondolkodom.Megfelelő lehet ez nekem?
szerk: mobilarénás teszt szíven ütött.
360p youtube?!
720p sehogy se megy, ez vmi vicc?!
Túl szép lett volna... -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Mi most a bestbuy a lowcost tabletek között?
Olyan kategóriára gondolok, mint az android 4-es kínai csoda, ami volt a hírekben most.
Gondoltam cserélném egy alig használt fujitsu v5555 notit egy táblára.
Olyan 50k-ig bezárólag.
Amire gondoltam:
- kapacitív érintő
- jó üzemidő
- flash támogatás és teljes értékű net használat (mintha egy x86-os chrome böngésző előtt ülnék)
- egy-két usb aljzat (bluetooth, stb)
- magyar garancia, helyben megvehető termék
- vmi igényesebb megjelenítő panel, előny ha nem a leggagyibb TN van benne jó tükrös előlappal...Ami nem szempont, de persze az se gond ha éppen tudja.
- full hd videó képességek, de azért vmi hardveres gyorsítás jó lenne legalább a kijelző felbontásában.
- külső megjelenítőre való csatlakozás lehetősége - nekem fölöslegesKöszi!
-
FsDKiRA
csendes tag
Hali!
Látom annyira nem aktív a topic, de remélem kapok valami kis segítséget itt
Valami ebook readert szeretnék venni úgy 20-30e környékén. Kicsit körülnéztem és van amelyik képeket is megjelenít, azok csak fekete-fehérben? Igazából ez nem lényeges, manga olvasásra is használva lenne ami ugye alapból majdnem mindig fekete-fehér, szóval csak érdekességből kérdeztemTehát azért fontos lenne hogy képeket (jpg,png főleg) tudjon megjeleníteni.
Előre is köszi! -
Hello!
Hülye kérdés, szabad?
Ismerős kitalálta,, hogy a szüleinek tabletet, vagy ebookot kell venni. Kérdés, mit.
A szempontok :
- egyszerű
- nem tetűlassú
- elsősorban olvasásra, de nem baj, ha mást is tud (net, filmek)
- olvasás = pdf, word, stb, esetleg e-bookok, de nem az lesz a jellemző
- 30 és 40 ezer között
- de lehet használt isHa valaki segít, megköszönöm
-
tolts.hu
őstag
Hali, melyik a legolcsóbb GPS-es, mobilnet SIM hellyel rendelkező tablet most?
-
norbert1998
nagyúr
sziasztok
szeretnék venni egy tablet pc-t én is úgy 25-30e Ft lenne rá.Ti mit gondoltok melyiket lenne érdemes megvenni?
Én mondjuk a POINT of VIEW PlayTab 2-n gondolkostam nagyon de hátha ti tudtok jobbat.
Légyszíves segítsetek...Előre is Ksözi
-
hEngi
tag
Hali sajnos nem találtam hasonló témát.(az ebook -ra csak notEbook meg facEbook okat találtam a forumon...)
A kérdésem az lenne hogy szeretnék egy ebook readert vagy tabletet. Olyan 80-90E ft ot tudnék rákölteni. Főleg olvasásra netezésre használnám. Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában és sajnos nem is tudom hol kipróbálni a különböző típusokat. Az asus trasformert viszont ismerősök már ajánlották.
Ebben kérném a fórumozok segítségét. Akinek van valami tapasztalata ebben az árkategóriában és megosztaná velem azt nagyon megköszönném. Főleg az érdekel hogy mennyire zavaró egyes típusok súlya olvasás közben és hogy meddig bírják egy töltéssel(régen egy pda-t használtam de attól pár óra után kifolyt a szemem). Valamint hogy pontosan milyen típusok is férnek bele egy ilyen keretbe.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest