- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Gondolom azt akartad írni, hogy "Egyik gépemen...".
Nekem sajnos az előző Canon gépemen igencsak karcos lett, pedig az forgatható volt, csak néha elfelejtettem befordítani.
Igen, néztem, hogy ilyen kijelzőre is lehet fóliát kapni. Köszi a tippet.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Rapid136
őstag
Kérdés hogy ragaszkodsz-e a 2,8 fényerőhöz. A Sony 18-105 fix 4 lenne, az A6000 vagy 6300 meg elég jól birja a magas isot és 4 rekeszen még lehet kicsi a mélységélesség.
De ott van Sonyra a Sigma 2,8-as három fix obija 52000ft/db ujonnan.Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
pandur99
aktív tag
Talán a Fuji vonal. X-E2, T10 + XF 18-55/2,8-4 + XC 50-230. Volt X-E1-em és 50-230-am is, onnan jöttem Olyra, és szerintem Fujiból talán valamivel többet ki lehet hozni, mint a 4/3-ból, bár több befektetést is igényel, főleg ha fényerős fixekre is vágysz.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
-
tvamos
nagyúr
Szerintem fontos, hogy ne anyázz használat közben, hanem vigyorogva kezeld a gépet.
A legfontosabb, hogy nala legyen, ha kell. Szerintem...
// Azt hiszem, nekem ezert marad a Nikon 1-em. Lecserelhetnem most."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
t72killer
titán
Kétlem h bárkit is visszafogna a m43, még pro gépeket is csinált az Oly 4/3-os szenzormérettel.
Ha meg a fotó mellé némi videó is kerül, a pana GH sorozat a mindenkori 2 generációval fiatalabb dslr-ekkel is felmossa a padlót (pl GH1 vs nikon D7k)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
80hun
addikt
-
titán
Ha mindent akar fotózni, akkor a kétszeres érték is alulbecsült.
Egy UWA, egy utcai, egy normál, egy kistele portré, egy hosszabb portré, egy fényerős tele, egy hosszú tele, egy rövid makró, egy hosszú makró, és még biztos hagytam ki olyat, ami valakinek pont hiányoznaevDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Peak design Sony e objektív tartó cserélő
- Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM C + állványgyűrű ( Nikon )
- Canon M50 mkII fényképezőgépváz + kiegészítők (gyári doboz, karcmentes - EF - EFM adapter, vaku)
- Canon EF-M STM széleslátó - 11-22mm f4-5,6 IS objektív (karcmentes, dobozában)
- Canon EF-M STM IS f3,5 - 28mm makró-objektív (karcmentes, gyári doboz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest