Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz pandur99 #44586 üzenetére
Valahol minden végfelhasználás kérdése természetesen. Mindenesetre nem szerkeszt minden képet az ember, bár jómagam ezalól kivétel vagyok. Aki esetleg kezdetben csak érdeklődik a fotózás iránt annak akár tényleg elég is lehet egy jpg-ben lőtt kép gépi kalibrációval, viszont az aki tényleg hobbiként tekint majd erre az egészre, az biztos, hogy veszi majd a fáradtságot és megszerkeszti a raw-ban lőtt képet és kiválogatja mi az amire szüksége van és mi az amire nem. Független az időtől, rászánja, mert érdekli és fejlődni szeretne, vagy látja a hibáját a képben és próbál javítani rajta. JPGről persze nem tudok nyilatkozni, amikor elkezdtem fotózni első dolgom volt raw-ba és manuálba kapcsolni mindent, aztán hajrá.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
philoxenia
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- PlayStation 3
- Politika
- Akvarisztika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest