Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Sziasztok!

Fényképezni szeretnék, csak éppen azt nem tudom, hogy mivel és hogy mit. Viccet félretéve, egy olyan gépet keresek, amivel az utazások során kiválthatnám a mostani telefonos megoldást, mivel rengeteg képem használhatatlan nem csak a képek alacsony részletessége, hanem az állandó fókuszhibák miatt is.

Mindemellett azonban lehet, hogy a későbbiekben jobban elmélyednék a fotózás világában (a videózás nem mozgat, nem kell a kamerának tudnia). Tetszenek a timelapse felvételek és az olyan képek is, amelyeken látszódnak a csillagok (csak a háttérben, nem konkrét csillagfotózás), ezért úgy gondolom, hogy egy kompakt gép helyett inkább egy MILC-re ruháznék be, amivel később tudnék az objektívekkel játszadozni.

Nagyjából 50 ezer forintot szánnék a gépre, de valamilyen szinten rugalmas ez a keret, és nem probléma az, ha használt. Ezen az áron van olyan váz, ami megfelelne nekem? Végiggörgettem a Hardveraprót, de az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mit érdemes nézni, milyen tulajdonságokra figyeljek oda. Egyáltalán jól gondolom, hogy MILC kell nekem, és nem DSLR? Vagy érdemesebb lenne az utóbbit keresnem?

Köszi előre is!

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák