Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Értem! Nem-nem szó sincs vitaszítási szándékról. De fontos információ volt számomra, hogy tudom, hogy minden mai géppel lehet jó képet lőni...Tehát ha jól sejtem: váz, obi, körülmény és tőlem függ az elkészült kép minősége. Ez teljesen érthető...
És most bocsánat ha értetlen vagyok de érdekes az ellentmondás: Ha minden mai géppel lehet jó képet lőni, akkor elvileg egy Canon EOS 1200D egy komolyabb obival tudok olyan képet lőni mint egy O-M10-el mondjuk egy szintén hasonló tudású obival?..S még olcsóbban is jövök ki....Ha így van, akkor mi ösztönözzön arra hogy megérje az O-M10-hez nyúlni? Sajnos nagyon nem értek a fotózáshoz, így jogos hogy sötét szobában próbálom kíválasztani a megfelelő könyvet a polcról...
De ha azt mondjátok hogy igen 200e Ft-ért jelenleg a MILC és DSLR kategóriában ez tudja a legtöbbet, akkor nincs több kérdésem. Amúgy az én elvárásaimnak tudást és külsőt tekintve bőven profi... Képminőség terén ajánlottak ez 45 F/1.8 Obit, amivel azt mondják ellennék...Egyébként az utómunkáktól sem riadok vissza. Ha nem sikerült a fotó, nem gond... Tanulok és editálok.
Apropó: RAW-ban is jókat lő a O-M10?
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest