Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

Értem! Nem-nem szó sincs vitaszítási szándékról. De fontos információ volt számomra, hogy tudom, hogy minden mai géppel lehet jó képet lőni...Tehát ha jól sejtem: váz, obi, körülmény és tőlem függ az elkészült kép minősége. Ez teljesen érthető...

És most bocsánat ha értetlen vagyok de érdekes az ellentmondás: Ha minden mai géppel lehet jó képet lőni, akkor elvileg egy Canon EOS 1200D egy komolyabb obival tudok olyan képet lőni mint egy O-M10-el mondjuk egy szintén hasonló tudású obival?..S még olcsóbban is jövök ki....Ha így van, akkor mi ösztönözzön arra hogy megérje az O-M10-hez nyúlni? Sajnos nagyon nem értek a fotózáshoz, így jogos hogy sötét szobában próbálom kíválasztani a megfelelő könyvet a polcról...

De ha azt mondjátok hogy igen 200e Ft-ért jelenleg a MILC és DSLR kategóriában ez tudja a legtöbbet, akkor nincs több kérdésem. :) Amúgy az én elvárásaimnak tudást és külsőt tekintve bőven profi... Képminőség terén ajánlottak ez 45 F/1.8 Obit, amivel azt mondják ellennék...Egyébként az utómunkáktól sem riadok vissza. Ha nem sikerült a fotó, nem gond... Tanulok és editálok. :)

Apropó: RAW-ban is jókat lő a O-M10?

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák