Hirdetés
- RAM topik
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Igazad van, szerencsésebb lett volna másképp fogalmaznom (helyesen). Pl: simán csak "feltételezés". Mázli hogy a tápcsatlakozó csatlakoztatás jobban megy...
#15 Dragon3000
Mások jobban, egyértelműbben leírták amire utalni akartam. Én is arra gondoltam, hogy nem túl megnyugtató egy méregdrága eszközzel kapcsolatban egy nem egyértelmű fogalmazás.
Ebben a formában olyan mintha csak annyit lehet tudni: papíron jó, de tesztelve nem volt (ez meg részemről feltételezés)
-
bobalazs
nagyúr
tápcsaltakozó
a címben -
-=MrLF=-
senior tag
Gyors összefoglaló, ha másnak sincs fogalma arról, hogy mi változott
infographics about 12V-2x6 and 12VHPWR power connectors: [link]
-
ripla
addikt
"Úgy gondolja"
vs
"A 2000 dolláros árba már nem fért bele a tesztelés, de semmi gond, hiszen itt vagytok TI" -
stawros
tag
válasz
FragMaster #23 üzenetére
Sztem 1 visszajelző-led nem is lenne hülyeség.
Nos ha piros a jelzés, akkor rossz a csatlakozás, ha zöld akkor meg ok, lehetne ezt h...e biztosra készíteni, csak akarni kell. -
Robitrix
senior tag
Ja nem a tápcsatlakozó fog megolvadni, hanem a villanyvezeték a falban... a teljesítmény miatt...
-
ncc1701
veterán
A régin sem gondolták volna.
-
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
Gondolom 20 centet spóroltak vele.
Az új szabványban azért nem csak fizikailag változtattak, én bízok benne hogy ez most tényleg beválik. -
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Volt mindefle konteó, az is amit rtál.
Pl az MSI volt az első olvadós, utána meg az MSI vissza küldési aránya átlagos volt mégis. A szabvány túl szabad kezet biztosított minőségileg valószínűleg és szerintem a gyártóknak és zéró hibázási lehetőséget a fogyasztóknak.
Ehhez hozzájön még, valamint nem volt elég rugalmas. -
Dragon3000
nagyúr
Azért ehhez hozzátartozik az is, ha a 3000 esetében sikerült jó saját megoldást találni, akkor a belső tesztek alapján, hogy nem tűnt fel nekik, hogy a szabványosított megoldás szar lesz? Vagy csak a sorozatgyártás közben jöttek az olcsósított megoldások az adapterek esetében is, mivel a 4000-res széria esetében szinte minden megoldásnál kötelező volt az új csatlakozót használni, így mindenből sokkal több kellett a piacra...
-
Pikari
addikt
Immár harmadik éve próbálkoznak ránézésre 10a csatlakozókon keresztül 40-50-et felvenni a világ legnagyobb tech vállalatainak termékei, élükön az nvidiával. Egy követlezmények nélküli világ kapujához érkeztünk, ahol 100 egyetemet elhagyó mérnökből mind a 100 szellemi fogyatékos.
-
BusinessGuy
őstag
A régin is csak balfékek ocidióták és egyéb idiótáknak sikerült olvasztani, azt is csekély létszámmal amitől maximum a reddites csőcselék volt hangos...
-
Néztem azért elég jó lett az új csati. Itt van róla elemzés: [link] és tesztek, videók: [link]
igazából full terhelésen hűvösebb mint a hagyományos 8 pines és ha nincs jól beillesztve nem indul el a kártya. A kialakítása meg ahhoz képest hajlékony,szerintem ebből kifolyólag kevésbé sérülékeny. Meglátjuk majd de nekem egyelőre ez a változat már azt hozza, amit elvárnék. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi rakattunk össze egy gépet hivatalos jó nevű boltban (mert sürgős volt), erre megjött a gép benne a b. drága nVidia 4080-al amin a tápcsati ugyan nem égett meg, de a tápcsati az aljzatát konkrétan lehajlította a nyákról, mert túl feszes volt a tápkábel amit oda bekötöttek. Ment is vissza gariba...
Szóval azért vannak itt koncepcionális gondok, de reméljük a legjobbakat.
-
A tápcsaltakozó garantáltan nem fog semmilyen porblémát sem okozni.
-
tserrof77
őstag
Gondolni sok mindent lehet.
Aztán majd úgyis a gyakorlat hozza meg a végeredményt. Amíg nem csinálják 99%-os hülyebiztosra (100%-ra TUTI nem fog), addig a vérpistikék meg majd jönnek hőbörögni, hogy némá, mégis kióvatt... Aztán megint mehet a vita, hogy usererror vagy esetleg mééégis tervezési hiba.
Nem baj, hozunk popcorn-t, várjuk a fejleményeket
-
TomiLi
addikt
Teljes mértékben megnyugtatott a feltételes mód!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Erről a vállalat szóvivője egy dél-koreai rendezvényen beszélt, kiemelve azt, hogy változtattak magán a csatlakozón.
- RAM topik
- Honor Magic V2 - origami
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows XP
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- AKCIÓ! ASUS PRIME B550M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Zalman S5 RGB 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest