- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baggio04
aktív tag
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam már ajánlást tőletek ben nevis advanced-re, de arról lemaradtam, kevés helyen elérhető és többért mint szeretném.
Szóval R5 2600-hoz melyiket vegyem?
Arctic Freezer 34 - 7800Ft
Arctic Freezer 34 CO - 8500Ft[ Szerkesztve ]
Baggio
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Egy ryzen 2600-hoz szeretnék procihűtőt venni. Nzxt s340 házba lesz, G.Skill Aegis ramokkal. Az alaplap még kérdéses (ezek a kinézettek: msi mortar, bazooka plus, gigabyte aourus elite, aourus m).
Én saját magamtól egy Be Quiet! Pure Rock Slim-re gondoltam. Árban is így max 8-9k a határ, de ha olcsóbb az sem probléma
Tuningot nem tervezek jelenleg, esetleg a későbbiekben ha lesz valami combos kártyám (gtx 1660 lesz most).
Üdv.Baggio
-
Baggio04
aktív tag
Üdv.
Kicsit off, de a témába is vág, sajnos nem találtam a megfelelő topicot.
Van egy Tatsumi type i hűtőm, a ventije alapjáraton elkezdett hangoskodni, ezt milyenre érdemes lecserélni?Baggio
-
Baggio04
aktív tag
válasz MasterMark #73437 üzenetére
Ott barátságosabb értékeket mutat, de már nem emlékszem sajnos. És nincs is már nálam, hogy megnézzem.
Baggio
-
Baggio04
aktív tag
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat az offért, részben tartozik ide a kérdésem, fontos lenne ma választ kapnom rá, mert viszik tőlem holnap a procit és a hűtőt.
[link]
Köszönöm, ha szántok rá az időtőkből.
Üdv
RobiBaggio
-
Baggio04
aktív tag
Üdvözletem!
Adott egy i3 4170 és a gyári hűtője, üresjáratban van vele bajom, hangoskodik, nem nagyon de épp annyira, hogy zavar. Majdnem mondhatom, hogy kicsit búg. Játék közben megjön a hangja jobban is, de ugye akkor nem zavaró, mert a hangeffektek elnyomják.
Én gammaxx 200T és 300-at nézegettem eddig, de nem tudom beszerezni egyiket sem.
Ráakadtam erre: Scythe Tatsumi Type I CPU hűtő 6,6k.
Legfontosabb, hogy idle csöndben legyen, illetve az se probléma, ha játék közben sem hangoskodik.
Zalman Z11, Gigabyte GA-B85M-D3H, Corsair Vengeace lp 2x4gb.
Árban nem mennék 7k fölé, ha megoldható. Marad ez vagy esetleg más alternatíva (arctic pl.)
Kérdés még: érdemes külön venni pasztát vagy amit adnak a hűtővel az is megfelel?Baggio
-
Baggio04
aktív tag
üdv!
Phenom II 955 black edition gyári hűtője felszerelhető más foglalatokra? (vagy csak AM2+ és AM3)
Bocsánat az offért, nem tudtam hova írni ez ügybenBaggio
-
Baggio04
aktív tag
válasz Glaz-dozfhut #63484 üzenetére
Azt a Gelidet néztem én is ma a hírekben, hogy jó lenne. Az ára is szimpatikus.
Aidos, Zelos, gammax 300 amiket szimpatikusnak találtam árban. A gammax 200 lenne a legjobb, de ennél viszont már maxon lehet hangos lenne a venti.Baggio
-
Baggio04
aktív tag
Hali.
Egyik barátom vett egy masinát, benne a4-4000 procival. Hangosnak találja a gyári hűtést, mit ajánlanátok hozzá? Költséghatékonyság és a halkság a szempont.Baggio
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?