-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bero
aktív tag
Szerintetek ennél a billentyűzetnél a Polski / Magyar / Türk... típus mit jelent pontosabban?
[link]
Van rá esély, hogy rövid shift-es? Ha igen, akkor inkább egy kicsit még gyűjögetnék erre, ha nem akkor marad a Tesoro Durandal, ami brown-al szerelt. -
Bero
aktív tag
Sajnos itt vidéken egy kicsit nehézkes kipróbálni akár egy típust is, félek tőle látatlanban kell az információk alapján az elsőt kiválasztanom. Elsőnek a blue érdekelt volna (bár könnyen lehet páron kevésbé értékelte volna a hangot), de ahogy nézem sok esélyem nincs magyar kiosztásban erre, ezért gondolok a brown-ra, mint számomra megfelelőre.
-
Bero
aktív tag
válasz tDr1v3r #27657 üzenetére
Értem, köszönöm, akkor mindenképp a Cherry kapcsolókat nézem. Viszonylag utánajárva a tacktile miatt a blue/brown kapcsolókat ajánlják inkább, de kérdés: eddig nulla tapasztalattal mekkora különbséget érezhetek, ha napi szinten használnák red/black kapcsolókat gépelésre?
-
Bero
aktív tag
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzet vásárlása előtt állok, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Három feltétel szerint kerestem a megfelelőt:
1. Magyar feliratok (talán ez szűkíti le leginkább a kört)
2. Numpad-ot előszeretettel használom
3. Mivel főként gépelésre használnám, ezért brown vagy blue switchKeresgettem, és ahogy nézem a Tesoro két típusa közül kéne választanom:
[link]
[link]Kérdéseim:
- Mivel az excalibur formavilága egy kicsit befogadhatóbb számomra, barátkozok a Kaihl kapcsoló gondolatával. Ezzel kapcsolatban van esetleg tapasztalat? Mennyivel rosszabb/jobb mint a megfelelő színű Cherry társa?- Van más alternatíva ami felett elsiklottam?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!