-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz ElBartimaeus #30769 üzenetére
Ez a keycap felület engem is kicsit zavar a Tesoro Durandal G1NL-en. Főleg miután a sima, nem háttérvilágítással rendelkező modellnek (G1N) olyan frankó felülete van, hogy hihetetlen (bár gondolom azért a legtöbb nem átlátszó keycap ilyen).
Sajnos ezt az érzést meg kell szokni a háttérvilágítás miatt.
Biztosan vannak amúgy olyan keycap-set-ek amelyek nem ezzel a felülettel vannak legyártva, de ahhoz igencsak a zsebbe kell nyúlni, ha egy rész billentyűzetet le szeretne az ember cserélni...
Én inkább megszoktam.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ringman
nagyúr
válasz ElBartimaeus #30405 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ivana
Ármester
válasz ElBartimaeus #30400 üzenetére
Nem a világítástól kopik jobban, hanem az ABS-től, PBT világítós kupak meg ritka mint a fehér holló, pedig világítás bill árából azért rendeseket lehet venni.
A legdrágább itthon a model M-volt azt 9000-ért vettem, de van még két teljes PBT apple billem, meg egy tenkeyless apple. -
nyunyu
félisten
válasz ElBartimaeus #30300 üzenetére
Különböző kupak profilok egymás mellett:
F2: MXB2/3 ultralapos kupakja
F3: Cherry profil
F4: OEM profilHa pesti vagy, akkor nálam max a szénnépimpelt MXB2-őt tudod kipróbálni, bár a Gateron Brown alkatrészekkel tuningolt kapcsolóim már csak nyomokban emlékeztetnek a billzet eredeti MX Brownjaira.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz ElBartimaeus #30297 üzenetére
ISO német: (LXBDE-2)
ANSI US: (LXBEU-2)Enter formája, bal Shift hossza, van/nincs +1 gomb a Shiftnél, meg hol a másik gomb az Enter körül.
De, ez az alacsony kupakos billzet.
Én jobban szeretem eggyel magasabb kupakokkal, de egy extra kupakszettel könnyen meg lehet duplázni a billzet árát.
(Eddig mennyit vertem el kupakokra? ~150$? )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz ElBartimaeus #30288 üzenetére
Szeretnék venni egy minél olcsóbb cherry mx brown-al felszerelt mechanikus billentyűzetet.
Cherry G80-3850LXBDE-2
(Feltéve, ha ragaszkodsz az ISO kiosztáshoz, ha nem, akkor LXBEU-2 végű kell neked.)Amazonról házhozszállítva 75€, plusz 8.5€ az opcionális csuklótámasza.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Domonkos
Ármester
válasz ElBartimaeus #30288 üzenetére
Ha nagyon low budget kell megoldani, de nem szeretnel sok kompromisszumot kotni, akkor ajanlom hogy nezegesd a hasznaltpiacot! Viszonylag gyakran - ha elegge gyors vagy - ki lehet fogni egy-egy olyan darabot ami remek allapotban, sok ezrekkel olcsobb, mint ujonnan. Ezek a billentyuzetek evtizedes elettartalmuak, egy-ket ev hasznalat nem igazan szokott normal hasznalat mellett gondot okozni nekik.
Das keyboard Model S, egyeb roccatek jo vetel tud lenni olcsoba.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
haxiboy
veterán
válasz ElBartimaeus #24438 üzenetére
Szia. Én a MediaMartkot szoktam ajánlani, a többiek a Pixelre esküsznek.
Nálam majd vizsgaidőszak után Dunaújvárosban egy K70 RGB-t illetve jónéhány gateron switchet ki tudsz próbálni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...