-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Programozóként én is vakon gépelek, de ettől függetlenül este nagyon kellemes tud lenni egy laza megvilágítás. Nagygépemen még nincs, oda épp most nézek, de a macbookon nagyon szeretem.
Az RGB pedig ízlés kérdése, én lennék az a gyökér aki kifizet érte plussz X összeget. Szeretem ha összhangban vannak a színek a cuccaim között.[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz FireKeeper #30368 üzenetére
Minden RGB-s billentyűzet promó képén egyszerre pompázik az atyaúristen is. Használat során természetesen én sem bírnám ki.
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Egy ideje már szemezgetek a Corsair K70 szériával, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb vétel.
Az addig tiszta, hogy a K70 "javított" változata a K70 LUX. A K70 Rapidfire és Vengeance mivel másabbak? A Rapidfireről azt tudom, hogy 1.2mm amíg regisztrálja a leütést, de ugyanúgy a LUX fejlesztéseit is tartalmazza?
-
Zedz
addikt
K70 RGB Luxból többfajta kapcsolós is létezik? Mert ember legyen a talpán akinek ez egyértelmű: Corsair K70 LUX RGB Mechanical Gaming Cherry MX RGB Red EU billentyűzet.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Sosem volt még mecha billentyűzetem, de elgondolkodtam a napokban, hogy ideje lenne beszerezni egyet amely jó játékra és sok-sok programozásra egyaránt.
Mindenhol a Cherry kapcsolókat istenítik, így ilyen billentyűzeteket nézem ki, viszont nem tudom melyik kapcsoló lehet a legmegfelelőbb. Ha a kék a gépelésre, a fekete a játékra van, és ezek között a piros és a barna az átmenet, akkor gondolom nekem a barna lenne a legideálisabb? Vagyis mi a különbség a kettő között?
Más: első kiszemeltem egy Corsair K70, amiből láttam 2 változat van; egy sima és egy rgb változat. Utóbbiért csak azért kérnek egy 10 ezres felárat, mert a világ minden színében képes pompázni, vagy mondjuk újabb széria és a motorháztető alatt is változtak dolgok?
-
Zedz
addikt
Köszi a választ.
Másik lehetséges versenyző még ez lenne, barna mx kapcsolóval. Esetleg erről vélemény?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Ismerősöm egy ilyet szeretne vásárolni. Tudnátok róla valamilyen véleményt mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ASUS notebook topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...