- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #52098 üzenetére
Na végül csak megvettem a G910-est
Egyelőre ismerkedünk, viszont lenne máris kérdésem. Logitech Gaming software 8.82.151-et szedtem le. Oldalt a G billentyűket akarnám beállítani. Semmi extra, csak egy másik normál billentyűt rendelnék rájuk, tehát pl a G1 lenne az "ő".
Hozzá is rendelem, viszont ha lenyomom, egy minimális késleltetéssel adja le a parancsot. Lehet ez ellen tenni valamit?
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Igen, erre számítottam, hogy újonnan nem sok marad
Ugye ahogy írtam is, nem égető szükséglet a csere, viszont így is sokat segítettél, így már tudom, hogy a 710-est hiába próbálom ki, a 910-es nem olyan kapcsolóval van szerelve. Illetve tudom milyen keycappel, meg kapcsolóval kompatibilisek. (vagyis inkább nem kompatibilisek)Kérdés, hogy használati értelemben sem jók a Romer-G kapcsolók, vagy inkább csak az elromlás, és a drága pótalkatrész miatt "kerülendő"?
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy Corsair Raptor K30-as billentyűm van, és gondolkodok a mechanikusra váltáson. Igazából meg vagyok vele elégedve, de meg van már egy ideje, és viszket a tenyerem
Öcsémnek vettünk most egy Logitech G710-et, ezt mindenképp kipróbálnám, hogy milyen.(A valódi ok, hogy öcsémnek most jobb van mint nekem, és ezt ugye nem hagyhatom... )Kérdés: A Logitech G910-ben is olyan kapcsolók vannak, mint a 710-ben?
Jó áron tudnék egyet szerezni, ahogy visszaolvastam nincs komolyabb gond vele, jó kis bill csak újonnan eléggé túlárazott.
Első körben erre lennék kíváncsi, de ajánlhattok mást is, viszont fontos lenne, hogy bal oldalt legyenek plusz programozható billentyűk, ehhez ragaszkodnék.
Csak, hogy meglegyennek a válaszok
1.Mekkora összeget szánsz rá?
20k körül +- 5e
2.Használt szóba jöhet?
Igen, sőt!
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Corsair K30 - mechanikusra váltanék, egyébként elégedett vagyok vele
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Játék, PH fórum
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus
6.Van konkrét modell ami tetszik?
G910
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyar, vagy azzal megegyező, tehát pl német is lehet. Legyen nagy enter, és az Í rendes helyen legyen.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Kell numpad, illetve bal oldalt programozható billentyűk.
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Nem szükséges RGB, de nem baj ha 1-2 színben tud világítani. Vezetéknélküli nem kell.
-
Pete55555
addikt
Nos, megvettem végül a Corsair Raptor K30-at.
Egyelőre szokni kell, de úgy érzem menni fog a dolog. Kicsit érdekes, hogy az elülső éle fentebb van, mint ahogy a többi billen, vagy ahogy én megszoktam, de ahogy most pötyögök, már kezdem érezni, hogy nem lőttem mellé ezzel a billel. A Régi Genius-al már többször melléütöttem volna, ezzel 1x sikerült
Használtan sikerült beszerezni egyébként HA-ról. 9e volt postával együtt, pár hónapos, még a Corsair feliraton a fólia is rajta van
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Corsair Raptor K30 mennyire ajánlott?
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Újra bill vételén töröm a fejem. Visszaolvastam, de A4TECH Bloody B318 - erről nem sok infót találtam. Van már esetleg olyan, aki vett ilyet, tapasztalatok?
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Genius KB-G255-ös billemet szeretném lecserélni. Kb 1,5 éve van meg, igazából nincs vele konkrét bajom, de valami megmagyarázhatatlan ok miatt nem az igazi, nem kényelmes.
A dologhoz tartozik, hogy van egy Thinkpad T40-em, és nagyon bejön a billentyűzete.
Megnéztem az ajánlott billek listáját, és rátaláltam a Cougar 200k-ra, amiben tetszik az ollós mechanizus, és hogy rövid útja van, illetve az anti ghosting. A világítás nem lényeg, de pozitív hogy van benne, és elég jól testre szabható.
A másik jelöltem lenne Ő. Mivel a Thinkpad billentyűi bejönnek, így ebből következik, hogy ezzel is ellennék, kérdés, hogy anti ghostinggal mennyire rendelkezik, játékra érdemes-e ilyen billt venni? QWX és WXE gombokat szoktam együtt nyomogatni, fő felhasználás WOW.
Szerintetek a kettő közül ?
-
Pete55555
addikt
Még jó mivel ezzel foglalkozik És akkor már ért is hozzá? A legnagyobb bullshit amit mostanában olvastam Az ilyen eladók általában alig értenek hozzá, mindegy lenne egy ruhabolti eladót raknának oda.
Az, hogy a haverodnak kényelmetlen, nem jelenti azt, hogy másnak is az, nem mindenkinek ugyanolyan/ugyanakkora a keze, sőt, nem mindenki ugyanúgy gépel.
"Ami gagyinak néz ki az az is." Kezdjük ott, hogy az, hogy gagyinak néz-e ki erősen szubjektív, itt meg az egész érv értelmét veszti. Szerinted gagyi, szerintem meg nem. Szerintem a 265 a gagyi...Kényelmetlenség miatt biztos nem, mert nekem kényelmes. Magamnak vettem, nem a haverod fogja használni, és nem is a boltos.
Én mondjuk sokmindent vennék, de mercit biztos nem.
-
Pete55555
addikt
Nem, nem tükrözi. Az, hogy a 265 szép nagy, meg világít a csuklótámasz is, nem jelenti azt, hogy jobb.
Voltam a MM-ben, próbáltam mindkettőt.
"Az eladó is ezt mondta, meg haver is" - Ja, akkor az biztosan úgy van...
Meg az olcsó nyilván szar is - NEM
"gagyibban néz ki" No commentEz 6k volt. 6k-ért kapok világító billentyűzetet, normális, teljesen korrekt nyomáspontú, és nem zajos billentyűket, plusz 8 db cserélhető billentyűt, és anti-ghosting funkciót, amit most teszteltem le, és jelentem elég faszán működik.
Ennyiért ez teljesen korrekt. Biztos nincs olyan jó, mint a 20 ezres, de nem is azzal kellene összehasonlítani.
És nem is ezen fog múlni, hogy egy játékban kikapok egy ellenféltől, vagy sem, mert ez már csak nem egy 1000 Ft-os bill.(#17213) Pityu. Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Na, megvettem végül a Genius KB-G255-ös billt.
Egyelőre sokat még nem gépeltem rajta, ez az első komolyabb szöveg, de jónak tűnik, kellemesek a betűk, jó a nyomáspontjuk, és nem túl nehéz lenyomni őket, sőt. Egy régi Logitech vezetéknélkülit váltott le, annak már volt hangja rendesen, ez ahhoz képest hangtalan.
A világítással is meg vagyok elégedve, úgyhogy egyelőre csak pozitívat tudok mondani róla....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Továbbra is gondolkodom az A4tech KD-800 és a Genius G255 között.
A Genius sajnos nincs raktáron, így nem tudom rá érvényesíteni az 5%-os kuponomat.
Viszont az A4 techtől meg azért félek, mert laposak a billentyűi, és nem tudom nem-e csúszna le róla az ujjam játék közben.
Valakinek van ilyennel tapasztalata ?...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz Sirandrish #16959 üzenetére
Francnak írják rá, akkor, hogy kék led megvilágítás... BTW nem kell gémer, azt csak poénból írtam, lényeg, hogy bírja pár évig. Annyira nem ütöm-verem azért a perifériákat.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Gondolkodom valamilyen világítós "gémer" (phujjjjj) billentyűzet vételén.
Sokat annyira nem szánnék rá, egy Logitech nagyon alap vezeték nélkülit váltana.
Érdekelne, ezekről mi a vélemény:
Genius
Hama
A4tech
Őszintén szólva nekem az A4Tech jön be ezek közül, de meghallgatom a véleményeket. Köszi...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest