- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz micafighter #99665 üzenetére
Ma délután személyesen tudtunk találkozni Micafighterrel és átvettem az eddig legyártott két kupakszettet. Mindkettő nagy layout.
1. Beige (L9)/Gray - Black, black, grey színösszeállítás
2. Beige/Beige (L9) - Black, black, black színösszeállításCsak az elsőre volt annyi időm, hogy szétszedtem és sorbarendeztem őket sorhelyesen, a layout szerinti elrendezésben. Könnyebbnek hittem, csomó időt eltököltem, mire főleg a kis bizb@sz 1U módosítókat tényleg sorhelyesen sikerült összeválogatni
A korábban jelzett eltérésekből, mint majd a képeken lehet látni:
- F12 színhelyes
- megvan mindegyik space
- a plusz kupakok (cherry feliratos ANSI enter, valamint R1-es "Ű")- én találtam egy plusz darab R4-es 1U méretű SHIFTet. Két darab volt belőle, egyiken csak szimbólum, másikon csak felirat. A layout szerint csak egynek kellene lennie ahogy nézem, bár azon az egyen szimbólum és felirat is fel van tüntetve. (layoutról készített képen zöld színnel jelöltem)
- az M1-ből 1 db. van kettő helyett.
Ami eltéréseket én ezeken kívül eddig észleltem:
- CTRL billentyűkön, ami szélesebb, mint 1U, a felirat teljesen ki van írva: Control
- hiányzik a négy darab üres/blank 1U méretű R1-es kupak, amik a layout linkjében benne vannak. Nem tudom ezek végül részét képezték-e a szettnek, vagy sem (ezeket piros színnel jelöltem a layoutról készített képen)
Nézzétek át a képeket, lehet ti találtok még valamit, eléggé fáradt vagyok, próbáltam összeszedni amiket észrevettem, nem tudom kihagytam-e valamit.
A második szettre egyáltalán nem volt időm, csak kiborítottam és készítettem róla ömlesztve egy képet. Majd a hét hátralévő részében valamikor azt is rendezem, valamint remélem hétvége körül lesz arra is időm, hogy rárakjam a Q10-re vagy V6 Max-ra és úgy is készítsek képet, ha lesz rá igény.
Eddig azt gondolom, hogy jó döntés volt beszállni ebbe a rendelésbe, a kupakok falvastagsága és a feliratok minősége, valamint a tapintása is jónak tűnik. A kupak felülete nem olyan érdes, mint a Keychron bluish white kupaké, amiről korábbi hozzászólásomban raktam be képet mikor ráraktam a Q10-re. Attól nekem most simábbnak tűnik, de nem annyira, mint a másik Keychroné, amiről még korábban raktam be képet, mikor összeraktam a Q10-et.
Ha lesz "hiánypótlás" a gyártótól, akkor a négy blank kupak biztos jól jönne (ha valóban le volt egyeztetve és része kellene legyen a legyártott szetteknek) meg akár az M1-es is.
És akkor az ígért képek (linkként)
Nagy layoutról kép
Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 1
Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 2
Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 3
Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 4
Beige/Beige (L9) - Black, black, black 1 (zacskóban, ahogy érkeztek, Micafighter által felcímkézve)
Beige/Beige (L9) - Black, black, black 2 (ömlesztve)
Falvastagság 1 (egyik space)
Falvastagság 2 (00 kupakról)Ha van esetleg igény egyéb kép készítésére amíg mindenki meg nem kapja a sajátjait, szívesen állok rendelkezésre, lehetőségeim és képességeim szerint szívesen készítek.
Részemről itt is köszönöm még 1* a lehetőséget, a szervezést, lebonyolítást!
Az ajánlatom továbbra is áll, szükség szerint átmegyek és segítek a készletek átnézésében! Ez valóban sokkal több idő, mint én is gondoltam eddig!
Válaszként írom, hogy valamennyire nyomonkövethető legyen, ill. megkapja a hashtaget.
#XMI_csoportos_1
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest