Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz micafighter #99665 üzenetére

Ma délután személyesen tudtunk találkozni Micafighterrel és átvettem az eddig legyártott két kupakszettet. Mindkettő nagy layout.

1. Beige (L9)/Gray - Black, black, grey színösszeállítás
    2. Beige/Beige (L9) - Black, black, black színösszeállítás

Csak az elsőre volt annyi időm, hogy szétszedtem és sorbarendeztem őket sorhelyesen, a layout szerinti elrendezésben. Könnyebbnek hittem, csomó időt eltököltem, mire főleg a kis bizb@sz 1U módosítókat tényleg sorhelyesen sikerült összeválogatni :DDD

A korábban jelzett eltérésekből, mint majd a képeken lehet látni:
    - F12 színhelyes
    - megvan mindegyik space
    - a plusz kupakok (cherry feliratos ANSI enter, valamint R1-es "Ű")

- én találtam egy plusz darab R4-es 1U méretű SHIFTet. Két darab volt belőle, egyiken csak szimbólum, másikon csak felirat. A layout szerint csak egynek kellene lennie ahogy nézem, bár azon az egyen szimbólum és felirat is fel van tüntetve. (layoutról készített képen zöld színnel jelöltem)

- az M1-ből 1 db. van kettő helyett.

Ami eltéréseket én ezeken kívül eddig észleltem:
    - CTRL billentyűkön, ami szélesebb, mint 1U, a felirat teljesen ki van írva: Control
    - hiányzik a négy darab üres/blank 1U méretű R1-es kupak, amik a layout linkjében benne vannak. Nem tudom ezek végül részét képezték-e a szettnek, vagy sem (ezeket piros színnel jelöltem a layoutról készített képen)

Nézzétek át a képeket, lehet ti találtok még valamit, eléggé fáradt vagyok, próbáltam összeszedni amiket észrevettem, nem tudom kihagytam-e valamit.

A második szettre egyáltalán nem volt időm, csak kiborítottam és készítettem róla ömlesztve egy képet. Majd a hét hátralévő részében valamikor azt is rendezem, valamint remélem hétvége körül lesz arra is időm, hogy rárakjam a Q10-re vagy V6 Max-ra és úgy is készítsek képet, ha lesz rá igény.

Eddig azt gondolom, hogy jó döntés volt beszállni ebbe a rendelésbe, a kupakok falvastagsága és a feliratok minősége, valamint a tapintása is jónak tűnik. A kupak felülete nem olyan érdes, mint a Keychron bluish white kupaké, amiről korábbi hozzászólásomban raktam be képet mikor ráraktam a Q10-re. Attól nekem most simábbnak tűnik, de nem annyira, mint a másik Keychroné, amiről még korábban raktam be képet, mikor összeraktam a Q10-et.

Ha lesz "hiánypótlás" a gyártótól, akkor a négy blank kupak biztos jól jönne (ha valóban le volt egyeztetve és része kellene legyen a legyártott szetteknek) meg akár az M1-es is.

És akkor az ígért képek (linkként)
    Nagy layoutról kép
    Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 1
    Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 2
    Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 3
    Beige (L9)/Gray - Black, black, grey 4
    Beige/Beige (L9) - Black, black, black 1 (zacskóban, ahogy érkeztek, Micafighter által felcímkézve)
    Beige/Beige (L9) - Black, black, black 2 (ömlesztve)
    Falvastagság 1 (egyik space)
    Falvastagság 2 (00 kupakról)

Ha van esetleg igény egyéb kép készítésére amíg mindenki meg nem kapja a sajátjait, szívesen állok rendelkezésre, lehetőségeim és képességeim szerint :D szívesen készítek.

Részemről itt is köszönöm még 1* a lehetőséget, a szervezést, lebonyolítást! :C :R

Az ajánlatom továbbra is áll, szükség szerint átmegyek és segítek a készletek átnézésében! Ez valóban sokkal több idő, mint én is gondoltam eddig! :K

Válaszként írom, hogy valamennyire nyomonkövethető legyen, ill. megkapja a hashtaget.

#XMI_csoportos_1

Új hozzászólás Aktív témák