- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
elite.cs11 #74354 üzenetére
A Cherry a hagyományos nylon feketeházas kapcsolói két dologban nagyon jók: mély tónusú hang és mindenki az ő specifikációjukat követi méretezés terén, ami akkor jön jól, ha számítanak a tizedmilliméterek.
Jelen esetben egy plateless billentyűzetről van szó, ahol 5 láb ide, 5 láb oda, számítanak a tizedmilliméterek, mert ha nem tökéletes az illeszkedés, akkor el tudnak csavarodni a kapcsolók forrasztáskor, és nem állnak majd a billentyűk egyenesen a sorokban hosszas igazgatás nélkül. Rosszabb esetben a nyákban sem maradnak meg, amikor fejjel lefelé fordítod forrasztáshoz. Nem megugorhatatlan, forrasztottam már korábban half plate-tel billentyűzetet, ahol igazgatni kellett, de egyszerűbb, ha nem kell, olyan volt, mintha lenne plate.
Emellett annak a billentyűzetnek a Cherryk hangja nagyon jól áll, ezért döntöttem úgy, hogy hosszú idő után esélyt adok a nekik. Tudtam, hogy reszelni fog, amíg be nem kopik és meg nem tudom kenni, de kicsit jobbra számítottam (a gyári rugókat kicseréltem, azokkal még rosszabb volt), bár lehet, hogy azért érzem így, mert elmúlt két évben használt, nagyon simán járó JWK, Durock, Gateron X és Milky Pro kapcsolók elkényeztették az ujjaimat. Jobb lesz ez idővel, 5-6 hét múlva szétszedés, kenés és végleges megépítés jön majd.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Path of Exile 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövedelem
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest