- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoro12
tag
Sziasztok. Hátha tudtok ajánlani valami jó billentyűzetet. 2 hónapig ASUS Strix Tactic Pro-t használtam, aztán önállósította magát, kiakadt és össze-vissza irkált mindenfélét tőlem függetlenül. Most cerberus kistestvére van ideiglenesen nálam.
Úgy láttam, hogy nem igazán van választék minden funkcióra, amilyet szeretnék.
Kb. 40K lenne a határ. És hogy mi lenne jó, ha tudná?ő szempontok. Magyar kiosztás. Főleg játékra. Dedikált média gombok. Ne legyen slim. A mechanikus érzés egész jó volt piros kapcsolókkal, a többi szint nem tudom, milyenek lehetnek. Logitech kiesik, mert nem foglalkoznak komolyabb billentyűzeteknél a magyar nyelvünkkel , de ez általánosan igaz. Hama uRage M3chanical elvi szempontból megfelelne, de félek, hogy gyenge a minősége. Az asust persze megvettem, bízva hogy tudnak valamit, de csalódás volt az élethossza. Már arról lemondtam, hogy fehér legyen, világítson a fekete gomb, ha már sajnos áttértek erre a színre. A média gombnál is csak a hangerőt használnám, de ebből a fajtából sincs valami sok. Jó lenne, ha a gombok nem csak kiállnának, hanem keretben lennének. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- E-book olvasók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest