Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Brett001 #31618 üzenetére
Én pl csak ezért rendeltem kínából egy ilyet:
4 swich ugye, a népszerűek. A kéket elvetettem, a hangja túl erős egy csendes szobában. Márpedig otthonra fog kelleni. A fekete érezhetően nehezebben nyomható. Maradt a barna-piros páros. A barna egy kicsivel nehezebb szintén, de már elfogadható. A pirosnál is megérezhető/látható, mikor kapcsol, nem feltétlenül kell tövig lenyomni. De lehet, mégis veszek én is gyűrűt erre is.Viszont, kínai gyártók valami miatt a kék kapcsolót erőltetik. Már bőven 50 dolcsi alatt (43) kapható mecha kék kapcsolós!
Ez pl:
egérrel együtt $46.99 (jó, az egér kuka, de akkor is)
Ez meg már éppen 40 felett egy kicsivel:
[link] $40.69
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest