Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qisqaqas

    senior tag

    válasz Xalderon #21601 üzenetére

    Brown vs Red kozott annyira nincsen nagy kulonbseg. Barna kapcsolo bumpja alig erezheto ha az ember belemaszik a kepernyobe. Rednel tenyleg nincs semmilyen visszajelzes hogy le lett-e nyomva, illetve nagyon konnyen lenyomodik a gomb.

    Igazabol izles kerdese a dolog. Az hogy jatekra melyik alkalmas, azt hulyeseg fejtegetni. Aki hozza van szokva az blue kapcsoloval is nyer CSben van SCben. Nem ezen mulik. (Ja meg ugyes is)

    Nyomkodni kell a gombokat es akkor talan(!) el tudod donteni melyik a jo neked. A tenyleges velemenyt alkotni honapok is kellhetnek, hogy az elso benyomasok megszunjenek es tenyleg erezd azt hogy amikor lenyomsz valamit akkor az jo e neked vagy sem. Ezert erdemes kiprobalni mindenfele kapcsolot. Hasznaltam mar Kailh Red-et, Cherry MX Brown-t es Clear-t, illetve Gateronból Blue, Black, Brown fajtákat. Meg ugye megmoddoltam egy combosabb rugoval a keket. :)

    A felregepeles az egyen kepessegein is mulik meg mennyire van hozzaszokva a kapcsolofajtakhoz. En siman ajanlanam neked barmelyiket, de ez tenylegesen izles kerdese. Ez olyan mint amikor hatulgombolos korunkban joanyank elmegy ruhat venni a szeretett kolkenek, de amikor felprobalod kenyelmetlen. Meg a szine se tetszik. :D Nincs ebben olyan egyszeru megoldas mint amikor pl porszivot veszel, kiprobalod sziv-e: ha igen hazaviszed>boldogsag. Ne legyel turelmetlen, a sajat erdekedben. :)

    CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Új hozzászólás Aktív témák