Hirdetés
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Mivel most nem veszek semmit, ezért most csak 2 szett switch érkezett, hmx cloud az egyik és gateron ef curry a másik.
A hmx cloudot a raw zero helyére terveztem berakni, ami a 45g-os geon rúgó ellenéri sem tetszik. Nos a hmx hangban egy az egyben hozza a raw zerot, wobble is tk zero, legalábbis én nem tapasztaltam, talán fel-le tengelyen egy nagyon pici, ha erőszakos vagyok. Szóval nekem nagyon tetszik. out-of-box, de majd még tesztelem hosszú távon.
A gateron már más tészta, szerintem ezt gyárilag belefolytották valami olajba, annyira meg van kenve, hogy először azt hittem halkított kapcsolót vettem, fel kellett mennem a honlapra csekkolni, hogy mi van. Gépelni nem borzalmas rajta, de kicsit nyunyogós, mintha szilikonpados lenne, szóval szétkaptam párat, a stemet körbetöröltem picit, megkapta a morandiban lévő geon rúgókat, így már van valami karaktere neki, thocky buildbe szerintem jó lesz, de most szedhetem szét mindet egyesével és törölhetem le őket. A morandi meg mehet végre a kukába, próbáltam megszeretni, de ez egy hulladék, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest