Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

veterán

Mivel most nem veszek semmit, ezért most csak 2 szett switch érkezett, hmx cloud az egyik és gateron ef curry a másik.

A hmx cloudot a raw zero helyére terveztem berakni, ami a 45g-os geon rúgó ellenéri sem tetszik. Nos a hmx hangban egy az egyben hozza a raw zerot, wobble is tk zero, legalábbis én nem tapasztaltam, talán fel-le tengelyen egy nagyon pici, ha erőszakos vagyok. Szóval nekem nagyon tetszik. out-of-box, de majd még tesztelem hosszú távon.

A gateron már más tészta, szerintem ezt gyárilag belefolytották valami olajba, annyira meg van kenve, hogy először azt hittem halkított kapcsolót vettem, fel kellett mennem a honlapra csekkolni, hogy mi van. Gépelni nem borzalmas rajta, de kicsit nyunyogós, mintha szilikonpados lenne, szóval szétkaptam párat, a stemet körbetöröltem picit, megkapta a morandiban lévő geon rúgókat, így már van valami karaktere neki, thocky buildbe szerintem jó lesz, de most szedhetem szét mindet egyesével és törölhetem le őket. A morandi meg mehet végre a kukába, próbáltam megszeretni, de ez egy hulladék, sorry.

Új hozzászólás Aktív témák