Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Szösszenet:

Mai napon egy computeres teljes átvizsgálást kértem a kocsimról.
    1, szervizt felhívom és kérdezem.
    Mikor,mennyi idő,mennyibe kerül?
    Akár most,Kb fél óra,kb 4000ft
    2, szerviz ill 3 nem vette fel.

1 odamegyek az adott időre kb előtte még 5 percel fő a jó bemutatkozás nehogy már megszoljanak.Udavirasan be a szervizszolgálathoz majd ott két ur társalgott.Gondoltam megvárom őket és majd szolnak.Kb ugy 4-5 perc várakozás után kb tőllük 3méterre odaszolnak.
    -Mit parancsol?
    -jőttem a megbeszélt időpontra és ez+ezt szeretném megcsináltatni.
    -Oké pill szol a szerelő srácnak addig is kérem türelmesen várjon és 5750ft+Áfa lesz az ára.
    -Kicsit huztam a számat de gondoltam biztosan egységáras az egész tehát mindegy alapon vártam.

Erre a manusz nekiáll a kollégájával cseverészni a krumpli ültetés modjairól ill hány szem vetőkruplit tegyen egy bokorba.Gondoltam ez fontosabb mint az én autóm.
    Láttam a manusz nem telefonált nem nyomott gombot stb....Igy a szerelő csak akkor jőn az autómért ha ő lemegy és szol neki.
    Na ugy 5-6 perc után amikor már én is tudtam mindent a krumpliültetés összes modjáról megelégeltem és leléptem köszönés nélkül.
    Majd a manusz ugy 10perc után rámcsőrőg,hogy itt a srác és vinné be az autómat merre vagyok.
    -Mire én hát elmentem vetőkrumplit venni ne haragudjon most nem érek rá.

Végül is 2 .szerviz felvette és ott 3200ft-ért megcsinálták 6perc-47mp alatt.

:))

Aktív témák