Hirdetés
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TrollBalint
addikt
válasz negyedes #215069 üzenetére
Ha jól tudom a Polestar az amerikában készül, de csak S/V60 van belőle.
Wikipédia szerint ez van:
"Több kezdeményezés után végül 2009. október 26-án bejelentették, hogy a kínai Zhejiang Geely Holding Group lesz a vállalat következő tulajdonosa. Az üzlet 2010. augusztus 2-án zárult le, 1,3 milliárd dollár értékében. A Volvo azóta több új típust is kiadott."Én úgy tudom, hogy ezek után még egy darabig erős volt a Ford hatás, de hogy pontosan mikortól lettek új motorok, azt nem tudom Olyasmi rémlik, hogy a Thor kalapácsos lámpás Volvokig volt Ford hatás, onnantól kezdve viszont kínai.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
molnarpeter
nagyúr
-
-
imyourfriend
őstag
válasz negyedes #213564 üzenetére
Néha jár az ember Romániában, mondhatjuk Erdély, ott azért még vannak jó szakik, szerelők itthon sajnos már vadászni kell olyat aki egyáltalán nekiáll szerelni a bódét.. az árakról nem beszélve szakszerviz el van szállva, Smartlinket csináltattam Nagybányán egy illetővel (Raul Gherasim), itthon 40ezer lett volna az illető meg 50€-ért küldött minden kódot, szuperül működik.
-
nagyúr
válasz negyedes #213026 üzenetére
Szigorúan felhasználói szemmel: szerintem csomagtartó elegendő kompakt méret. Egy 5 tagú család heti bevásárlása szépen befér.
Kis utakra 5 személynél azért necces, de ez is ember-méret függő.
Pl. ha nagyfiam vezet, akkor én már nem férek be mögé (ő 196cm, én csak 180)
Nálunk még nincs tapasztalat a fenntarthatóságával kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisza25
félisten
válasz negyedes #213026 üzenetére
A motorja faék a direkt befecsis modern társaihoz képest. Ez ugye még szívócső befecskendezéses turbómotor. Cserébe viszont többet fogyaszt, mint a direkt befecskendezéses motorok.
A 105, vagy 120 lovas még nem multiair.
Az hogy a mérete elég-e, azt neked kell látnod, odamész beleülsz, megnézed mekkora csomagtartó és eldöntöd hogy neked az elég, vagy nem. Valakinek egy mito csomagtartója is elég, valaki meg egy kombit is tetőcsomagtartóval használ, meg utánfutóval[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
thefreeman
aktív tag
válasz negyedes #212576 üzenetére
Szia.
Hát ezek közül talán még a Megan lenne a legjobb választás. Romániában az 1.5 dci-t legalább ismerik. Sajnos ott a japán koreai autóknak nincs túl nagy népszerűsége, ennek ellenére mondanám, hogy nézz szét milyen autók vannak szívó motorral. A VW 1.6-al való szívás nekem sem ismeretlen, de például a Mazda 1.6-al semmi problémám nem volt 100ezer km alatt. Hyundai i30-t, Kia Ceed-t néznek sima 1.4-1.6 szívó motorral esetleg. Mazdát is lehet de a rozsdával nagyon kell vigyázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest