Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunnam
tag
Sziasztok!
Mennyire lenne rossz választás évi kevesebb mint 10e km-re egy Opel Insignia Grand Sport 1.5 Innovation benzines, automata váltós változat? 2017-es kiadás, kevesebb mint 100e km-el. Ezekben mennyire megbízható a motor és a váltó?
-
Sunnam
tag
Több hybrid-et is ajánlottatok mostanában, de senki nem hozta szóba pl a Hyundai Ioniq-ot. Van valami oka? Csak kíváncsi vagyok, semmi ítélet.
-
Sunnam
tag
Sziasztok! Még mielőtt egy nekem drága hibába futnék bele a véleményeteket kérném. Kinéztem egy 2017-es hibrid Toyota Auris-t (nem kombi). Főbb szempontok a választásnál az alábbiak voltak fontossági sorrendben: fogyasztás, megbízhatóság, kinézet, kevés km. Viszont nem tudom, hogy egy ilyen hibrid technikának mennyire árt ha csillaggarázsban fog lakni. Lesz gondom emiatt az akkukkal? Esetleg van alternatíva másik autó gyártótól amit nem találtam meg?
-
Sunnam
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Ismerősöm el szeretné adni a 2010-es 69LE-s VW Polo-át (1.9millióért). Ér ennyit ez az alap felszereltségű 50e kilométert futott verzió (trendline)? Annyi, hogy biztosan tudom az előtörténetét a kocsinak (megkímélt, garázsban tartott, első tulaj, nem volt még törve, női tulaj).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest