-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
LuckyL #179958 üzenetére
Amúgy ha nagyon muszáj lenne választanom, hogy egy 20 éves dízel Passat kipufogófüstjét szívom, vagy egy vadi új dízelét, bizony én a Passatot választanám. Annak a nagy dög koromszemcséit legalább kiszűri nagyjából az orrom.
A modern dízel elektro-mikroszkóppal látható, többszörösen összetett felületű részecskéi egyenesen a véráramba mennek. Olvass utána. Sok esetben egy modern dízel szennyezőbb, mint egy régi. A dízel semmilyen formában nem való városokba az én véleményem szerint, de ha választani kellene, akkor inkább a régit szívnám.
-
törölt tag
válasz
LuckyL #179958 üzenetére
"Kb oylan a hideg időszakban kimenni az utcára mintha folyamatosan dohányoznál."
Vegyen fel maszkot ilyenkor az, akinek fontos az egészsége.
Realisztikusabb elvárás, mint az, hogy a kevésbé tehetősek ne autózzanak.Megnézném, hogy valójában mit csinálnál az ő anyagi helyzetükben, beszélni nagyon könnyű.
-
Coyot
őstag
válasz
LuckyL #179958 üzenetére
Pont nekem mondod a majd 20 éves Passatommal
Abban egyetértek hogy a nem megfelelő műszaki állapotú autókat ki kell szűrni a kiírt DPF meg EGR jutalma lehet brutális bünti, de az hogy valaki a gyári állapotú karbatartott autóját ne használhassa, sőt még plusz adót fizessen rá az minden csak nem korrekt. Gondolom az anyagi támogatást is szeretnéd te finanszírozni amiből vidéken mindenki lecseréli a 20 éves dízel autóját.Én pedig továbbra is tartom magam ahhoz, ha jó az új technika akkor majd elterjed, felesleges mindenki szopatásával siettetni, mert neked büdi ha mögötte mész - mert korántsem az a legnagyobb baj hogy büdi mikor mögötte mész.
szerk.:
Akkor ismétlem megint, nem a kókány autó mellett érvelek, hanem az ellene, hogy mi itt 5%-al kevesebb CO-ért szétszopatjuk magunkat míg a világ szarik rá körülöttünk.
Téged meg csak a lokális megoldás érdekel az tiszta sor, ebben pedig pont megkezdődött az átállás, egyre kevesebben vesznek dízelt a városban -> oldódik meg a probléma. Mehetsz az ombudsmanhoz a vegyes tüzelés ellen tenni. Sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest