- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Van jelentős különbség a 2 autó minőségében, fenntartási költségében, megbízhatóságában?
Seat Leon 2013-tól 1.4 TSI kézi váltó
Opel Astra K 1.4T 125/150 LE kéziSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
rbalint88
addikt
Mivel a seat a vagon belul a lowcost marka, ezert belteri minosegben jo esellyel jobb az opel. Tsi-t mar elegge megbizhatora faragtak, mpi+gdi befecskendezessel mar kokszosodnia se kell es a vezerlese is szijas. Opel motorokrol hallottam jot is, rosszat is... Szervizben eselyesen olcsobb az opel, de utana kell nezni pontosan. Alapvetoen szerintem egyikkel se jarsz rosszul, el kell menni kiprobalni es azt vedd, amelyik jobban bejon. Erdemes mindkettobol led fenyszorosat venni, aztan vigyazni az elejere + casco.
-
veterán
válasz szőröscica #164263 üzenetére
Sajnos csak a 2.0 és talán az 1.8 dupla.
Muszáj lesz a Golf R Variant rbalintnak. 😆
-
nope00
tag
Üdv, vélemény erről a Lexus RX 400h-ról?
-
aero.
veterán
válasz szőröscica #164263 üzenetére
Meg részecskeszűrő
-
Land
veterán
válasz rbalint88 #164259 üzenetére
Nepitelet.hu-n volt 1 problémás eset K Astránál, az 1.4T motort 30k km után cserélni kellett, mert valami baja lett. Utána kell járnom ez mennyire gyakori. Ezen kívül simán vállalható a K Astra.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
-
Gergőke88
addikt
válasz stickermajom #164273 üzenetére
Nekünk van egy 2016 őszi K 1.4t.
Az első 15e km olajcseren kapta a másik olajat. Van benne már 45 e km semmi probléma. -
molnarpeter
nagyúr
Én már eldöntöttem, hogy esetedben 1.4 TSI Leon a megoldás, már csak Neked kell Elvégre anno az Alfától térítették át a designert, és alatta van a megbízható tucat platform annak minden előnyével. Opel nem lesz sokkal izgalmasabb a japánhoz képest, Škoda rajongó talán több van, de ez esetben maximum egy RS-t tudnék elképzelni.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Megbízható családi autó kategóriában mik az ajánlott modellek?
Egy barátom keres hosszútávú megoldást, de teljesen tanácstalan.
Három gyerek, 5, 11, és 16 évesek meg egy asszony.
A keret 3-4 millió. Kevesebb persze lehet, de több semmiképp sem. -
szőröscica
addikt
válasz molnarpeter #164275 üzenetére
Ugyanaz az unalmas egyen nemet design a Leon is, mint a tobbi.
-
-
bostone
addikt
válasz molnarpeter #164278 üzenetére
Napi 40-50km.
Inkább kombi. -
von toth
tag
A trixon autóház mennyire megbízható?
-
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Életem első autóját vásárolnám, 6-700ezer körül, inkább csak hétvégi szaladgálásra, illetve ritkán külföldi kiruccanásokra. Amiket mostanában néztem, azok a Stilo-k illetve a 2004 utáni Punto-k. Mennyire érdemes ilyen típusokat vásárolni? Még g Astrákkal is szemezgettem, de valahogy a Fiatoknak kellemesebb a beltere. Van esetleg más típus, amikre érdemes lenne ránéznem?
Köszi!
-
szaboger
tag
Sziasztok 1MFt körül keresek kombit élhető felszereltséggel I -es Octavia tour az 1,6 os 75 Kw os motorral menyire használható 30 km munka illetve havi 2 szer pálya 300 km re átlag 1-2 utassal? H astra ami még szóba jöhet de legalább 200 E Ft al drágábban indul
-
-
8th
addikt
válasz szaboger #164296 üzenetére
Budapesten jön össze a napi 30km? Ha igen én kapásból el is felejteném a benzinest mert azt művészet bevinni 8 liter alá városban, ami télen inkább 9 liter és autópályán sem épp a legideálisabb a rövid váltója miatt. Havi 600 km-t autópályán 100km/h tempóval végigdöcögni különben sem jó buli. Húsz munkanappal számolva az minimum 1200 km-t mennél havonta az ide-oda elszaladok utakat nem számolva. Arra én már simán TDI Octaviát vennék. Az még olyan dízelmotor amibe ha könyékig bele kell túrni akkor sem dönti romba a családi költségvetést ráadásul nem is egy problémás fajta.
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake