Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    válasz #94529552 #163202 üzenetére

    Kipróbáltam elötte, nem volt kényelmetlen azon az 5-10 km-en amit próbaúton megtudtam vele tenni, meg akkor lehet jobban figyeltem arra, hogy az 1,2 HTP motor mire is lesz elég, kb 20-30 km után jelentkezett a dolog (hát és comb fájás), vettem bele anno egy csomó háttámaszt, de egyik sem igazán vált be, meg az ülőlap is rövid volt ami miatt a jobb combom fájdult meg, ezen utólagos tempomattal tudtam segíteni.
    És igen kínszenvedés volt vele azaz 5 év, de nem volt lehetőségem lecserélni, amint volt le is cseréltem.
    Amúgy jelenleg nézek dustert, vitarát, tipo-t, stepway-t, stonic-ot és i20 active-ot...
    Nem biztos, hogy a következő autóm koreai lesz, mert már nem fizetnek rendesen a promózásért ;]
    Viccet félretéve már nem érzem benne az ár/érték bajnokot, mint anno a kia ceed 3,1M ért akkor nagyon jó vétel volt, 4+M volt akkor egy oktávia, 4,5+M egy golf, 4,25M a lancer mind akcióban...nagyon mást akkor nem nézegettem, ezek tetszettek.
    Szóval a skodát nem ajánlgatom senkinek, mert nem voltam vele elégedett, műszaki hibám nem volt vele, de sok más hibája volt ami miatt nem szerettem.
    A kia-val meg elégedett voltam, van most is a családban és jelenleg egy i20-at hajtok ami ugye rokonságban áll.
    Szerintem az egy normális dolog, ha valamivel meg vagy elégedve, akkor dicséred és a jövőben is lehet, hogy újra olyat veszel, vagy másoknak is ajánlod. A fabia meg nem fordult a fejemben miután birtokoltam, mert nem voltam vele megelégedve.
    Amúgy azért is nézegetem továbbra is a kia hyundait annak ellenére, hogy már nem akkora best buy, mert nekem nagyon kényelmes volt a ceed, az i30 és most az i20 is, ez az egyik legfontosabb szempont az autóban, mert sokat ülök benne.
    A duster-t nem annyira dicsérik ilyen téren, tipo-ról is olvasok ilyet is olyat is,
    Vitara-val többnyire elégedettek, stapway-ről is, meg dusterről se azt mondják, hogy kényelmes, hanem, hogy sokat fejlődött.
    Miután egyszer ráfaragtam a skodával, már érthető módon óvatosabban váltok.
    A kia/hyundai-al az most a bajom, hogy drágábban adnak gyengébb motoros autókat, mint a többi kiszemelt.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák