Hirdetés
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz
mokus1 #49903 üzenetére
Nekem rossz tapasztalataim vannak az ilyenekkel, sokszor voltam már a kecskeméti Merkantil telepen, de annyi szétütött kocsit egy helyen még nem láttam. Amikor az ügyfél tudja már, hogy nem fogja fizetni, tuti nem cserél olajat, amikor meg viszik, összerugdossa, lehúzza a WC-n a kulcsot, meg ilyenek....
-
Xero
nagyúr
válasz
mokus1 #49844 üzenetére
Fogsz valami bitang erős ragasztót, vagy ne adj isten egy hegesztó pisztolyt. Kis pöttyön odafogatod a felülethez az első kezed ügyébe eső kis vasdarabot. Ha megfogta szépen fogóval elkezded csavarni és hátha kicsavarodik.
Ha nem adja magát, akkor mindenképpen meg kell fúrni, először valami kis átmérőjű rövid szárral, és akkor is lehet próbálkozni ragasztással és csavarással, csak most belülről. Ha ez sem válik be akkor jöhet a nagyobb átmérőjű szár és a menetvágó.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
mokus1 #49842 üzenetére
Ha egybol a feje alatt tort le, akkor lehet hogy siman ki lehet tekerni kezzel is, csak le kell venni a kipuffot a masik csavarnal is es akkor a csavar kiallo vegenel fogva siman kijon ket ujjal is akar, vagy ha picit belejebb van, akkor egy kis csavarhuzoval rasegitve
Gondolom nincs beleragasztva is, mert az magas hore altalaban le szokott bomlani, de ha vmi hoallo istenfasza fuvazzeg ragasztoval is rogzitve van, akkor eleg szopo
-
megema
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
mokus1 #49596 üzenetére
Ezzel számolj: http://www.euvonal.hu/regado.php
-
vhunor
őstag
válasz
mokus1 #49577 üzenetére
Anyámnak egy hasonló korú van, csak dízel. Imádom, baromi jó kis autó, nem zörög, nem csörög, minden kütyü hibátlan benne, szervizt csak kötelezőt látott. Kicsit kemény a futóműve a remek magyar utakra, meg az akksija nem szeretett sokat állni nagyon hidegben, és az A oszlop baromi vastag, egy fél kamion befér mögé egy kanyarban, ezt szokni kell. Sokkal több hely van benne, mint kívülről gondolná az ember (ugyanolyan kellemes csalódás, mint a Jazz), mi négyen elmentünk vele nyaralni a tengerre, minden motyónk elfért benne, és abszolút kényelmes volt benne utazni, 4 fővel is remekül ment. Fordulékony, Trogir szűk utcáin áldás volt egy Mondeo után, és a félautomata váltó is tényleg remek.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
mokus1 #49355 üzenetére
PGT-vel elektronika reszen, azert ha vki kifogja lehet szepeket szopni -minden Bosch benne...-, de "megcsinalva" mar nagy fun.
Es tudom hujen hangzik, de egyszerubb azzal kezdeni, hogy lepukkant szethajtottat megveszel occsoe, megcsinalod magadnak a motort, raszursz vmi a gyari IHI-nel ertelmesebb csigat, kozben Bosch vezerles is kikukaz belole, mint hibaforras, es bele vmi rendesebb ECU: DTA, VEMS, vagy a Megasquirt DIYPNP-e pl.
Kb annyiba kerul, mint vmi masik jo allapotu "gyari", amit arulnak a hahu-n, vagy csak vmivel tobb, csak ebben mar nem kell keccsolni a Bosch rendszerrel, meg mar jobb turbo is van rajta, meg stb7eve nyustolom, ha annyira szar lenne mar reg eladtam volna.
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest