Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz Dare2Live #28295 üzenetére

Nekem a partnert 3-szor huztak meg soha nem latta senki, soha nem volt egy cetli a kocsin se, hogy sry semmi. A 3. utan megfogadtam, ha egyszer meglatom ki az levagom a labait, hogy kocsiba soha ne ulhessen...
    Partnert eladtuk, lett 1 feher 18 eves corolla. Beszelgetek haverra a haz elott egyszer csak hallom kkkhhhhhhhhh, haver mondja te ez nem a ti kocsitok? Nezek oda 1 zsir uj yaris probal beallni mellem 2 autonyi helyre, aztan all ki a parkolobol es megy el. Haver utannakiabal, HEEEJ alljon csak meg, fek, beall a kovetkezo parkoloba,(elsore ezuttal csont nelkul...)

Kiszall egy 18 eves kiscsaj,remeg mint a kocsonya,erossen bogeshataron:nem kakartam elhajtani, csak felre akartam allni.
    Mondom neki, okes, akkor nezzuk meg mit csinaltal. A yaris padlolemeze felett az ajtoban egy 20 centi hosszu arok, corollan egy 3 centis foltban a lokhariton hianyzott a festek, a tobbit felfogta a gumicsik.
    Elregeltettem vele,mit csinal legkozelebb maskepp ,aztan elengettem, minden nelkul.
    ( a kocsit kipoliroztam, kifujtam sima feher festekkel, megint kipoliroztam, kesz, nem latszott semmi rajta)

Aktív témák