Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitum3n
tag
Hali!
Vásárlás előtt állok és némi tanácsra, javaslatra lenne szükségem.
Max 170e Ft-ot tudok rászánni a konfigra monitor nélkül.
Eddig ezt néztem ki:
Gigabyte GA-B75M-D3H s1155 alaplap
Intel s1155 Core i5-3550 3,30GHz/6MB BOX processzor
Gigabyte PCIe 3.0 GV-N660OC-2GD - GTX660 2GB videokártya
Corsair Vengeance 8GB 1866MHz DDR3 Kit memória
Ez eddig 140-150e, hozzá még nyilván valami doboz, normális táppal, dvd íróval.
Szerintetek ez így milyen? Esetleg az áron belül más opciók?
Köszönöm! -
bitum3n
tag
válasz #98593280 #23285 üzenetére
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. Az SSD-n mindenképpen gondolkozom, és ha nem is most azonnal de hamarosan beszerzem, viszont azóta kicsit változtattam a helyzeten, egy gtx 660-ast néztem ki, vagy az ati-t annál is jobban preferálod? Az i5 3450 és 3570 között az áron kívül milyen különbség? -
bitum3n
tag
Hali! Akkor ide írok szóval a keretem 170k és ebből a lehető legjobb játékteljesítményrelenne szükségem. Amit eddig kinéztem az egy Asrock b75, i5 3450, hd7870, 8 giga memo, viszont ez ház, táp, hdd és optikai mellett kicsit 170 fölé megy bárhol nézem az árakat. Tudnátok esetleg mást/jobbat ajánlani? Köszi!
-
bitum3n
tag
Na még egyszer, remélve a választ Tehát a keretem 170k, ebböl szeretném kihozni a legjobb játékteljeseítményt. Fhd led tv-n fogom majd használni. Ti mit ajánlanátok? Eddig egy asrock b75, i5 3450, hd7870 2gb, 8gb memo az ötlet SK javaslatára, de ez hdd, ház, táp és odd mellett kicsit meghaladja a keretet :S
-
bitum3n
tag
Hali!
hatalmas problémám van, most jött meg az új gép, összeraktam a leírtaknak megfelelően, mindent bekötöttem, de se a 7850-re se az alaplapi kimenetre kötve nincs kép, magyarul nem tudok winfost telepíteni.
Próbáltam lcd monitorral meg led tv-vel is de semmi.
Help pls!! -
bitum3n
tag
válasz trickyy #23742 üzenetére
De most ez milyen már, hogy a vai új cucc el se indul? Így bízzak meg ezekben?
Lehet rosszul emlékszem, de a proci felett a vga csatlakozónál van egy 4 pines, arra nem kell a tápról még vlaamit kötni? Mert a 24-es van csak rajta a lapon meg a procihűtő 4 pinese[ Szerkesztve ]
-
bitum3n
tag
válasz Pingvin1985 #23757 üzenetére
Azért nem ment oda kábel mert a kiskönyben nem írt semmi... de oda nem is ér el egy kábel sem ami rámenne
-
bitum3n
tag
Hali!
Biztos nem ez a megfelelő hely ennek, de hátha. 2 hete vettem egy asztali gépet, elvileg minden rendben van összekötve, tökéletesen gyors is, viszont 2 óra masszív játék után elsötétül a kép, a hang zúg, majd mintha kikapcsolna a videokártya, aida-val ellenőriztem és végig 40 fok környékén volt, szóval a túlmelegedés gondolom kizárható.
HD7850 2 gb-ról lenne szó.
Van esetleg valakinek ötlete? :S -
-
bitum3n
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ismerősöm számára.
Új pc-t szeretne vásárolni, amire 100k a kerete.
Mostani pc-ből ami megmarad: monitor, gépház ami felső tápos (ha nem muszáj), merevlemez, billentyű és egér.
Van még benne egy 400-as táp aminek ismeretlen a márkája így gondolom az is inkább cserére szorul.
Leginkább a kisfia fog majd rajta játszani és egyre jobban hajlik a komolyabb játékok felé.
Milyen konfigot ajánlanátok?
Köszi előre is!
Üdv,
Robi -
bitum3n
tag
Sziasztok!
Rokonomnak szeretnék összeállítani egy konfigot.
A max keret 100k lenne rá, ebből azért 1-2 játékra is szeretné majd használni a fia a gépet.
Csak a gépház az ami egyelőre fix, bár nem tudom a típusát, csak, hogy felső tápos atx.
Köszi előre is a javaslatokat.Üdv,
Robi -
bitum3n
tag
Sziasztok!
Bátyám szeretne egy új pc-t összeállítani, ebben kérném a segítségetek.
A max keret az 200e HUF lenne.
Szeretne kérni egy AMD és egy Intel procis összeállítást is.
A keretbe a jelenlegi FHD monitor, egér és billentyűzet kivételével mindent szeretne, ha lehet akkor ssd-vel együtt.
A monitor alapján gondolom egyértelmű milyen felbontásban szeretne játszani és 98%-ban csak játékra használná.
Előre is köszönöm!Üdv,
Robi -
bitum3n
tag
Sziasztok!
Nem találtam hasonló kérdést/kérést, úgyhogy a lényeg.
Van nekem egy ps4 pro-m, amin játszok és streamelem is twitchen egy razer ripsaw segítségével.
A gép, amire érkezik a kép, úgy néz ki nem elég erős (gigabyte lap, 2500k proci, 8gb ddr3 ram, r9 270x van benne, érthető).
Ehelyett szeretnék kb 60e Ft-ból új alaplap+proci+ram+ssd kombinációt összeállítani, hogy a streamlabs obs alkalmazás zökkenőmentesen tudjon működni.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv, Robi -
bitum3n
tag
válasz palfitom #152761 üzenetére
Szia!
Bocsánat kicsit hiányos volt valóban az info és némileg rossz is.
Jelenlegi: asrock Z77 Pro alaplap, i5 2500k, kingston hyperx fury 2x4gb ddr3 1600mhz.
Én egyébként szemezgettem a Ryzen 1500x/1600 szériákkal is.
Játszani nem fogok a gépen, csak azt szeretném, hogy a 2500k teljesítményénél azért érezhetően jobbat adjon le a gép, mert így sok a framedropp a stream futtatása közben.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest