-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Alg: Ez így kb ok, a HD5830-ban nem vagyok biztos hogy megér annyit, ha garis és jó állapotban van akkor talán. A sima Vaya és a Vaya value között csak a plexi oldallap és az USB3-as csatlakozó a különbség, nyugodtan veheted a simát. Tápból ennyiért van már CTG500 is, ami nem az ereje miatt lenne jobb neked, hanem a hosszabb vezetékei miatt. Használt (meg új) monitort is csak úgy vegyél szerintem, ha élőben lecsekkolod. SSD-ből jó a Samu 830, kicsivel olcsóbban viszont van OCZ Agility3 vagy Kingston V+200 (ezekhez kell külön beépítőkeret a házba) vagy Corsair Force3 amik ugyanúgy ajánlottak.
viktor4545: A WD10EZRX egy jó vinyó, de az Iponon is hibásan szerepel, mert 5400rpm-es (valahol váltakozónak írják, az sem igaz). Tápból én is CTG500-at vettem fekete házba (akkor még nem olvastam a CX430 sípolásáról sem), mert nem plexis oldallapú a házam, meg amúgy sem azért vettem hogy bámulom a belsejét A gépösszerakás meg nem egy nagy ördöngősség, ha nem lógtad el a suliban a technikaórákat akkor menni fog (kis csavarozás meg kézügyesség kérdése az egész).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Intel 7.-gen i5-ös DDR4-es Esport-Pc Eladó - Számla-Ready !!
- RGB-s Vizes Intel 6.- gen i5-ös Gamer PC - Eladó , Számla - Ready !!
- SZOLID/KOMPAKT 2K GAMER PC I5 11400F/ 32GB DDR4/ 6700XT 12GB/ B560M/ 1TB NVMe/ 700W
- Gigabyte GA-EP43-UD3L + Q8200 + 4 Gb DDR2 RAM
- Gamer PC Ryzen 5 5500/RTX 4060 /16GB DDR4/ beszámítás van /egyben vagy külön is