Új hozzászólás Aktív témák

• Coolmat

őstag

Alg: Ez így kb ok, a HD5830-ban nem vagyok biztos hogy megér annyit, ha garis és jó állapotban van akkor talán. A sima Vaya és a Vaya value között csak a plexi oldallap és az USB3-as csatlakozó a különbség, nyugodtan veheted a simát. Tápból ennyiért van már CTG500 is, ami nem az ereje miatt lenne jobb neked, hanem a hosszabb vezetékei miatt. Használt (meg új) monitort is csak úgy vegyél szerintem, ha élőben lecsekkolod. SSD-ből jó a Samu 830, kicsivel olcsóbban viszont van OCZ Agility3 vagy Kingston V+200 (ezekhez kell külön beépítőkeret a házba) vagy Corsair Force3 amik ugyanúgy ajánlottak.

viktor4545: A WD10EZRX egy jó vinyó, de az Iponon is hibásan szerepel, mert 5400rpm-es (valahol váltakozónak írják, az sem igaz). Tápból én is CTG500-at vettem fekete házba (akkor még nem olvastam a CX430 sípolásáról sem), mert nem plexis oldallapú a házam, meg amúgy sem azért vettem hogy bámulom a belsejét :) A gépösszerakás meg nem egy nagy ördöngősség, ha nem lógtad el a suliban a technikaórákat akkor menni fog (kis csavarozás meg kézügyesség kérdése az egész).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák