Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Eljött végre számomra is az új gép vásárlása, és nem csak a környékbeli GEEK kezdeményeknek kell gépeket összeraknom.
Ami van: 17 colos monitor. Perifériák természetesen. S478 alaplap, processzor, Ram, AGP videókártya. Tehát gyakorlatilag minden használhatatlan. A vinyóm bár Satás, a fele szektorhibák miatt használhatatlan, és a másik fele is kezd tönkre menni.
Ami kellene: Szeretnék egy új monitort, 22-23 colban gondolkodom. Nem tudom, számomra mennyire szükséges az IPS panel. Emellett új gép is kell természetesen. Processzorban INTEL-re gondoltam, de AMD is lehet, nem vagyok egyik oldal elvakult pártolója sem. Alaplapban MSI vagy ASROCK-ot szeretnék. Számomra ez a két márka szimpatikus alaplap terén, Gigabyte szóba sem jöhet. RAM-ból 8GB-ra gondoltam, a frekvencia majdnem mindegy, inkább a CL9-es időzítés lenne a fontos.
HDD-ből nem kell nagy, szerintem az ezex végű 500GB-s WD Blue simán elég, de még ez sem biztos. Én kényelmesen elférek egy Win7-tel 120GB-on is. Tehát ha jobban kijön egy erősebb konfig, akkor egy 120GB-s SSD-vel is megelégszem. VGA-ban sem vagyok sem NVIDIA, sem pedig AMD párti. Viszont erősen húz a szívem az AMD-hez, a MANTLE API miatt. A ház és a táp számomra irreleváns, én a monitort nézem. De a minőségi táp nem árt.Amire használnám, az egyértelműen játék.
A legfontosabb, az a keret. Kereken 200.000 JóMagyarForint áll rendelkezésre, egy petákkal se több.
A segítséget előre is köszönöm.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest